SUPER CENA za popoln oddih za 2 osebi v v Hotelu President 4* v Budimpešti: 3x nočitev z zajtrkom v standardni dvoposteljni sobi + neomejena uporaba hotelskega wellness centra + mineralna voda, kava, čaj in visokokakovostna hotelska kozmetika v sobi + brezplačen wifi!

Otrok do 5,99. leta biva GRATIS! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Hotel President 4*, Budimpešta, Madžarska
Hotel President 4*, Budimpešta, Madžarska
Hotel President 4*, Budimpešta, Madžarska
Hotel President 4*, Budimpešta, Madžarska
Hotel President 4*, Budimpešta, Madžarska
466,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 2,33€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Hotel President 4*, Budimpešta, Madžarska
Poglej ponudbo
310,60 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. Možnost združevanja kuponov za daljše bivanje.
  • Kuponi so unovčljivi do 15. 1. 2025 (odhod), razev za novo leto, veliko noč, Formulo 1 in 20.8.2024. Kuponi so unovčljivi od nedelje do četrtka, za bivanje ob petkih in sobotah je doplačilo 7 €/sobo/noč.
  • Po nakupu kupona je obvezna zamenjava kupona za "Hotel Voucher" na spletni strani http://register.hotelvoucheronline.com. Na levi strani izberite jezik "Slovenščina". Rezervacijo sobe opravite preko e-maila [email protected]. Zamenjavo je potrebno narediti najkasneje v 10 dneh od dneva nakupa. Svetujemo, da pred nakupom preverite razpoložljivost želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Potrjene rezervacije ni mogoče odpovedati. Obstaja možnost spremembe termina rezervacije 10 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni le do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • 1 otrok do 5,99. leta biva gratis.
  • Obvezna doplačila: regionalni davek ni vključen (plača ga gost lokalno v hotelu); od 1. 4. do 30. 10. 2024 40 €/sobo/noč.
  • Možna doplačila: bivanje drugega otroka od 2. do 5,99. leta 20 €/noč; bivanje osebe nad 6. let 30 €/noč.
  • Ponudba vsebuje: popoln oddih za 2 osebi v v Hotelu President 4* v Budimpešti: 3x nočitev z zajtrkom v standardni dvoposteljni sobi + brezplačna nadgradnja v dvoposteljno sobo Superior, odvisno od razpoložljivosti + neomejena uporaba hotelskega wellness centra + mineralna voda, kava, čaj in visokokakovostna hotelska kozmetika v sobi + brezplačen wifi.
  • Akcija 1nadan: 5% popust na katero koli večerjo po naročilu (vključno s pijačo) v hotelski restavraciji.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Hotel s 4 zvezdicami, ki se nahaja v središču Budimpešte, sredi poslovnega, vladnega in zgodovinskega območja, v bližini Madžarske narodne banke in veleposlaništva ZDA, le nekaj sto metrov oddaljen od bazilike sv. Štefana, od madžarskega parlamenta, reke Donave in nakupovalnih ulic, vse to je mogoče doseči v samo nekaj minutah hoje od hotela.

Wellness
President Wellness pričakuje svoje goste s številnimi savnami in popolnoma opremljenim fitnesom. Telovadnica in savne (finska in infra) nudijo gostom vzvišene načine za sprostitev in popolno sprostitev med bivanjem.

Restavracija
Restavracija Intermezzo ponuja madžarske in mednarodne jedi.

Strešna terasa Intermezzo
Strešna terasa Intermezzo z osupljivim pogledom na Budimpešto, poleti je koktajl terasa, pozimi pa naše goste pričakujemo v ogrevanem šotoru z mehurčki s toplimi in hladnimi napitki ter vrhunsko hrano.

Soba
Standardne dvoposteljne sobe Hotela President ponujajo tako poslovnim potnikom kot parom priložnost, da uživajo v gostoljubju hotela po najugodnejših pogojih. Uživate lahko v klasičnem dizajnu, povprečna velikost pa je 18 m2. Skupno je v hotelu na voljo 58 dvoposteljnih sob.
Standardne dvoposteljne sobe gledajo na mirno ulico ali na enako mirno notranje dvorišče. Prijetne in vabljive, vsaka od standardnih dvoposteljnih sob ima nastavljivo klimatsko napravo, zvočno izolirana okna, satelitsko televizijo z mednarodnimi kanali, opremo za pripravo kave in čaja, brezplačen hitri WIFI, pisalno mizo in stol in elektronsko ključavnico. Nekatere dvoposteljne sobe so opremljene z dodatnimi ležišči. Sodobno opremljene kopalnice vključujejo kabino za prhanje, sušilec za lase, kozmetično ogledalo, toaletni pribor za goste vključuje kozmetiko z minerali mrtvega morja.

Podrobnosti o ponudniku

Hotel President 4*, Online Média Zrt.

Hold u. 5
1054 Budimpešta
Madžarska

+36 1 373 82 50
+36 1 510 34 00
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi