SUPER CENA za čudovit oddih za 2 osebi v prijetni koči Stagland Cabins na podeželju Madžarske: 2x nočitev + brezplačna uporaba zasebne savne + brezplačen wifi in parkirišče!

Odmakni se od hrupa in začuti lepoto narave v Hosszúhetényju v eni od koč s čarobnim razgledom!

Stagland Cabins Hosszúhetény, Madžarska
Stagland Cabins Hosszúhetény, Madžarska
Stagland Cabins Hosszúhetény, Madžarska
Stagland Cabins Hosszúhetény, Madžarska
Stagland Cabins Hosszúhetény, Madžarska
195,50€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,98€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. Kuponi so združljivi (največ 2; lahko podaljšate bivanje po dogovoru s ponudnikom).
  • Kuponi so unovčljivi do 22. 12. 2024 (odhod), od nedelje do petka, razen 20.8.2024. Obvezno sezonsko doplačilo do 30.11.2024 38,30 €.
  • Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Po nakupu je obvezna zamenjava kupona za "Hotel Voucher" na spletni strani http://register.hotelvoucheronline.com. Na levi strani izberite jezik "Slovenščina". Obvezna predhodna rezervacija sobe preko e-maila: [email protected]. Pri rezervaciji prek e-maila je potrebno ponudniku posredovati datum odhoda in številko "Hotel Voucher". Po tem boste prejeli potrdilo hotela o vaši rezervaciji.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije najkasneje 48 ur pred prihodom. V tem primeru se lahko voucher rezervira za kasnejši datum (odvisno od razpoložljivosti). Vrednost voucherja se ne da zamenjati za kupnino.
  • Otroci niso dovoljeni.
  • Check in od 15.00, check out do 10.00.
  • Ponudba vsebuje: čudovit oddih za 2 osebi v prijetni koči Stagland Cabins na podeželju Madžarske: 2x nočitev + brezplačna uporaba zasebne savne + brezplačen wifi in parkirišče.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Planinske koče na temo jelenov so ustvarili in upravljajo po navdihu bližine narave in ob upoštevanju trajnostnih vidikov.

Pri zasnovi in ​​lokaciji planinskih koč so si zamislili koncept paše črede jelenov v obliki vrhunskih, popolnoma opremljenih koč, ki so orientirane tako, da lahko nemoteno preživljate čas in uživate v bližini narave in ​​popolni intimi. Kljub temu, da sta obe kabini veliki 22 kvadratnih metrov, zato je njun ekološki odtis izredno majhen, imata vse udobje, od talnega gretja do hotelskih vzmetnic in posteljnine. Imata tudi zasebno finsko savno in veliko teraso s čudovitim razgledom na Hármashegy.

Hosszúhetény je posebna vasica, ki leži na jugovzhodnih pobočjih vzhodnega Mecseka in hribovja med Hármashegyjem in Lákaköztom, le 20 minut od mesta Pécs. Čaroben kraj, kjer lahko najdete naravo, izjemno gastronomijo, umetnost in združen vidik vaškega življenja. Zaradi svoje posebne lege in naravnih lepot zagotavlja popolno sprostitev za aktivne turiste, zaradi bližine Pécsa pa tudi za ljubitelje kulture.

Podrobnosti o ponudniku

Stagland Cabins, Online Média Zrt.

Hegyalja utca 16/A
7694 Hosszúhetény
Madžarska

Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi