SUPER CENA za romantični oddih v dvoje v hiši Casa Mirelia v Kaštelirju: 3x nočitev v hiši z vrtom + penina + uporaba zunanje zasebne masažne kadi + uporaba ležalnikov, vrtnega pohištva in zunanjega solarnega tuša + končno čiščenje, wi-fi in parkirišče!

Popoln oddih v srcu Istre, kratko vožnjo stran od Novigrada in Poreča! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Casa Mirelia, Kaštelir, Istra: romantični oddih
Casa Mirelia, Kaštelir, Istra: romantični oddih
Casa Mirelia, Kaštelir, Istra: romantični oddih
Casa Mirelia, Kaštelir, Istra: romantični oddih
Casa Mirelia, Kaštelir, Istra: romantični oddih
Casa Mirelia, Kaštelir, Istra: romantični oddih
337,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,69€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Kuponi so unovčljivi od 31. 5. do 23. 6. 2024 (odhod); RAZPRODANO: 16. 6.-19. 6. 2024.
  • Obvezna predhodna rezervacija preko e-maila: [email protected] ali na telefon: 31 847 493. Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Objekt je namenjen izključno 2 odraslima osebama (nad 18 let).
  • Turistična taksa je vključena.
  • Hišni ljubljenčki niso dovoljeni.
  • Prijava od 14.00; odjava do 11.00. Možnost zgodnje prijave in pozne odjave po predhodnem dogovoru s ponudnikom.
  • Ponudba vsebuje: romantični oddih v dvoje v hiši Casa Mirelia v Kaštelirju: 3x nočitev v hiši z vrtom + penina + uporaba posteljnine, brisač in kopalniške kozmetike + neomejena uporaba zunanje zasebne masažne kadi + uporaba ležalnikov, vrtnega pohištva in zunanjega solarnega tuša + uporaba vrtnega kamina + končno čiščenje + wi-fi in zasebno parkirišče.
  • Ministrstvo za zdravje opozarja: prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Alkohol lahko uživajo le polnoletne osebe.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Casa Mirelia je na razpolago v celoti za dva gosta in sicer: dnevna soba, kuhinja, shramba, kopalnica ter v prvem nadstropju spalnica z WC-jem in veranda, v skupni izmeri 86 m2. Zunanjost obsega veliko dvorišče za parkiranje vozila, pergolo z vrtnim pohištvom (20 m2) in zaprt prostor z dodatnim hladilnikom (8 m2), ter travnati vrt z masažnim bazenom, solarnim tušem, ležalniki, gugalniki in vrtnim kaminom na oglje. Počitniška hiša se nahaja v centru naselja Kaštelir, oddaljena je 7 km od morja, 12 km od Novigrada in 12 km od Poreča.

Bližina notranjosti Istre vam ponuja dogodivščine v majhnih srednjeveških mestecih, ki organizirajo filmske, glasbene in gastronomske festivale, vključno z dnevi tartufov in vina. Ker hišo obkroža bujna sredozemska vegetacija, ki se prepleta z oljčniki, vinogradi in njivami, boste lahko uživali v vonjih narave, čistem zraku in gostoljubnosti ljudi, ki vam nudijo mirnejšo atmosfero sodobnega življenja.

Naravne lepote srca Istre so idealne tudi za vse ljubitelje aktivnih počitnic, ki uživajo v raziskovanju, izletih in rekreaciji. Kolesarske in pešpoti vas bodo popeljale skozi idilično zgodbo oljčnikov in vinogradov, posebne trenutke pa lahko preživite tudi na različnih izletniških točkah. Doživite podeželje z vsem, kar spada zraven (domače živali okoliških kmetij, zvonovi bližnje cerkve, petelinje kikirikanje…).

Kjer se sodobno življenje srečuje s tradicijo.

Podrobnosti o ponudniku

Casa Mirelia

Kaštelir 69
52464 Kaštelir
Hrvaška

031 847 493
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi