Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Lopar, Rab, Hrvaška

Družinski oddih v mobilni hiški v San Marino Camping Resortu 4* na Rabu

Zabavne počitnice poleg veličastne peščene Rajske plaže, dolge 1500 m!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 3
Rab, Hrvaška

Pozdrav pomladi v vrhunskem Valamar Padova Hotelu 4* na Rabu

Sodoben hotel ob morju z impresivnim pogledom na staro mestno jedro Raba. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Čudoviti Rab! SUPER CENA za pomladni oddih za 2 odrasla in 1 otroka do 11,99 let v Valamar Padova Hotelu 4*: 2x nočitev s polpenzionom v superior triposteljni sobi z balkonom + koriščenje bazena in fitnesa + parking in wi-fi!

Sodoben hotel ob morju z impresivnim pogledom na staro mestno jedro Raba. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Valamar Padova Hotel. 4*, Rab: pomladni oddih
Valamar Padova Hotel. 4*, Rab: pomladni oddih
Valamar Padova Hotel. 4*, Rab: pomladni oddih
Valamar Padova Hotel. 4*, Rab: pomladni oddih
240,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Moderen hotel ob morju z impresivnim pogledom na staro mestno jedro Raba!

Novourejeni Valamar Padova Hotel navdušuje s sodobnim dizajnom in prečudovitim pogledom na morje in staro mestno jedro Raba. Od zgodovinskega jedra je oddaljen le okrog dvajset minut prijetnega sprehoda oz. eno minuto z ladjo. V hotelu vas pričakujejo moderno opremljene sobe in suite z balkonom. Bogat samopostrežni zajtrk in večerjo vam postrežejo v hotelski show cooking restavraciji. Terasa s pogledom na staro mestno jedro v Food & Lounge baru in restavraciji je izvrsten kraj za uživanje v specialitetah mednarodne kuhinje in vrhunsko pripravljenih koktajlih.

Sprostite se ob bazenu, v wellness centru ali na prekrasnih rabskih plažah! 
Pozabite na skrbi in stres v očarljivih hotelskih bazenih in savnah ali na osupljivih rabskih plažah. Nagradite se z luksuznimi wellness treatmaji ter bodite vedri in polni energije na svojem otoku sreče.

NOTRANJI IN ZUNANJI BAZENI VALAMAR PADOVA HOTELA
- sladkovodni notranji bazen (200 m2), temperatura bazena: 28 °C
sladkovodni zunanji bazen (250 m2)
- zunanji bazen za otroke; ogrevan sladkovodni bazen s tobogani, temperatura 28 °C, velikost 100 m2, globina 60 cm
- sladkovodni zunanji bazen za dojenčke; velikost 26 m2, globina 20 cm
- fitnes dvorana z večnamenskimi napravami za fitnes in bodybuilding ter z lastno garderobo

MESTNA PLAŽA PRED HOTELOM

Mestna plaža leži le 100 m od Valamar Padova Hotela. Plaža je izvrstna za družine z otroki, sproščanje, prostočasne dejavnosti in zabavo. Udobno se namestite na majhni betonski plaži, plavajte v kristalno čistem morju in se sprostite ob pogledu na staro mestno jedro Raba. Poleg plaže lahko uživate v hotelskih vsebinah, lahkih obrokih, pijači in koktajlih.

MESTNA PLAŽA PALIT
Ta prodnata plaža z betonskimi ploščadmi se ponaša s kristalno čistim morjem in pogledom na polotok Frkanj in zvonike starega mestnega jedra Raba. Ponuja najem ležalnikov in senčnikov, različne gostinske vsebine ter najem koles in plovil. Povezana je s slikovitim sprehajališčem, ki vodi do starega mestnega jedra.

Začinite svoje sproščujoče počitnice z zabavnimi aktivnostmi in rekreacijo v prekrasni otoški naravi. Tecite ob morju ali kolesarite po urejenih stezah otoka.