Oddih za 2 osebi v bungalovih Rogla 3*: 1x nočitev s polpenzionom v 4+2 bungalovu + otroci do 2,99. leta gratis + dnevna smučarska vozovnica za smučišče Rogla + neomejeno kopanje v bazenu hotel Planja + Zlodejeva animacija + hišnim ljubljenčkom prijazno!

Bungalovi so ravno pravšnji za športne navdušence. Tukaj radi počitnikujejo aktivni športni navdušenci, saj se v bližini nahajajo tekaške in pohodniške poti.

bungalovi Rogla 3* Rogla, Slovenija
bungalovi Rogla 3* Rogla, Slovenija
bungalovi Rogla 3* Rogla, Slovenija
bungalovi Rogla 3* Rogla, Slovenija
bungalovi Rogla 3* Rogla, Slovenija
od 156,00€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,78€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
bungalovi Rogla 3* Rogla, Slovenija
Poglej ponudbo
od 121,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. 
  • Po potrjeni rezervaciji obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 15 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do spremembe termina po aktualni ceni. V primeru odpovedi rezervacije 14 ali manj dni pred prihodom so stroški sledeči: od 14. do 7. dneva pred prihodom 40 % končne cene, od 6. do 4. dneva pred prihodom 50 % končne cene, od 3. dneva pred prihodom ali v primeru neprihoda 100% končne cene. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Ob prihodu v hotel morate predložiti voucher, prejet ob potrditvi rezervacije.
  • Ugodnosti za otroke: brezplačno bivanje s polpenzionom in kopanjem za prvega in drugega otroka do 2,99. leta v postelji s starši; brezplačna turistična taksa za otroke do 6,99. leta; brezplačna prijavnina za otroke do 17,99. leta.
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: bivanje s polpenzionom, kopanjem in smučarsko karto za otroka od 3. do 11,99. leta na osnovnem ležišču z 30% popustom; bivanje s polpenzionom, kopanjem in smučarsko karto za osebo nad 12 let na osnovnem ležišču po polni ceni; bivanje s polpenzionom, kopanjem in smučarsko karto za otroka od 3. do 11,99. leta na pomožnem ležišču z 50% popustom; bivanje s polpenzionom, kopanjem in smučarsko karto za otroka od 12. do 13,99. leta na pomožnem ležišču z 30% popustom; bivanje s polpenzionom, kopanjem in smučarsko karto za osebo nad 14 let na pomožnem ležišču z 10% popustom.
  • Obvezna doplačila na recepciji: 3 €/osebo/dan za turistično takso; 1,50 €/dan za otroka od 7. do 17,99. leta za turistično takso; 3 €/osebo nad 18 let za prijavnino.
  • Možna doplačila na recepciji: 10 €/dan za otroško posteljico; 25 €/dan za osebo nad 14 let za kosilo; 17,50 €/da za otroka do 13,99. leta za kosilo; 15 €/dan za hišnega ljubljenčka (potrebna najava ob rezervaciji).
  • Prijava od 16.00; odjava do 10.00.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta na recepciji, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem odhodu iz hotela.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen ali razprodanih terminov v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Ponudba vsebuje: oddih za 2 osebi v bungalovih Rogla 3*: 1x nočitev s polpenzionom v bungalovu z 4 osnovnimi in 2 pomožnimi ležišči (minimalna zasedenost: 4 osebe; maksimalna kapaciteta: 6 odraslih oseb) + minimalno bivanje 4 zaporednih nočitev + dnevna smučarska vozovnica za smučišče Rogla + neomejeno kopanje v bazenu hotel Planja + 1x kopanje v termalnih bazenih Term Zreče + uporaba športne dvorane do 16:00 ure (1 ura na dan: squash in namizni tenis) + 20% popust na vstop v savne Wellness centra Planja ali Wellnessa Natura + SKI bus na relaciji Zreče - Rogla - Zreče po voznem redu + hramba smučarske opreme za goste hotelov na Rogli + razigrana Zlodejevo animacijo (igre na snegu, krpljanje, nočni pohod z baklami, Zlodejev mini disko ipd.) + brezplačno parkirišče na prostem + brezplačen WiFi.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.
Plačilo na obroke

Bunaglovi Rogla s 3* se nahajajo približno 200 – 450 m od smučišča ter hotelskega kompleksa Rogla in Planja. V bližini bungalovov se nahaja trgovina, na voljo je tudi gostinska ponduba.

Bungalov ima v pritličju dnevni prostor z raztegljivim kavčem, opremljeno kuhinjo in jedilno mizo, kopalnico s tušem. V zgornjem nadstropju pa sta na voljo dve spalnici s pod dvema ležiščema. Na voljo je televizor, telefon in internet.

Navdušili vas bodo tradicionali recepti in z njimi povezani običaji, ki jih predstavljajo tudi na prireditvah in tematskih večerih. Razvajate se lahko v lokalni kulinariki, ter tradicionalnih jedeh, ki so pripravljeni na moderen način. Rezultat je kulinarično razvajanje brbončic in dobro počutje gostov. 

Z doplačilom je na voljo koriščenje wellnessa. Sprostitvi so namenjeni wellness programi za posameznike, pare in družine – izberite najljubšega ali jih kombinirajte med sabo. Z obiskom savn boste poskrbeli tudi za svoje zdravje, saj redno savnanje krepi imunski sistem. Če se želite znebiti stresa in napetosti v mišicah, se prepustite čudodelnemu dotiku usposobljenih tajskih maserk in maserjev, za lepo, zdravo in napeto kožo pa se odločite za nego.

Na voljo je kopanje v bazenu hotela Planja in 1x vstop v termalna bazene Term Zreče.

Na voljo je uporaba športne dvorane do 16:00 ure (1 ura na dan: squash in namizni tenis), smučanje in deskanje, tek na smučeh na sodobnem smučarsko-tekaškem poligonu, kprljanje. Okolico lahko odkrivate s sprehodi. Na voljo je vodna aerobika, ski oz. planinski bus Zreče – Rogla – Zreče (po voznem redu).

Za preživetje protega čas se lahko odpravite do tržnice kmečkih dobrot in na večerne sprehode z baklami, obiščete klet Zlati grič. Na voljo so tudi glasbeni večeri in otroške ustvarjalnice.

Podrobnosti o ponudniku

Bungalovi Rogla 3*

Rogla 5
3214 Zreče
Slovenija

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ičići, Opatija, Hrvaška

HALLOWEEN zabavni družinski oddih v hotelu Ičići 4* na Opatijski rivieri!

MEGA tematske počitnice za celo družino!

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
Kope, Slovenija

Smučarski božič v NOVEM Grmovškovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij božičnega oddiha med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom in uporabo wellnessa v Hotelu Eden 4*

Vključeno bivanje otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Radenci, Slovenija

Termalni oddih s kopanjem v Hotelu Radin 4* ali hotelu Izvir 4* v Radencih

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Laško, Slovenija

Sproščujoč termalni oddih v Hotelu Zdravilišče Laško 4*

Vrednost kupona je 45,00 €. Razliko 255,00 € do polne cene (300,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Bled, Slovenija

Popoln zimski wellness oddih v Hotelu Ribno 4* superior na Bledu

Vrednost kupona je 25,80 €. Razliko 103,20 € do polne cene (129,00 €) plačate direktno ponudniku.