Črna kumina - ena najbolj zdravilnih rastlin! - 50 % na 2x 100% naravno olje črne kumine SANCT BERNHARD (250 ml)! Uporablja se v zdravilne in prehranjevalne namene! Poštnina je brezplačna!

V tej ponudbi lahko izberete tudi egiptovska semena črne kumine (250 g) za 5,75 € ali paket: 100% naravno olje črne kumine (250 ml) + egiptovska semena črne kumine (250 g) za 19,20 €!

26,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
53,80 €
-50%
Prihranek:
26,90 €
 
 

Olje črne kumine - 100% naravno (čisto) 2x 250 ml, SANCT BERNHARD
- 100 % naravno, iz Egipta, hladno stiskano,
- črna kumina vsebuje visok delež esencialnih, predvsem polinenasičenih maščobnih kislin,
- olje črne kumine je iztisnjeno iz semen črne kumine (nigella sativa),
- uporablja se v zdravilne in prehranjevalne namene, tudi za zunanjo uporabo npr. nečista koža.

100% naravno (čisto) olje črne kumine se proizvaja iz semen črne kumine (Nigella sativa). Z nežnim hladnim stiskanjem in filtriranjem po njem dobijo jasno, rjavkasto olje z aromatičnim vonjem in pikantnim okusom.

Olje črne kumine vsebuje visok delež biološko aktivnih, polinenasičenih maščobnih kislin, zlasti linolne kisline, ki z dnevnim vnosom 10 g, prispeva k normalni ravni holesterola. To pa ustreza 20 g olja črne kumine.

Vsebuje cca 84% nenasičenih maščobnih kislin, dragocenih snovi, ki spremljajo maščobe, kot so steroli in vitamin E, kot tudi približno 0,3 % eteričnega olja.

Olje črne kumine je primerno tako za zunanjo uporabo in pomaga zlasti pri zdravljenju nečiste kože. Olje črne kumine lahko uživate samostojno ali pa se lahko uporablja v solatah in drugih hladnih predjedeh.

Olje ne le da ima odlične lastnosti, ampak ima tudi nežen okus.

Uporaba olja črne kumine ne nadomešča raznolike in uravnotežene prehrane in ne more nadomestiti zdravega načina življenja.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%
NOVO

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!