Ponudba je zaključena.

Ne spreglej aktivne ponudbe ponudnika

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ankaran, Slovenija

Popolno razvajanje za 2 v butičnem Hotelu Rezidenca Ortus 3* v Ankaranu

Vrednost kupona je 69 €. Razliko 276 € do polne cene (345 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Lendava, Slovenija

Termalni oddih za 2 v Hotelu Cubis 3*

Vrednost kupona je 38,80 €. Razliko 155,20 € do polne cene (194 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Lendava, Slovenija

Adrenalinski oddih za 2 v Hotelu Cubis 3*

Vrednost kupona je 47,60 €. Razliko 190,40 € do polne cene (238 €) plačate direktno ponudniku.

SUPER CENA za VRHUNSKO KULINARIČNO DOŽIVETJE za 2 v Hotelu Cubis 3* v bližini starega mestnega jedra Lendave: 2x nočitev z zajtrkom + 1x gurmaska večerja pri Kodili za 2 osebi + 1x vstopnica za 2 osebi za ogled Tropskega vrta v Dobrovniku + wi-fi in parking!

Vrednost kupona je 10 €. Razliko 296 € do polne cene (306 €) plačate direktno ponudniku. Plačilo pri ponudniku je možno tudi s turističnim bonom!

Hotel Cubis 3*, Lendava: turistični bon
Hotel Cubis 3*, Lendava: turistični bon
Hotel Cubis 3*, Lendava: turistični bon
Hotel Cubis 3*, Lendava: turistični bon
10,00€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
296,00 €
Super cena
 
 

Hotel Cubis leži v neposredni bližini starega mestnega jedra Lendave, v idiličnem malomščanskem mestu v Severovzhodnem delu Slovenije. Njegova lega na robu mesta omogoča pogled na čudovito naravno kuliso lendavskih goric.
Hotel CUBIS, kjer njihovim gostom nudijo gostoljubje, prijaznost in zasebnost. Hkrati pa želijo, da se njihov gost počuti kot doma. Lili vas vsak dan pričaka z bogatim samopostrežnim zajtrkom s toplimi in hladnimi jedmi.  V hotelskem preddverju se lahko sprostite, družite ter klepetate z drugimi gosti ali njihovimi zaposlenimi.

Hotel je odlična izhodiščna točka za pohodniške in kolesarske ture, za kopanje v termalnih vodah, adrenalinska doživetja ter druge športne podvige v bližnji okolici.
Hotel Cubis ima 24 prostornih in sodobnih sob, ki ponujajo vse kar potrebujete za prijeten oddih, ne glede na to ali ste v Lendavi poslovno, z družino na počitnicah ali ste se samo ustavili na poti nekam drugam. ​Nastanijo lahko 48 gostov in sicer v 14 double in 10 twin sobah. Vse sobe so klimatizirane, nudijo TV in kopalnico s prho ter brezplačen dostop do interneta.

Ob prihodu v hotel se lahko dogovorite za obisk bližnjih zanimivosti, z veseljem vam omogočijo obisk:
• Bukovniškega jezera (kjer se lahko pozdravite v Energijskem parku, na energetskih točkah ali obiščete adrenalinski park)
• Term Lendava (z veseljem priskrbijo karte za wellness ali kopanje)
• Expano (ki, poleg odlične prekmurske hrane ponuja tudi ogled razstave)
• Razstav v Lendavi (kjer razstavljajo dela svetovno znanih umetnikov)
• Odličnih restavracij, ob prihodu v hotel skupaj dorečete in vam predlagajo najboljšo izbiro, ter vam z veseljem rezervirajo mizo)
• RegenKrio (obisk krioterapije, limfne dranaže bo špornikom v pomoč pri regeneraciji. Hiperbarično kisikovo terapijo pa lahko obiščejo vsi, ki želijo razstrupiti organizem in boljše počutje)

Ponudba je del kategorij: