Super cena za 3-dnevni poletni oddih za 2 osebi v Vili Hotel Belvedere 3* v Izoli: 2x nočitev s polpenzionom v standardni ali basic sobi z balkonom + pijača dobrodošlice + uporaba zunanjega bazena + prevoz do plaže z mini busom + parking in wi-fi!

LAST MINUTE počitnice v osrčju slovenske obale! Ne spreglejte vseh terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Sprošcen poletni oddih v Vili Hotel Belvedere 3*
Sprošcen poletni oddih v Vili Hotel Belvedere 3*
Sprošcen poletni oddih v Vili Hotel Belvedere 3*
Sprošcen poletni oddih v Vili Hotel Belvedere 3*
Sprošcen poletni oddih v Vili Hotel Belvedere 3*
218,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

VILLE HOTELA BELVEDERE***
Hotel vključuje pet različnih vil. Vse sobe so sodobno opremljene s televizijo, telefonom, hladilnikom, klimatsko napravo in večinoma z balkonom.

BAZEN
Velik zunanji bazen s sladko vodo je odličen v vročih poletnih dnevih in ob bazenu se nahaja bar, kjer lahko naročite osvežilno pijačo ali se sprostite v senci.

NOV WELLNESS&SPA CENTER BELVEDERE
Nahaja se v novem hotelu Cliff*** v naselju Belvedere. Nov wellness center nudi pester izbor storitev: savne (turška, finska in zeliščna), manjši bazen (cca 8 x 5 m). Ob doplačilu tudi možnost zakupa privatnega prostora s savno, masaže ter raznolike lepotne in kozmetične programe.

KULINARIKA
Restavracija Kamin ponuja istrske in ribje specialitete, najdete pa lahko tudi bolj internacionalne jedi. Osnova za pripravo izvrstnih domačih jedi je ekstra deviško oljčno olje z geografskim poreklom, ki ga pridelujejo sami.
Restavracija obsega 70 sedežev v delu pred kaminom ter 120 sedežev v prostoru, kjer gostijo večje skupine in nudijo obroke hotelskim gostom. Na terasi lahko uživa približno 100 ljudi.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!