S hipnoterapijo do pozitivnih sprememb -50% na 60-minutno hipnoterapijo s terapevtko Ambikanando v studiu Društva Hipnos v Rožni dolini! Hipnoterapija je uspešna metoda za dostop do podzavesti in njeno reprogramiranje!

Ste siti podzavestnih programov, ki vam škodujejo in preprečujejo, da bi zaživeli bolj kakovostno in polno z vsemi svojimi potenciali? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

34,90€
Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-50%
Prihranek:
35,10 €
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,17€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 1 kupon velja za 1 osebo.
  • Kuponi so unovčljivi do 11. 9. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija na telefon: 041 579 322 ali e-mail: [email protected]
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je uporabnik termin rezerviral, vendar ni prišel ali odpovedal termina vsaj 48 ur prej.
  • Delovni čas: po dogovoru
  • Ponudba vsebuje: 60-minutno hipnoterapijo s terapevtko Ambikanando v studiu Društva Hipnos v Rožni dolini. Hipnoterapija je uspešna metoda za dostop do podzavesti in njeno reprogramiranje.

S hipnoterapijo do razcveta

Ste siti podzavestnih programov, ki vam škodujejo in preprečujejo, da bi zaživeli bolj kakovostno in polno z vsemi potenciali? Hipnoterapija je uspešna metoda za dostop do podzavesti in njeno reprogramiranje. Podzavest je kot nekakšna videokamera ogromna zakladnica  vseh naših preteklih izkušenj in vse, kar smo doživeli, je shranjeno v njeni banki podatkov. S hipnozo lahko pridemo do teh podatkov in reprogramiramo programe, ki vplivajo na naše počutje, zdravje, imunski sistem, hormonsko ravnovesje, vedenje, čustva… Omogoča nam potovanje v času, lahko razrešimo travmatične dogodke v preteklosti, potujemo v času nazaj ali imamo uvide v prihodnost. Ko izključimo dnevno zavest, osvobodimo tudi ustvarjalno moč podzavesti. Učinki so različni: od prebuditve umetniških darov, ustvarjalnosti, psihičnih moči do povečanja nadarjenosti za učenje tujih jezikov, sposobnosti samozdravljenja in izboljšanja potenciala možganov …
Hipnoterapija je ena najbolj uspešnih terapevtskih metod pri reševanju različnih zasvojenosti od tobaka, alkohola, mamil, pri depresijah, debelosti, motnjah hranjenja, hipohondriji, frigidnosti, strahovih in fobijah, govornih motnjah, tremi pred javnem nastopanjem, spolnih težavah, nočnih morah, glavobolih in migrenah, histerijah, nespečnosti, psihosomatskih boleznih, kompulzivnemu vedenju, blaženju bolečin … Je čudovito in preprosto orodje za odstranjevanje negativnih prepričanj in pričakovanj ter vgrajevanje pozitivnih misli o zdravju, uspehu, dobrem počutju, sreči  … Z njo lahko izboljšamo svoje dosežke na vseh področjih: v šoli, na fakulteti, v službi, pri športnem in umetniškem udejstvovanju. Pomaga nam pri uresničevanju potencialov in doseganju svojega optimuma na vseh področjih.  Uporabljamo jo tudi za izboljšanje spomina in koncentracije, za sprostitev psihične napetosti, omilitev in odpravo bolečin, za boljše rezultate v športu in pri delu, za neboleč porod, za odpravo strahu pred zobozdravnikom, uspešnejše delo in študij, samozavest…. Uporabljamo jo ne le za doseganje svojih ciljev, pač pa tudi za odkrivanje globljih ravni samega sebe. V stanju globokega hipnotičnega transa, ki je stanje povečane lucidnosti, se pri nekaterih ljudeh pojavljajo tudi izjemne sposobnosti, kot so  dolgoročen spomin in povečanje intelektualnih sposobnosti, pojav duhovnih uvidov in parapsiholoških sposobnosti, kot so jasnovidnost, telepatija, prekognicija…V takšnem stanju vselej doživimo tudi globoko sprostitev in samozdravljenje, saj spodbuja nastajanje serotonina, hormona sreče. Pred vsakim dejanjem je vedno misel. Če torej želimo spremeniti svoje izkušnje, moramo najprej spremeniti svoje misli. Praksa kaže, da dlje časa izvajana govorna sugestija izzove telesne in duševne spremembe. Zdravje, sreča in uspeh so odvisni od našega mentalnega pričakovanja, saj postanemo tisto, kar razmišljamo in verjamemo. Če želite  pozitivno vplivati na svoje življenje, se znebiti škodljivih razvad in kompulzivnega vedenja, slabe samopodobe, depresije, raznih strahov in fobij, anksioznosti, nezbranosti in neučinkovitosti pri delu, različnih psihosomatskih bolezni, travmatičnih in toksičnih odnosov,  je hipnoterapija zagotovo med najbolj uspešnimi terapevtskimi metodami.

Hipnoterapijo vodi hipnoterapevtka in certificirana učiteljica joge Ambikananda, ki je leta 2010 prejela  certifikat Ameriške zveze hipnoterapevtov.

Podrobnosti o ponudniku

Društvo Hipnos – društvo za hipnozo in parapsihologijo

Podrožniška pot 3
1000 Ljubljana
Slovenija

041 579 322
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Lendava, Slovenija

Celodnevno kopanje v Thermal Resortu Lendava

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Strojna limfna drenaža v centru SPA Organic (1x)

Očistite telo vseh strupov! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 5x tretma strojne limfne drenaže za 49,00 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!