Zima na avstrijskem Koroškem! SUPER CENA za pravljični 5-dnevni oddih za 2 osebi v apartmajski hiši Margarethenbad 4*: 4x nočitev + uporaba wellnessa + možnost nočnega sankanja na osvetljenem sankališču in tekmovanja v curlingu + bon za cvetno kopel in masažo!

Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Apartma Margarethenbad Avstrija: zimski oddih
Apartma Margarethenbad Avstrija: zimski oddih
Apartma Margarethenbad Avstrija: zimski oddih
Apartma Margarethenbad Avstrija: zimski oddih
209,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Apartmajska hiša v sklopu Wellness Hotela Margarethenbad je idealna izbira za vse, ki iščete sproščujoče ali aktivne počitnice (ali oboje!). Če sanjate o romantičnem vikendu, pustolovskem potepu ali preprosto o destinaciji, kjer se boste lahko sprostili, obdani s prekrasno naravo in gorami, ste prišli na pravo mesto.
Leži na pravljični lokaciji blizu gozda, ki skupaj s travniki in gorami kar kliče po krajših in daljših sprehodih ali kar pohodih.

Uživajte v počitnicah v  Avstriji s pestro ponudbo wellness tretmajev. V hotelu so vam na razpolago savna, parna kopel, infrardeča kabina, pozimi tudi jacuzzi, poleti pa notranji bazen, solarij, masaže, kozmetični tretmaji in tretmaji z zdravilno vodo, ki vsebuje železo, žveplo in radon in je učinkovita pri lajšanju simptomov ekcemov in luskavice.

V razdalji 20 minut vožnje od hotela je kar 5 vrhunskih smučišč:
Großglockner/Heiligenblut
Mölltal Glacier
Zettersfeld
Hochstein
Ankogel