Do - 81% na antibakterijsko razkuževanje notranjosti vozila v Ekološki pralnici Eko B.S. + gratis kavica z mlekom v taverni Brajda (BTC hala A)!

Plačajte 3 € za svež, čist in odišavljen avto z naravnimi sredstvi, v vrednosti do 16 €.

3,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
16,00 €
-81%
Prihranek:
13,00 €
 
 

Poskrbite za tiste nevidne nadloge, ki lahko potihoma in skozi leta načenjano vaše dragoceno vozilo! Odločite se za antibakterijsko razkuževanje notranjosti vašega jeklenega konjička v eko pralnici Eko B.S., da bo le-ta dišeč, svež in vaš popolni sopotnik še dolga leta!

Antibakterijsko razkuževanje notranjosti vozila je edinstvena storitev, ki je v segmentu avtopranja omogoča le LIMPO. Gre za antibakterijsko aerosolno sredstvo SANEX (ph7), ki se ga razprši po notranjosti vozila in v ventilacijske vode. Ta sistem omogoča popolno uničenje virusov, bakterij in drugih klic v vozilu. Priporočamo vsem, ki imajo novo vozilo, prevažajo otroke, starejše ljudi, nahodne in prehlajene potnike, ljudi s težavami dihal in z alergijami. Še posebej pa je antibakterijsko razkuževanje primerno za vozila, ki služijo za poslovne namene, daljše poti ter taxi službe ipd. Notranjost vozila je po tratmaju sveža, prijetno odišavljena in tako izredno prijetna za potnike.

Produkti LIMPO so namenjeni za profesionalno ekološko čiščenje vozil brez uporabe vode in so narejeni na naravni osnovi; ne zagotavljajo le klasične čistosti vozila, ampak hkrati zagotavljajo izjemno čistost, zaščito laka in visok sijaj vozila;na vozilu ne povzročajo prask - zahvaljujoč se nanotehnologiji in naravnim sestavinam produktov se po nanosu čistila nečistoča omehča, odlepi od površine in zavije v zaščitni nanofilm. S pomočjo posebne krpe iz mikrofibre se z nežnim potegom umazanijo odstrani.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-55%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

6-urni tečaj tenisa za odrasle in otroke nad 16 let

Šola tenisa za odrasle Net sport je odlična priložnost, da izboljšate svojo igro. Odlična lokacija, parkirno mesto!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-58%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana ali Celje

Tretma kitajske medicine s pregledom in prvo terapijo

Pomoč tradicionalne kitajske medicine!