Kekčeva doživetja! SUPER CENA za 3-dnevni paket za 2 osebi hotelu Ramada Resort 4*, Kranjska Gora: 2x nočitev z zajtrkom + 1x piknik košara + 1x sankanje na poletnem sankališču + vstop v bazen Aqua Larix ali bazen Sprostitvenega centra Kompas + hotelska animacija + vstop v casino + wi-fi!

Vrednost kupona je 35,40 €. Razliko 200,60 € do polne cene (236 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi!

Hotel Ramada Resort 4*: turistični bon
Hotel Ramada Resort 4*: turistični bon
Hotel Ramada Resort 4*: turistični bon
35,40€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
200,60 €
Super cena
 
 

Najboljši smučarski hotel v Sloveniji
Tik ob smučišču, ob vznožju smučarskega raja, kraljuje Ramada Resort Kranjska Gora. Urejene sobe s pogledom na čudovit alpski svet pričarajo udobne in slikovite počitnice. Kopanje v zastekljenem vodnem parku sredi smučišča je predvsem pozimi nepozabno doživetje. Preskusite neprekosljivo ponudbo wellness storitev. Hotel je od središča Kranjske Gore oddaljen vsega sto metrov. 118 sob s štirimi zvezdicami ima vse za sproščen oddih – brezžični internetni dostop, TWC, kabelsko televizijo in radio, mini bar ter neposredno telefonsko linijo. Ležišča v hotelu so lahko tudi ločena.

Vabljeni tudi v bazenski kompleks vodnega parka Aqua Larix z več kot 400 m2 vodnih površin. Zaplavajte v notranjem bazenu z vodo, ogreto na 30 stopinj Celzija. Podarite si masažni bazen, ki vas bo s 36 stopinjami Celzija zagotovo ogrela in sprostila z masažnimi vodnimi efekti.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

-84%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!