Odpravite sive lase zdaj! - 55 % na vrhunski sprej Grey (150 ml) - revolucionarni 4-tedenski tretma za odpravo sivih las! Naravno vrača sive lase v prvotno barvo, enostavno in brez barvanja! Poštnina je brezplačna!

Sivih las ne potrebujete, zato naročite Grey in začnite novo življenje!

15,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
39,90 €
-55%
Prihranek:
24,10 €
 
 

Nova 4-tedenska formula Grey proti sivim lasem!

Barvo las določa pigment melanin, ki ga sintetizirajo pigmentne celice (melanociti) v lasnem mešičku. Ti melanociti so genetsko programirani, da proizvajajo pigment za določeno število let, po določenem času pa nekateri prenehajo z delovanjem. Posledica tega so lasje brez pigmenta v sivi oz beli barvi.

Klasično barvanje las vsi poznamo, vendar le to ni najboljša rešitev saj je nadležno, toksično, ne najbolj zdravo za lase in pa tudi ne prikrije celotne sivine. Kaj storiti?

Sivi lasje so nekaj, kar ne potrebujete saj nas postarajo in negativno vplivajo na samopodobo.

Strokovnjaki so razvili NOVO REVOLUCINARNO formulo Grey v spreju, ki je 4-tedenska naravna formula za sive lase in deluje direktno na melanocite. 

Posamezna samostojna sestavina ne more doseči dovolj velike odprave sivih las, zato pa so le te v kombinaciji z dodatkom Ionov in Trietanolamina veliko bolj učinkovite. Reakcija kombinacije teh sestavin postane bolj učinkovita in hitrejša zaradi njihove katalitične reakcije. Učinkovine Grey forumle prodirajo v lasna vlakna in lasem vračajo prvotno barvo las in pigment.

V losjonu je tudi Panthenol, bolj znank kot izvleček vitamina D. Pantenol gladi hrapave površine las zaradi česar so le ti bolj sijoči, polni in gladki. S svojim intenzivnim delovanjem in zdravilnimi učinki daje Grey lasem mladosten in zdrav videz.

PREPROSTO
Ne potrebujete pomoči kozmetičarke ali frizerja. Pred uorabo pretresite flaško. Sprej enostavno nanesite na predel sivih las in si oblikujte pričesko. 

VARNO
Sprej vsebuje naravne sestavine in je v skladu z EU varnostjo kozmetičnih proizovodov. Ne povzroča alergijskih reakcij. Izdelek je zelo hitro je postal popularen med mnogimi moškimi in ženskami po svetu. 

HITRE SPREMEMBE
Izdelek ob redni uporabi omogoča vidne spremembe v nekaj tednih. Deluje progresivno, kar pomeni da bo pigment vaših naravnih las z vsakim tednom bolj viden - sivih las bo vedno manj, vaša naravna barva pa bo vedno bolj vidna. 

Kako deluje novo odkritje Grey za sive lase?
4-tedenska formula deluje progresivno
Z vsakodnevnim nanosom losjona na suhe lase, boarw omogočili delovanje učinkovitih sestavin na vaše lase. Grey s svojim delovanjem vrača vašim lasem vsak dan bolj prvotno naravno barvo. Enostavno rečeno, sivih las bo vsak teden manj, vaša osnovna barva pa bo vsak teden bolj opazna. Uporaba losjona Grey ni vidna, tako da nihče niti opazil ne bo da karkoli uporabljate.

Več o izdelku si lahko preberete na TEJ POVEZAVI.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%
NOVO

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!