Čas je za razstrupljanje z živo vodo! - 60 % na 1x kapljice žive vode - ALKALIFE (100 ml naravnega alkalnega koncentrata)! Pripomore h kislinsko-alkalnemu ravnovesju v telesu! Poštnina je brezplačna!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 2x Alkalife (100 ml) žive vode za 23,92 €!

11,96€
    Kupi kupon
Vrednost:
29,90 €
-60%
Prihranek:
17,94 €
 
 

Ste utrujeni? Razstrupite svoj organizem z živo vodo!

Alkalife - Živa voda je naraven alkalni koncentrat. Alkalife - Živa voda naredi navadno vodo visoko alkalno (9-10 pH) in na ta način nevtralizira zakisanost v telesu. Prvi znaki zakisanosti se kažejo v utrujenosti. Današnje moderno, hitro, nemirno in stresno življenje, nezdrava prehrana, onesnaženost okolja in pomanjkanje telesne aktivnosti izjemno povečujejo zakisanost telesa. Zakisanost telesa je znak porušenega kislinsko bazičnega ravnovesja. Dve kapljici dodani v navadno pitno vodo, naredijo vodo alkalno. Pitje alkalne vode povzroča, da telo ustvari natrijev hidrogenkarbonat, ki gre neposredno v krvni obtok. Alkalife kapljice predstavljajo varen in naraven način za povečanje alkalnih rezerv v telesu in s tem pripomore k kislinsko-alkalnemu ravnovesju v telesu.

Sestavine: ionizirana voda, kalijev hidroksid, natrijev hidroksid.
Hranilne vrednosti na en odmerek (2 kapljici): 1,52% NaOH in 3,52% KOH.
Uporaba: dve kapljici koncentrata dodajte v kozarec vode (2,5-3 dcl vode) in premešajte. Priporoča se zaužitje 4-6 kozarcev dnevno.
Proizvajalec: Alkalife, ZDA.
Poreklo: ZDA.
Količina: 100 ml

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%
NOVO

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!