Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Mala Nedelja, Slovenija

Krasen oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Mala Nedelja, Slovenija

Karta za celodnevno kopanje v Termalnem parku Bioterme

Ne spreglejte vseh opcij kopalnih kart med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 2
Mala Nedelja, Slovenija

Odlično dnevno razvajanje v Biotermah

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 2
Mala Nedelja, Slovenija

Romantična kopel v dvoje v Wellnessu Bioterme

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

SUPER CENA za 3-dnevni oddih za 2 v hotelu Bioterme 4* v Mali Nedelji: 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi + neomejeno kopanje v bazenih termalnega parka + vstop v svet savn in fitnes + wi-fi!

Preživite nepozabne, sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije!

Hotel Bioterme 4*, Mala Nedelja: polpenzion za 2 osebi
Hotel Bioterme 4*, Mala Nedelja: polpenzion za 2 osebi
Hotel Bioterme 4*, Mala Nedelja: polpenzion za 2 osebi
Hotel Bioterme 4*, Mala Nedelja: polpenzion za 2 osebi
219,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Zakaj je Hotel Bioterme **** nekaj posebnega?
Hotel Bioterme**** je edini okolju prijazen hotel v severovzhodnem delu Slovenije. Zgrajen je po standardih eko marjetice (evropski znak za okolju prijazne turistične namestitve), s svojo ponudbo in usmeritvijo pa sledi trendom trajnostnega razvoja turizma.
Energijo za svoje delovanje pridobiva iz virov, ki ne obremenjujejo okolja. Poleg proizvodnje električne energije s sončnimi sistemi se v celoti ogreva s termalno vodo.
Hotel Bioterme**** predstavlja in simbolizira zdravo bivališče, zdravo in bio prehrano ter prijetno okolje za goste in zaposlene. Ocenjen je v skladu z novo kategorizacijo nastanitvenih objektov.
Hotel in termalni park Bioterme ležita sredi neokrnjene narave med gozdovi, pašniki in griči, obdarjenimi z vinogradi, od koder prihaja pristna prleška kapljica.

Notranji termalni park
V pokritem bazenskem kompleksu vam je na voljo 600 m2 vodnih površin v petih notranjih bazenih s temperaturo vode med 29 °C in 36 °C.
Ljubitelji savn se boste lahko razvajali v notranji in zunanji finski, turški, infrardeči in zeliščni savni.
Hotelskim in zunanjim gostom so na voljo različne tehnike masaž, s katerimi boste vzpostavili ravnovesje telesa, duha in dobrega počutja. Vadba v sodobno opremljenem fitnes centru je primerna za vsa življenjska obdobja, oba spola in različne stopnje telesne pripravljenosti. V termalnem parku je tudi samopostrežna restavracija z bogato izbiro jedi in pijač.

Zunanji termalni park
Šest zunanjih bazenov, ki sestavljajo letno kopališče termalnega parka Bioterme, obratuje v poletni sezoni. To s skupno 1.400 m² vodnih površin predstavljajo plavalni in večnamenski bazeni, masažna bazena, počivalni bazen ter otroški bazen, za dodatne radosti pa poskrbi divja reka. Temperatura vode v bazenih je med 29°C in 34°C. Od septembra naprej v okviru zunanjega termalnega parka obratujejo trije zunanji whirlpooli.

Termalna voda
Posebnost Bioterm je termomineralna voda, ki izvira iz dveh vrtin globine 2.273 m in 1.537 m. Ob izviru ima med 42 in 51 stopinj Celzija. Voda je čista, brez primesi, visokokakovostna, hipertermalna, topla ter bogata z natrijem, kalijem in hidrogenkarbonatom. Zaradi balneoloških značilnosti je primerna za rekreacijske, športne in zlasti zdravstvene namene, saj blagodejno vpliva na ohranjanje funkcionalnosti gibalnega sistema in hrbtenice.

Individualni najem savn ter kopel za dva
V okviru glamping resorta Sončna dolina Bioterme se nahaja wellness objekt, ki obsega dve savni: finsko in infrardečo. Wellness objekt je namenjen individualnemu najemu za 2 do 4 osebe do 3 ure.
Informacije in rezervacije na recepciji hotela.
V okviru wellness ponudbe je gostom na voljo tudi individualna romantična kopel v dvoje. Lahko se odločite za kopel sadna harmonija, sladko razvajanje ali prleška pravljica. Trajanje kopeli je 90 minut. Dodatne informacije in rezervacije terminov na recepciji hotela.

Priporočljiva uporaba
- kronične degenerativne spremembe hrbtenice, okončin sklepov,
- kronične revmatične spremembe,
- nadaljevanje fizioterapije po predhodnem nezadostnem zdravniškem zdravljenu,
- refleksne distrofije, mlahavost mišic v sled okrepitve istih,
- preventivne vaje hrbtenice, sklepov, in fizioterapijo preprečevanja osteoporoze,
- rekreacijo, podvodne masaže, športne aktivnosti.

Potep po okolici
Bioterme Mala Nedelja so odlično izhodišče za izlete v naravo. Vzemite si čas zase in prisluhnite zvokom narave, ki vas bodo spremljali na vsakem koraku. Naj vas popeljejo v svet nepozabnih doživetij …

Obisk kmetij
Gostom omogočajo obiske kmetij, kjer lahko spoznajo procese pridelave eko hrane.
Pobeg v naravo s kolesom
Ponujajo možnost izposoje koles in vodenega izleta po kolesarskih poteh Pomurja. Poti so označene, na hotelski recepciji pa lahko povprašate za opise poti z zemljevidom. Poti vas bodo vodile po prečudoviti pokrajini, polni vinogradov, gozdov in ravnic.
Pohodništvo
Svet med Muro in Dravo je izjemno bogat z naravno dediščino. Reki omogočata življenjski prostor nekaterim ogroženim rastlinskim in živalskim vrstam. Pohodniške poti vam ponujajo enkratna doživetja v naravi in tudi na različnih okoliških kmetijah, saj vam bodo razposajeni in šegavi Prleki ponudili pristno prleško kapljico ob spremljavi tradicionalne prleške tünke.
Rafting po Muri
Imate radi pustolovščine in ne prenesete dolgočasnih dopustov? Potem je rafting po Muri nekaj za vas. Reka Mura je z 8 km/h najhitrejša slovenska reka, ki v različnih letnih časih ponuja različna doživetja ter pokrajino. Za vas lahko organizirajo rafting po Muri z izkušenim vodnikom, seveda po predhodni najavi.
Izleti

Za vas so izbrali nekaj izletniških točk, kjer lahko preživite popoldneve in pobližje spoznate Prlekijo. Priporočajo vam izlet v srce Prlekije, Ljutomer, lahko se odpravite po poteh Ljutomersko–Ormoških goric na Jeruzalem ali obiščete Staro goro z mlinom na veter, Puhov muzej v Juršincih ali bližnje turistične kmetije in spoznate njihove običaje. Bližnja jezera ponujajo odlične možnosti za ribolov.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Selce, Hrvaška

Pomladni oddih za 5 oseb v mobilnih hiškah z jacuzzijem v kampu Selce

Izjemne počitnice z razgledom na zaliv in otok Krk! ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Novi Vinodolski, Hrvaška

Vrhunski oddih s polpenzionom v Wyndham Grand Novi Vinodolski Resortu

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski Slide & Jump park v Avantura park Golte

Odpravite se na pustolovščino v Avantura park Golte, na 1.468 m! V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije - ne spreglejte med dodatnimi možnostmi!