Popolna dopustniška rezidenca v prelepi kraški pokrajini! -50% na 5-dnevni najem luksuzne vile z bazenom v slovenski Istri: 4x nočitev v Vili Sistiana za do 10 oseb + uporaba savne, koles, bazena + posteljnina in brisače!

Čudovit oddih z veliko možnosti za rekreacijo in zabavo.

Najem luksuzne Vile Sistiana z bazenom
Najem luksuzne Vile Sistiana z bazenom
Najem luksuzne Vile Sistiana z bazenom
Najem luksuzne Vile Sistiana z bazenom
699,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
1400,00 €
-50%
Prihranek:
701,00 €
 
 

Hiša z razgledom, blagovna znamka družbe TURISTIKUM d.o.o., je na trgu ponudnikov turističnih nastanitev že preko 15 let. Družba Turistikum, nadaljuje družinsko tradicijo podjetja Turistikum, ki izhaja že od leta 1905 in je največje Slovensko družinsko podjetje, ki ponuja lastne Vile v najem.

Vila Sistiana leži na robu kraške planote. Nudi popolno dopustniško rezidenco za družino, dve ali precejšnjo skupino prijateljev v prelepi kraški pokrajini, domu pršuta, terana in znamenitih kraških jam.
Vila lahko sprejme tudi vaše poslovne partnerje, saj je novogoriški zabaviščni center oddaljen samo 14 km.
V vili so štiri spalnice z dvema ležiščema ter 3 pomožna ležišča. V kopalnici je večja kad, v pritličju pa dodatno ločeno stranišče. Domači kotički - kuhinja, kopalnica, postelje ... so sodobni. Na voljo je tudi LCD televizijski zaslon z DVD predvajalnikom (mini videoteka). V pritljičju se nahajajo jedilnica / kuhinja / dnevna soba s sedišči za osem oseb s prehodom na teraso.
Poleg je velik vrt s pogledom na kraško pokrajino ter zunanji manjši bazen primeren predvsem za otroke (3 x 1,5 m). Narava v okolici ter vas Sela na Krasu vam zagotavljata mir in sproščenost, v bližini pa je veliko možnosti tudi za rekreacijo in zabavo.

Ponudba je del kategorij: