Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Obnovitvena nega zrele kože

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-51%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Nega stopal/problematična pedikura in masaža stopal

Stopalom moramo posvetiti posebno pozornost, saj so eden bolj obremenjenih delov telesa, ker nosijo našo celotno težo in nemalokrat neprimerna obuvala!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Čokoladno razvajanje telesa

Čokoladno razvajanje, ki kliče po še!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Vihanje trepalnic in barvanje obrvi v Salon Your Beauty v Marboru

Primereno za vse vrste trepalnic! Obstojnost do 2 meseca!

Privoščite svojim stopalom vrhunsko nego! -51% na nego stopal/problematično pedikuro in masažo stopal v lepotnem salonu YourBeauty!

Stopalom moramo posvetiti posebno pozornost, saj so eden bolj obremenjenih delov telesa, ker nosijo našo celotno težo in nemalokrat neprimerna obuvala!

23,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
47,00 €
-51%
Prihranek:
24,00 €
 
 

Če imate težave, kot so: 
- otiščanci (zadebelitev rožene plasti kože, nastane tam, kjer je koža izpostavljena dolgotrajnemu in ponavljajočemu se pritisku. Kot posledica pride do zmanjšanja  cirkulacije krvi in povečanja debeline rožene plasti kože)
- kurja očesa ( lokalno omejena zgostitev poroženele kože s središčem, ki lahko sega tudi globje v podkožje, do živčevja. Provzroča bolečine, le-te pa pogosto spremlja tudi vnetje in nevarnost infekcij) 
- vraščeni nohti
- glivična obolenja nohtov
- razpokana koža na petah (ragade)
jih lahko sanirajo in preprečijo morebitne okužbe.

Vraščeni nohti ali Unguis Incarnatus so boleča težava, ki lahko prizadane vsakogar in to v katerem koli življenjskem obdobju. Pri vraščenih nohtih gre za to, da se noht nepravilno vrašča v mehko obnohtje in nohtno ležišče. To na mehkem tkivu povzroči rdečino, vnetje in bolečine. Daljši kot je noht oziroma dalj časa kot čakamo s sanacijo, močnejša je bolečina. Poleg bolečine in rdečine se lahko pojavi tudi oteklina, ki se lahko razvije v bakterijsko okužbo.

Odlašanje sanacije vraščenih nohtov lahko vodi v vedno močnejše bolečine in bakterijsko infekcijo za odpravo katere je potreben obisk zdravnika in antibiotična kura. V najhujših primerih je potrebno noht tudi kirurško odstraniti. Zato toplo priporočamo čim prejšnji obisk problematične pedikure, saj je sanacija vraščenih nohtov v zgodnji fazi dokaj hitra in neproblematična. glivična obolenja nohtov razpokana koža na petah (ragade)jih lahko saniramo in preprečimo morebitne okužbe.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Kope, Slovenija

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij smučarskih vozovnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-60%
Oseb: 1
NOVO

Vedeževanje preko elektronske pošte

Imate vprašanja, na katera želite hiter odgovor? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije vedeževanja preko elektronske pošte - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Vojnik, Slovenija

Masaža celega telesa

Masaža je zelo učinkovita tehnika s katero pospešimo krvni obtok in s tem lajšamo bolečino in sprostimo mišice!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Kraljevska nega z diamantnim pilingom (50 min)

Za odlično regeneracijo kože!