Skupinsko križarjenje z ladjo MSC Armonia Benetke-Dubrovnik-Kotor-Krf-Zakintos-Bari-Benetke z odhodom 28.10.2024: 7x nočitev s polnim penzionom za 1 osebo v notranji kabini Bella + Easy paket pijač + napitnine + 3 vodeni peš izleti!

VKLJUČEN PAKET PIJAČ+NAPITNINE Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Dubrovnika, Kotorja v Črni Gori, grškega otoka Krf in Zakintos ter do pravljičnega italijanskega Barija.

Križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora
Križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora
Križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora
Križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora
Križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora
Križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora
Križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora
Križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora
od 870,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 4,35€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite preko emaila [email protected], ob prijavi bomo potrebovali imena in priimke vseh potnikov, njihove rojstne datume in kontaktni telefon.
  • V primeru odpovedi potovanja velja Media Lab odpovedna lestvica, stroški potnika so sledeči: do 180. dneva pred nastopom potovanja 100 €/osebo, od 179. do 120. dneva pred nastopom potovanja 25 % cene aranžmaja, od 119. do 90. dneva pred nastopom potovanja 40 % cene aranžmaja, od 89. do 60. dneva pred nastopom potovanja 55 % cene aranžmaja, od 59. do 30. dneva pred nastopom potovanja 85 % cene aranžmaja, od 29. dneva do vključno dneva odhoda ali v primeru neudeležbe 100% aranžmaja. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Možna doplačila ob rezervaciji: 720 € za 3. ali 4. odraslo osebo na pomožnem ležišču v kabini; 320 € za otroka od 12. do 17,99. leta kot 3. ali 4. oseba na pomožnem ležišču v kabini; 290 € za otroka od 2. do 11,99. leta kot 3. ali 4. oseba na pomožnem ležišču v kabini; 160 € za otroka do 1,99. leta v postelji s starši; 70 €/osebo nad 14 let za povratni transfer LJ – Benetke – LJ; 50 €/otroka do 17,99 let za povratni transfer LJ – Benetke – LJ.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen, razprodanih terminov in prodajnih pogojev v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče. 
  • Organizator potovanja je Turistična agencija Pozejdon.
  • Z nakupom ponudbe se strinjate s splošnimi pogoji organizatorja.
  • Ponudba vsebuje: 8-dnevno skupinsko križarjenje z ladjo MSC Armonia Benetke-Dubrovnik-Kotor-Krf-Zakintos-Bari-Benetke za 1 osebo: termin 28.10.-4.11.2024 + 7x nočitev z dopolnjenim polnim penzionom v času križarjenja (zajtrk, kosilo, večerja, polnočni prigrizek) + voda, kava in čaj čez dan iz avtomatov v samopostrežnih restavracijah, ob zajtrku tudi sokovi + namestitev v notranji kabini Bella (minimalna zasedenost kabine: 2 odrasli osebi; maksimalna kapaciteta kabine: 4 odrasle osebe) + pristaniške pristojbine v višini 160 € na osebo + napitnine + Easy all inclusive paket pijač (neomejeno število izbranih pijač: brezalkoholne pijače, piva, vina, žgane pijače, koktejli, topli napitki) + zabavne večerni program, predstave in animacija v organizaciji ladjarja MSC + uporaba bazenov, masažnih kadi in fitnes centra ter športne aktivnosti + slovenski predstavnik in organizacija ter izpeljava potovanja + brezplačni peš vodeni ogledi Dubrovnika, Kotorja in Barija.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

BISER JADRANA, JONSKI OTOKI IN OBALA APULIJE

28.10.2024: BENETKE, ITALIJA
Prihod v Benetke in vkrcanje na ladjo MSC Armonia. Predvidevn odhod ladje ob 20:00 uri.

29.10.2024: DAN NA MORJU
Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje raznovrstne ponudbe na ladji MSC Armonia ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij. 

30.10.2024: DUBROVNIK, HRVAŠKA
Dubrovnik, skrit v najjužnejšem delu Hrvaške, je neprecenljiv biser južnih obal Jadranskega morja. S svojo dih jemajočo naravno lepoto, popolnim podnebjem, bogato zgodovinsko dediščino in raznoliko turistično ponudbo, je ena izmed najbolj priljubljenih in redno obiskanih destinacij v regiji. Dubrovnik že dolgo velja za eno lepših mest na Hrvaškem. Preverite, kaj je na njem tako posebnega in česa zagotovo ne smete izpustiti. Predviden prihod je ob 7:00 uri, odhod pa ob 19:00 uri.

31.10.2024: KOTOR, ČRNA GORA
Kotor je obmorsko mestece, vpisano v seznam svetovne dediščine UNESCO. Staro mestno jedro sodi med najbolj ohranjene srednjeveške urbane pozidave v tem delu Sredozemlja. V staro mesto, ki je v celoti obdano z obzidjem, je mogoče priti skozi troje vrat, južna, severna in glavna vrata. Priporočamo sprehod po starem mestnem jedru, da začutite utrip mesta. Zaliv Boke Kotorske je eden najdaljših in najglobljih zalivov v Jadranskem morju in se pogosto imenuje najjužnejši fjord v Evropi. Predviden prihod je ob 8:00 uri, odhod pa ob 18:00 uri.

1.11.2024: KRF, GRČIJA
Krf je najbolj zelen grški otok. Leži v mirnih vodah Jonskega morja. Prekrivajo ga bogati nasadi južnega sadja in oliv, ki se mešajo z vonjem pinj in cipres. Otok zaznamuje izjemno bogata kulturna dediščina in arhitektura še iz časov francoske in angleške nadvlade. Obiščite lahko številne muzeje, kulturne centre, templje in cerkve. Krf se lahko pohvali s čistim morjem in čudovitimi plažami, nekatere od njih sodijo med najlepše na jonskih otokih. Predviden prihod je ob 9:00 uri, odhod pa ob 19:00 uri.

2.11.2024: ZAKINTOS, GRČIJA
Zakintos očara z odtenki zelene barve, saj je prekrit s številnimi nasadi oljk in agrumov, ter različnim cvetjem in vinogradi. Najjužnejši otok v Jonskem morju obdaja modrina kristalno čistega morja. Lepote otoka so prevzele že Benečane, saj so ga imenovali ≫Fiore di Levante≪ oz. roža vzhoda. Je otok nasprotij, saj na njem lahko odkrivate idilične grške vasice, ki še niso izgubile svojega čara in pristnosti ter mesta s svetovljanskim utripom. Znan je tudi po ogroženi vrsti želv carreta in zalivu tihotapcev. Predviden prihod je ob 7:00 uri, odhod pa ob 16:00 uri.

3.11.2024: BARI, ITALIJA
Bari je glavno mesto province Bari v italijanski deželi Apulija in pomembno pristanišče na jadranskem morju. Mesto ima prek 300 tisoč prebivalcev in ima dobro razvito industrijo, poleg tega pa je znano kot univerzitetno mesto. Zaščitnik mesta je Sv. Nikolaj, čigar baziliko si lahko ogledate na severu, v starem delu mesta. Tukaj si je vredno ogledati tudi katedralo San Sabino ter grad Barletta, ki je bil zgrajen za Frederika II. Takoj za starim mestnim obzidjem se nadaljuje moderni del mesta, v ozadju pa so industrijske četrti. Na jugu mesta se nahaja moderna četrt Murat, kjer se lahko sprehodite po obalni promenadi ali se odpravite po nakupih v ulicah Via Sparano in Via Argiro. Predviden prihod je ob 8:00 uri, odhod pa ob 13:00 uri.

4.11.2024: BENETKE, ITALIJA
Predviden prihod ladje v Benetke je ob 10:00 uri.

MSC ARMONIA
MSC Armonia vam omogoči izpolnitev vaših sanj. To je ena od ladij, ki so prvič predstavile značilno kombinacijo klasičnega mediteranskega stila in pionirskega oblikovanja MSC Cruises. Nedavno je MSC Armonia bila popolnoma obnovljena in je zahvaljujoč impresivni paleti novih funkcij in zmogljivosti sedaj še bolje opremljena, da zadovolji vse potrebe. Torej stopite na krov in potovanje se bo začelo še preden boste sploh odpluli!
MSC Armonia ima štiri gurmanske restavracije in 20-urni bife. Vsaka gurmanska restavracija ima svoj poseben slog in kuhinjo, vse pa imajo isto mediteransko strast do vrhunskih jedi, ki postrežejo sveže pripravljene domače dobrote z najboljšimi sestavinami. Izbira tematskih lounge barov, ki jih dopolnjuje široka paleta glasbe v živo, zagotavlja popolno vzdušje ne glede na vaše razpoloženje. Obstaja tudi pub v angleškem slogu in italijanska kavarna, kjer strežejo sveže pečeno pecivo in pristne italijanske espresso pijače. 
Za otroke je poskrbljeno v novih igralnih območjih Chicco, LEGO® in Namco®, Spray park na prostem pa obljublja neskončno zabavo za vso družino. Bogat razkošen spa MSC Aurea je zagotovil še več prostora za tradicionalne balijske masaže, na voljo je tudi dobro opremljena telovadnica s čudovitim razgledom na morje in gibljivo stezo za hojo ter prostor površine 330 m², namenjen glasbi in plesu, ki ponuja najširšo možno izbiro glasbe za vse okuse in razpoloženje. Zabavate se lahko tudi v glamuroznem igralnem salonu ali razkošnem gledališču.

NOTRANJA KABINA
Velikost notranje kabine je od 13-15 m2. Kabine nudijo zakonsko posteljo, ki se lahko pretvori v dve ločeni ležišči, kopalnico s tušem in wc, interaktivno televizijo, možnost uporabe interneta (doplačilo po ceniku), telefon, mini bar in sef. Čeprav kabine nimajo naravne svetlobe, so svetle in dajejo občutek prostornosti.

BELLA DOŽIVETJE
Komfortne kabine Bella ponujajo potnikom udobje po najugodnejših cenah. Ta kategorija potniku omogoča, da poda željo glede turnusa večerje, ladjar pa ga določi glede na razpoložljivost na licu mesta.

FAKULTATIVNI IZLETI
Ob dovolj velikem številu potnikov in v kolikor bodo takrat veljavni ladjarjevi pogoji to omogočali, bo vodenje izletov na kopnem potekalo v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bo podal vodnik na informativnem sestanku prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posamezni izlet voden v slovenskem jeziku je 25 (odraslih potnikov). V kolikor bodo ladjarjevi pogoji onemogočali izvedbo katere od predvidenih storitev si pridržujemo pravico do spremembe oz. prilagoditve pri izvedbi potovanja.

Na povpraševanje: enoposteljna kabina z 80-100 % doplačilom.

Možna doplačila na ladji: fakultativni izleti (shore excursions); osebna poraba na ladji.

Za potovanje je potreben oseben dokument z veljavnostjo vsaj še šest mesecev po koncu križarjenja. 

Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta predstavniku turistične agencije, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem prihodu nazaj v Slovenijo.

Na ladji vam bodo avtomatično zaračunali prispevek 1 € na osebo za UNICEF, ki ga po želji lahko odstranite z račun.

Za dodatna vprašanja smo na voljo na telefonski številki 01 2325505 ali preko emaila [email protected].

Podrobnosti o ponudniku

Križarjenje z MSC Armonia

/ /
/ Genova
Italija

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!