Ujemite zdravje! - 86 % na letno naročnino na revijo Bogastvo zdravja (10 številk) + darilni bon v vrednosti 100 € za pregled 2 kontrolnih točk po metodi BDORT!

Sebi ali ljubi osebi podarite najbolj dragoceno darilo - zdravje!

16,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
116,00 €
-86%
Prihranek:
100,00 €
 
 

Revija Bogastvo zdravja je namenjena vsem, ki želijo narediti nekaj več za svoje zdravje. Že dlje časa želijo stopiti na pravo pot, a ne zmorejo narediti prvega koraka. Bogastvo zdravja jim kaže, da je dovolj že njihova odločenost, da je čas za prvi korak tu in zdaj. Z njeno pomočjo bodo lažje prepoznali sebe in dogajanja v lastnem telesu, izbrali sebi primeren način za uravnavanje lastnih težav ter jih omilili ali odpravili. Naši sogovorniki so strokovnjaki medicinskih, rekreativnih in drugih zdravju sorodnih področij.

Med številnimi revijami, ki so ta hip na trgu, ni nobene, ki bi tako celovito zaokrožila ves nabor tem, ki na kakršenkoli način vplivajo na zdravje in počutje.

Diagnostična metoda BDORT

Bi-Digital O-Ring Test (BDORT) je metoda kvantne medicine, zasnovana na resonanci elektromagnetnih valov, fenomena, ki ga je odkril Mihajlo Pupin. Idejo, da fenomen resonance uporabi v diagnostične namene in vpelje v medicinsko klinično prakso, je dobil inventor te metode prof. dr. Yoshiaki Omura, ki je metodo BDORT v okviru svojih raziskav na Pupinovem Inštitutu za fiziko Univerze Columbia (New York) tudi patentiral.

BDORT je neinvazivna diagnostično-terapevtska metoda. Pregled opravljata dva zdravnika. Zdravnik – asistent, ki ima vlogo t.i. »medicinskega aparata«, s pomočjo ene roke, elektrode ali laserja »skenira« pacientovo telo, na drugi roki pa močno stiska prste v obliki črke »O«. Drugi zdravnik preverja (meri) mišično moč stiska prstov tako, da poskuša stisnjene prste razpreti. Med pregledom se namreč mišična moč – glede na informacije iz elektromagnetnega polja pacienta – spreminja. Diagnosticiranje temelji na spreminjanju mišične moči, ki se spreminja zaradi spremembe aktivnosti encima Serotonin-N-Acetil Transferaze in koncentracije nevrotransmitorja serotonina v pinealni žlezi.
Pri diagnosticiranju se uporabljajo posebne ploščice s t.i. referenčnimi sestavinami, vzorci zdravil in dopolnil. Občutljivost in natančnost metode dosega 90% in več. Po zaključenem pregledu se dobljene informacije preverijo s standardnimi oblikami laboratorijskih in kliničnih testov. Zaradi možnosti diagnosticiranja obolenj še pred pojavom simptomov (tudi do več let!), mnogi zdravniki vidijo to metodo kot preventivno metodo za zgodnje diagnosticiranje in prevencijo najrazličnejših kroničnih obolenj, kot so endokrina, nevrološka, ginekološka, maligna itn.

 

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%
NOVO

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!