- 58 % na 2,5-urno rojstnodnevno slavje za do 20 otrok, na vašem domu ali lokaciji po izbiri: presenečenje + okrasitev + voščilnica + plakat dobrodošlice + vabila + fotografiranje + animacija (družabne igre) + delavnica + napihljiv grad + poslikava obraza!

Nepozaben rojstni dan po želji vašega otroka! Olajšajte si organizacijo! Kuponi so unovčljivi vse do 7. 2. 2019!

Rojstnodnevno slavje za do 20 otrok (2,5h)
Rojstnodnevno slavje za do 20 otrok (2,5h)
69,30€
    Kupi kupon
Vrednost:
165,00 €
-58%
Prihranek:
95,70 €
 
 

Tim Sloge poskrbi za otroke vseh starosti, da jim ne bo dolgčas, da bodo nasmejanih obrazov in polni nepozabnih doživetij. Ne samo zabava, ampak pravo slavje, tudi za najmlajše!

Priredite vašemu nadobudnežu najboljše rojstnodnevno slavje! 
Olajšajte si organizacijo rojstnega dne svojega otroka. Zaupajte Timu Sloge animacijo, rojstni dan, god, krst ali družinsko srečanje.

ANIMACIJA OTROK NA ROJSTNEM DNEVU
Rojstnodnevna animacija malo drugače: učenje vrednot in dobrih medsebojnih odnosov, povezovanja. Zaupajte nam otroke in uživali bodo v slavju. Kupon velja tudi za druga slavja: poroka, god, krst, obletnica, družinsko ali poslovno srečanje. V ceno je vključen napihljiv grad s toboganom (če prostor omogoča postavitev), blazine, vse igrače, pripomočki, ki jih animatorke prinesejo s seboj ... V družbi vzgojiteljic otroci uživajo, z njimi se ne bodo le zabavali in skakali, temveč se učili plesati in peti, da bo vse manj stresa.

Ponudba aktivnosti za otroke:
- ustvarjalne delavnice,
- branje in uprizarjanje pravljic, poučni skeči,
- vesele družabne in športne igre,
- poslikava obraza,
- plesne in pevske animacije,
- karaoke.

Tim Sloge – otroška hiša slavja, kreativnosti in učenja vrednot
Ekipa srčnih deklet z entuziazmom, ki prinašajo veselje, vedrino in živahno živost življenja. Naša vizija je razbremeniti današnje zaposlene starše, tako da jim lahko zaupajo otroka, ki pri nas uživa na varnem, sprosti svojo energijo in ustvarjalnost. S pomočjo maskote Angelice malčki osvajajo koristne vsebine za življenje, se učijo socializacije in solidarnosti. Razvijajo uživanje v ustvarjalnosti in komunikaciji ter obujajo medčloveške vrednote, gradimo mostove med starejšimi in mlajšimi za dialog, sodelovanje v ekipi. Ponujajo varstvo otrok z edukacijo, učno pomoč in inštrukcije, kreativne delavnice, igranje pravljic, učenje tujega jezika (tečaji italijanščine), risanja, plesa, petja … Organizirajo otroška rojstnodnevna slavja in počitniške dejavnosti (ustvarjalne delavnice, kolonije, tabore) za posameznike in podjetja. Za zaposlene ljudi, ki veliko sedijo, imajo energetske vaje - rekreativna vadba za vse generacije. Pečat njihovih dejavnosti sta pozitivnost in plemenitost, zato so avgusta 2015 z zbranimi donatorskimi sredstvi organizirali letovanje v Baški za 60 otrok iz socialno ogroženih družin. Lani so sodelovale pri organizaciji dobrodelnega letovanja za 100 socialno šibkih otrok v Strunjanu z Društvom Plemenitosti, letos pa so na morje peljali 24 otrok, ki sicer ne bi šli na morje.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!