Popolno darilo za vaše najmlajše! - 52 % na 2-delni komplet s pravljico in otroškimi pesmicami Založbe Obzorja: CD s pravljico Obuti maček in pesmicami + knjiga Pesmi o pomladi in živalih s priloženo zgoščenko!

Zbirka najlepših otroških pesmic in pravljice Obuti maček!

13,20€
    Kupi kupon
Vrednost:
27,50 €
-52%
Prihranek:
14,30 €
 
 

Neverjetna cena za komplet z najlepšimi pesmicami in pravljico!

OBUTI MAČEK, Mali muc in druge otroške pesmi - Na CD-ju je priljubljena pravljica OBUTI MAČEK in pesmice: 1. MALI MUC, 2. AN BAN PET PODGAN, 3. IZGUBLJENI KUŽA, 4. MIKI MIŠKA, 5. BOBENČEK, 6. BARBI, 7. DEDEK MRAZ, 8. OTROŠKE IGRE, 9. MALI LUMP, 10. USPAVANKA.

PESMI O POMLADI IN ŽIVALIH + CD - V knjigi je zbranih 20 pesmi o pomladi, prvih pomladnih cvetlicah in živalih, ki se razveselijo prvih sončnih žarkov... Priložena je tudi zgoščenka.


Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%
NOVO

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!