Darovi narave za dobro počutje! - 50 % na 1x tinkturo (50 ml) iz eko domače proizvodnje po izbiri: OŽEPEK ali ROŽMARIN! Poštnina je brezplačna!

Za vsako tegobo raste rožica!

5,20€
    Kupi kupon
Vrednost:
10,50 €
-50%
Prihranek:
5,30 €
 
 

Moč narave za boljše zdravje!

Tinktura rožmarin
Tinktura iz rožmarina umirja živce, zboljšuje prebavo, razkužuje, odpravlja vetrove in krče v črevesju, povzroča znojenje, spodbuja izločanje urina in pretok žolča. Tinktura iz rožmarina spodbuja in krepi živčni sistem, širi žile, zato pomaga proti splošni utrujenosti in depresiji. Tinktura iz rožmarina pomaga pri motnjah krvnega obtoka, nizkem krvnem tlaku, pri slabokrvnosti, srčni nervozi, migreni.   Priporočamo dvakrat dnevno po sedemnajst kapljic Tinkture iz rožmarina. Tinktura iz rožmarina je brez umetnih dodatkov, ročno izdelana, iz EKO kmetije.

Tinktura ožepek
Ožepkove glavne učinkovine so eterična olja, čreslovine, flavonoid, grenčine in urzolna kislina. Deluje protibakterijsko, proti pokanju kapilar, protivnetno itd. Pomaga pri približno 81 različnih bolezenskih stanjih, vključno z rakom, bronhitisom, pri nespečnosti, edemih, prehladih itd. Lajša izkašljevanje sluzi iz dihalnih poti in s tem olajša dihanje, prav tako pa uravnava krvni pritisk in pomaga pri izločanju plinov. Pomaga tudi pri težavah s krvnim obtokom, epilepsiji, vročini, protinu in težavah s telesno težo. Z ožepkovim poparkom zdravimo kašelj, oslovski kašelj, astmo, bronhitis, katar zgornjih dihalnih poti in vnetje sečil. Krepi, uravnava delovanje želodca, zmanjšuje krče v prebavilih. Deluje blago pomirjevalno in normalizira krvni obtok. Najbolj pa je znan po tem, da čisti kri. Uravnaval naj bi še krvni tlak, krepil srce, pomagal pri oslabelosti po dolgi bolezni, krepil koncentracijo in spodbujal živčni sistem. Dalmatinci pravijo, da je ožepek njihovo skrivnostno zelišče, ki mu gre zahvala za močno spolno slo, ki jo premorejo. Zaradi 'izopa', pravijo, nimajo nikakršnih težav s potenco, tudi tisti, ki niso več najmlajši. Zunanje ga lahko uporabimo tudi za grgralo pri vnetjih grla in požiralnika, z njim pa spiramo tudi praske, podplutbe, odrgnine, modrice in vnete oči.

Ne zamudite te odlične priložnosti!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%
NOVO

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!