SUPER CENA na 3-dnevni oddih za 2 osebi v hotelu Vila Pohorje 3*, v Slovenj Gradcu: 2x nočitev v dvoposteljni sobi + zajtrk + 2x babičina hišna kava in hišna sladica + 1x brusketa po izbiri za 2 + brezplačno parkirišče in wi-fi!

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 170 € do polne cene (180 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi!

Hotel Vila Pohorje, Slovenj Gradec: turistični bon
Hotel Vila Pohorje, Slovenj Gradec: turistični bon
Hotel Vila Pohorje, Slovenj Gradec: turistični bon
Hotel Vila Pohorje, Slovenj Gradec: turistični bon
10,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
170,00 €
Super cena
 
 

HOTEL VILA POHORJE 3*
Nastanitev Hotel Vila Pohorje se nahaja v Slovenj Gradcu, 6 km stran od smučišča Ribniško Pohorje - Kope, in ponuja restavracijo, brezplačno zasebno parkirišče, bar in skupen salon. Sprostite se v udobnih, moderno opremljenih sobah in suitah z visokim standardom bivanja in vrhunsko posteljnino.

SOBE 
Hotel Vila Pohorje 3* ponuja 5 dvoposteljnih sob, 1 troposteljno sobo in 3 suite. Vse sobe in suite so opremljene z razkošnimi spring box posteljami 180×200 cm, z vrhunsko posteljnino in posteljnim perilom ter materiali, ki ustrezajo visokim standardom bivanja in vam nudijo umirjeno udobje s pridihom elegance. Suite so razdeljene na dnevni in spalnični del. Dnevni prostor je opremljen s sedežno garnituro, ki se jo lahko pripravi v dva dodatna ležišča.Vse sobe in suite so opremljene z modernim pohištvom, pisalno mizo, vsaj enim dodatnim stolom, TV-jem, brezplačnim Wi-Fi-jem ter kopalnicami s tušem in združeno toaleto in sušilcem za lase.

KULINARIKA
V sedanji Vili Pohorje z dolgoletno tradicijo dobre, domače hrane, se trudijo ohranjati izvirne recepte naših prednikov na tradicionalni ravni, ki so zrastli in se razvijali iz čudovitega okolja Koroške.

MEDIČARSKA HIŠA PERGER
Občudujte dve stoletji in pol staro dediščino medičarske, lectarske in svečarske obrti ter za trenutek postanite del edinstvene družinske zgodbe, ki ne govori samo o lectovih srcih, pač pa o življenjih vseh naših babic in dedkov.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENO KOSILO!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Po Sloveniji

Polet z jadralnim padalom v tandemu

Doživite adrenalin!

-54%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Biometrična e-fotografija za osebne dokumente

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!