Poletje v Splitu! SUPER CENA za 3-dnevni aranžma za 2 osebi v luksuznem hotelu Park Split 5*: 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi Superior + pijača dobrodošlice + wi-fi!

Podarite si poletni oddih s petimi zvezdicami in preživite dopust v Splitu! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Hotel Park Split 5*: poletni oddih za 2 osebi
Hotel Park Split 5*: poletni oddih za 2 osebi
Hotel Park Split 5*: poletni oddih za 2 osebi
Hotel Park Split 5*: poletni oddih za 2 osebi
475,70€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Split je mesto z izjemnim šarmom in temperamentom, simbol kvalitetnega življenja in lepote. Obisk Splita je bil vedno prestižni dogodek za vse, ki si želijo lagodnega življenja, izjemno kvalitetne hrane in dobre zabave.
Letos bodo za dan žena v hotelu Park Split 5* organizirali humoristično-zabavni program s skupino Desfinados in odlično večerjo s štirimi hodi.

HOTEL PARK je eden od simbolov mesta že od davnega leta 1921. Takrat je nosil ime hotel Imperial, kasneje pa se je preimenoval v Park. Leta 2015 je bil popolnoma prenovljen in razširjen, prav tako je dobil kategorizacijo 5 zvezdic. Slovi kot najbolj luksuzni hotel v Splitu in je zbirališče znanih glasbenikov, športnikov in uglednih ljudi. Biti viden v hotelu Park je predmet osebnega prestiža.

DI SPA
Edinstvena oaza za sproščanje in počitek po napornem dnevu. Ponuja tretmaje obraza izključno z vrhunsko kozmetiko Sothys, tretmaje telesa pa s preparati Comfort Zone.
Ponuja bazen na odprtem v poletnih mesecih, jacuzzi in sobo za masaže v dvoje, solno sobo in telovadnico, v kateri so razstavljeni športni copati Gorana Ivaniševića iz Wimbledona.

GASTRONOMIJA
Nagrajeni chef Jadran Grančić nenehno išče nove sestavine in okuse, hkrati pa ni pozabil tradicije hotela Park, h kateri se vedno znova vrača. Tako so v ponudbi najkvalitetnejši dveletni pršut, carpaccio iz jadranskih rib, samo za hotel Park posebno zoreni vrhunski siri, tradicionalna črna rižota, najboljša dalmatinska Pašticada v Splitu in širok izbor avtentičnih dalmatinskih sladic.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH s polpenzionom v Casi Bel Moretto 4* v Portorožu!

LAST MINUTE PONUDBA!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Vodice, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom v hotelu Villa Arausana & Antonina 4* v Vodicah!

Hotel Villa Arausana & Antonina vas bo navdušil s svojim modernim slogom. Nahaja se le nekaj korakov stran od plaže, na voljo je zunanji sladkovodni bazen.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Rogla, Slovenija

POMLAD! Oddih s polpenzionom v hotelu Natura 4* na Rogli z neomejenim savnanjem!

V hotelu se prepletata tradicija in sodobnost, goste pa očarajo čudoviti razgledi, ki se odpirajo s teras. Dodana vrednost hotela sta neposredni dostop na smučarsko tekaške proge ter rolkarsko stezo.