NOVO LETO! SUPER CENA za wellness oddih za do 7 oseb v Villi Mirna v naselju Novaki Pazinski v Istri: 2x nočitev + pijača dobrodošlice + uporaba savne in fitnesa + uporaba kamina + wi-fi in parking!

Silvestrovanje v Istri! Idealna kombinacija istrske in moderne arhitekture, v objemu narave!

Villa Mirna, Istra, 2x nočitev za 7 oseb
Villa Mirna, Istra, 2x nočitev za 7 oseb
Villa Mirna, Istra, 2x nočitev za 7 oseb
Villa Mirna, Istra, 2x nočitev za 7 oseb
Villa Mirna, Istra, 2x nočitev za 7 oseb
799,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

VILLA MIRNA
Avtohtona istrska arhitektura, ki se popolnoma združuje z modernim dizajnom... Prepustite se vsem čutom, prečistite telo v savni, uživajte v panoramskem razgledu na hribe!

Vila je idealna kombinacija istrske in moderne arhitekture. Skrbno urejen notranji prostor vas bo razvajal z udobjem in vam hkrati ponudil obilico vsebin za popoln oddih. Opremljena je z modernimi aparati, je prostorna in namenjena tako tistim, ki si želijo sproščujočega oddiha kot tistim, ki so aktivni. Luksuzno pohištvo, ki poudarja sodobno umetnost. Vila sestoji iz dnevne sobe z razgledom na kristalno čist bazen (odprt poleti) in urejen vrt.

Kuhinja je opremljena s vsemi aparati (električni štedilnik, pečica, mikrovalovna pečica, pomivalni stroj). Vila ima tri spalnice (dve z zakonsko posteljo in eno s posameznimi posteljami) na zgornjem nadstropju.
Na voljo je tudi vinska klet z leseno mizo in sedežno garnituro, kaminom, savno ter sobo za fitnes telovadnico. Vila je popolnoma klimatizirana in ponuja parkirišče za 3 avtomobile.

NOVAKI PAZINSKI
Vasica Novaki Pazinski se nahaja v Hrvaški, natančneje v Istrski županiji. Istrska županija je znana po svoji čudoviti obali ob Jadranskem morju, pa tudi po slikovitih podeželskih vasicah, kot je Novaki Pazinski. Če potrebujete natančnejše informacije o lokaciji ali poti do tja, priporočam, da uporabite zemljevid ali navigacijsko orodje.

Naselje Novaki Pazinski se je prvič omenjalo že leta 1341 kot last lokalnega veljaka. V času 16. in 17. stoletja je naselje doživelo vojne škode in na istem mestu je bilo zgrajeno Pazinski Novak. Še vedno lahko občudujete ostanke kapelice, s hriba pa se razprostira čudovit panoramski razgled na slikovito okolico. ljubitelji aktivnosti pa se lahko prepustijo ribolovu, saj so voda v srednji Istri prava zakladnica rib.