BONbastična JESENSKA PONUDBA z bonom v Terme Cerkno! SUPER CENA za 3-dnevni termalni oddih za 2 osebi v Hotelu Cerkno 3*: 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi + 1x gratis kosilo + brezplačen vstop v Terme Cerkno + brezplačen vstop v fitnes + wi-fi in parkiranje!

Vrednost kupona je 30 €. Razliko 120 € do polne cene (150 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom!

Hotel Cerkno 3*: turistični bon
Hotel Cerkno 3*: turistični bon
Hotel Cerkno 3*: turistični bon
Hotel Cerkno 3*: turistični bon
30,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
120,00 €
Super cena
 
 

Preživite oddih z nami, v neokrnjeni prečudoviti jesensko obarvani naravi, v družbi svojih najdražjih, kjer se boste lahko ob izletih in različnih aktivnostih lahko posvetili drug drugemu.

Zelene doline, sončne planote, širni gozdovi, skrivnostni vrhovi in razkošni pogledi. Čudovite vasice, neokrnjena narava, bogata kulturna dediščina in prijazni ljudje.

Hotel Cerkno v središču mesta in Alpska perla na vrhu smučarskega centra Cerkno ponujata različne možnosti nastanitev in bogato dodatno ponudbo. Vsak zase, a skupaj z edinstvenim okoljem, tvorita zgodbo, ki je zlepa ne boste pozabili. Lepote, ki se vam ponujajo ob obisku Cerkljanske, vas bodo nedvomno v hipu prepričale, da jih še kdaj obiščete.

Terme Cerkno 
Znano je, da je termalna voda vsestransko uporabna in zdravilna.  
V Cerknem se v sklopu Hotela Cerkno nahajajo edine slovenske terme v zavetju Julijskih Alp. Cerkno leži ob znameniti idrijski prelomnici, skozi katero naj bi po meritvah sodeč prodirale močne zdravilne energije. Te energije so ljudje poznali že v pradavnini in se z njimi tudi zdravili. Termalna voda je kemijsko bogata in vpliva blagodejno na človeško telo. Termalno vodo se črpa iz 2000 metrov globoke vrtine v neposredni bližini hotelskega kompleksa. 
Terme Cerkno so primerne za sproščanje, rekreacijo, priprave plavalnih klubov in za izvajanje različnih vadb. Notranji termalni bazen s temperaturo 30 ° C združuje mnoge atrakcije; sprostitev zagotavljajo masažna ležišča, gejzirji, whirpool in otroški bazen. Terme Cerkno so v sezoni 2017 prejele laskavo priznanje za tretje Naj kopališče v kategoriji malih term v Sloveniji.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!