Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Romantičen dalmatinski otok! SUPER CENA za odličen 3-dnevni oddih za 2 osebi v Aminess Korčula Heritage Hotelu 4* na Korčuli: 2x nočitev z zajtrkom v standard dvoposteljni sobi + wi-fi!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja in termini, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!

H. Heritage 4*, Korčula: 3-dnevni oddih
H. Heritage 4*, Korčula: 3-dnevni oddih
H. Heritage 4*, Korčula: 3-dnevni oddih
H. Heritage 4*, Korčula: 3-dnevni oddih
H. Heritage 4*, Korčula: 3-dnevni oddih
272,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
To lahko opravite takoj po plačilu kupona ali kadarkoli kasneje, in sicer preko povezave v zavihku Moji kuponi. Koledar prikazuje trenutno stanje prostih terminov, ki se lahko spreminja glede na zasedenost kapacitet, zato priporočamo, da rezervacijo opravite takoj po nakupu in si zagotovite želeni termin. Po uspešni rezervaciji boste prejeli potrditev rezervacije direktno na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Aminess Korčula Heritage Hotel leži na eni od najbolj atraktivnih lokacij na Korčuli, na sami rivi v neposredni bližini pristanišča in starega mestnega jedra. To je prvi mestni hotel, zgrajen leta 1912, njegova imenitna kavarna pa je vse od takrat središče družabnega življenja Korčulanov. Kljub popolni obnovi je ohranil čaroben blišč časov, ko so v njem poiskale svoj mir Jackie Kennedy, Wallis Simpson in Sofia Loren. Če želite bivati v vintage hotelu, ki nudi avtentično vzdušje in brezhibne storitve, pokukajte skozi dveri hotela Aminess Korčula Heritage in nam dovolite, da vaše bivanje na Korčuli spremenimo v najlepši spomin.

Če izberete sobo s pogledom na morje, boste uživali v slikovitih prizorih življenja, ki se odvija na korčulski rivi. Vse hotelske sobe, navdahnjene z lagodnim življenjem bonvivanov, so opremljene s stilskim pohištvom, razkošnimi lestenci in očarljivim vintage dekorjem. Posebna pozornost je namenjena podrobnostim, kar naše goste še posebej navdušuje, pa je izredno pozorno in nevsiljivo osebje.

V bližini hotela sta dve manjši prodnati plaži, kjer si lahko privoščite oddihe med raziskovanjem mojstrsko izklesanih spomenikov mesta Korčula. Osvežite se v kristalno čistem morju na plaži Puntin, medtem ko vas bodo iz ozadja opazovali kamnito obzidje in pročelja stoletnih stolpov. Verjemite nam na besedo: imeli boste občutek, da ste se izgubili v preteklosti!

Hotelska restavracija Brasserie vam bo predstavila avtohtone korčulske jedi, reinterpretirane na sodoben način. Ta kraj je idealen za počasno in ritualno uživanje v stonskih ostrigah, brodetu in pašticadi ob kozarcu pošipa ali grka na eni od najlepših teras mesta Korčula. Tukaj so se od nekdaj sestajale izbrane družbe, ki danes lahko uživajo tudi v razkošni ponudbi G&T Club Lounge Bara, medtem ko ladje na obzorju drsijo po kristalni morski gladini.

Hotel Aminess Korčula Heritage leži ob čudoviti rivi, ki vas bo privabila na romantičen sprehod. V bližini hotela si lahko izposodite kolo in se podate globlje v središče otoka, raziščete čudovite plaže v Lumbardi ali obiščete bolj oddaljene vasice in prijetne majhne konobe v smeri Žrnovega in Podstrane. Na poti vas bodo spremljali vinogradi, stebla šipkov in fig ter pogled na bližnje otoke Mljet, Glavat in Lastovo.