Odprtje smučarske sezone v Salzburških Alpah, na 1.700 m! SUPER CENA za krasen zimski oddih za 2 osebi v OBERTAUERN [PLACESHOTEL] by Valamar: 2x nočitev s polpenzionom v [placesroom] za 3 + uporaba [placesroom] cone, [placespool] bazena in fitnesa + wi-fi in parkiranje!

Smučarski oddih v neposredni bližini smučišč - 100 km smučarskih stez za vsak okus! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

OBERTAUERN [PLACESHOTEL] by Valamar, Salzburške Alpe
OBERTAUERN [PLACESHOTEL] by Valamar, Salzburške Alpe
OBERTAUERN [PLACESHOTEL] by Valamar, Salzburške Alpe
OBERTAUERN [PLACESHOTEL] by Valamar, Salzburške Alpe
OBERTAUERN [PLACESHOTEL] by Valamar, Salzburške Alpe
OBERTAUERN [PLACESHOTEL] by Valamar, Salzburške Alpe
OBERTAUERN [PLACESHOTEL] by Valamar, Salzburške Alpe
OBERTAUERN [PLACESHOTEL] by Valamar, Salzburške Alpe
550,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
To lahko opravite takoj po plačilu kupona ali kadarkoli kasneje, in sicer preko povezave v zavihku Moji kuponi. Koledar prikazuje trenutno stanje prostih terminov, ki se lahko spreminja glede na zasedenost kapacitet, zato priporočamo, da rezervacijo opravite takoj po nakupu in si zagotovite želeni termin. Po uspešni rezervaciji boste prejeli potrditev rezervacije direktno na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

OBERTAUERN [PLACESHOTEL] by Valamar, ex. Marietta Hotel, je najnovejša pridobitev blagovne znamke [PLACES] in prvi tovrstni hotel v Alpah. Ustvarjen je za svobodne duše in ljubitelje gora, ki iščejo več kot le še en kraj za počitek po dnevu na smučišču – to je kraj, kjer se srečajo radovedni umi. Ne glede na to, ali se želite potopiti v alpsko kulturo, okrepiti svoj občutek za pustolovščine ali pa želite le sproščeno in kar najbolj uživati v Obertauernu, boste ugotovili, da ste na popolnem mestu.

OBERTAUERN [PLACESHOTEL] je obkrožen z gorami, ki se dvigajo na več kot 2300 m, v središču enega najboljših avstrijskih zimskih športnih središč že skoraj stoletje, in je popolna destinacija, kjer se lahko potopite v alpsko zimsko izkušnjo, kakršne še niste doživeli.

Vse je pripravljeno za visokogorsko življenje v višinah z zagotovljenim snegom od novembra do aprila in najboljšimi možnostmi za smučanje na svetu.

SOBE
Kraj, kjer se lahko napolniš z energijo, načrtuješ nove dogodivščine in se dobro naspiš. Sodobna zasnova se sreča s svežo interpretacijo alpskega sloga. Udobje urbanega razkošja in prijetnost gorskega zatočišča sta združena v vsaki od naših sob in poskrbita za prav posebno bivanje. V kombinaciji z najkakovostnejšimi ležišči boste v [PLACESROOMS] preživeli nepozabne noči.
[PLACESROOM] za 3 ima zakonsko posteljo in kavč ali zofo ter kopalnico s tušem. Soba je primerna za največ 3 osebe.

BAZEN
[PLACESPOOL] je namenjen energiji sprostitve, namakanju v osvežujoči vodi, uravnavanju duše na terasi za sončenje in dopolnitvi vrhunskih doživetij na snegu. Gre za 80 m2 velik notranji bazen s sladko vodo in večnadstropno teraso za sončenje.

AKTIVNOSTI (doplačilo)
Pred après-ski je čas za smučanje. Ali katero koli drugo dejavnost na snegu – od zimskega pohoda do vožnje s snežnim kolesom. OBERTAUERN [PLACESHOTEL] je odlično izhodišče za raziskovanje osupljivih gorskih pobočij, uživanje v vsej paleti zimskih športov in aktivno spoznavanje alpskega načina življenja.

Če želite zapustiti smučarske proge, imate veliko možnosti, da preizkusite nekaj novega in enako zanimivega, kot so tek na smučeh, sankanje, zimsko pohodništvo, kolesarjenje po snegu ali snežno kajtanje. Odkrijte radosti biatlona, priljubljene kombinacije teka na smučeh in streljanja s puško, na planoti Gnadenalm, ki se nahaja na pol poti med Obertauernom in Untertauernom. Preizkusite se lahko tudi v lažjih aktivnostih na prostem, kot je romantična vožnja s sanmi ali pohod po urejenih poteh s čudovitimi alpskimi razgledi. Obiščite park divjih živali Untertauern in spoznajte jelene, muflone in ponije.

Najvišji prelaz v pokrajini Salzburg Obertauern slovi kot smučišče z največ snega in najdaljšo smučarsko sezono v Avstriji. Poleg urejenih stez v skupni dolžini 100 km in najboljše ponudbe après ski vam Obertauern zagotavlja veliko izbiro vsebin za vsak okus v objemu osupljive planinske narave. Tu vas v mirnem delu smučišča, tik ob smučarski stezi, pričakujemo v Valamar Obertauern Hotelu, da bi vam ponudili udobno namestitev in vse, kar potrebujete za nepozaben oddih na snegu – od prostornega wellness centra, show-cooking restavracije in wine bara, do zabavnih družinskih vsebin in kompletne ponudbe za smučarje. Na vas je le, da uživate!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
Rovinj, Hrvaška

Krasen morski oddih v mobilnih hiškah v kampu Veštar v Rovinju

ULTRA LAST MINUTE!

Poletne počitnice v prelepem Rovinju!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Sv. Filip i Jakov, Hrvaška

Čudovit dopust v apartmaju v Sv. Filipu in Jakovu

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije in termini, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Poletne počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

ULTRA LAST MINUTE!

Sončno poletje na čudoviti zeleni obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Golte, Slovenija

Gorski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

TUDI ADRENALINSKI PAKETI!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 17,00 €. Razliko 68,00 € do polne cene (85,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Rogla, Slovenija

POLETJE! Počitnice v hotelu Planja 4* na Rogli kopanjem v notranjem bazenu!

Hotel Planja je odlična izbira za aktiven oddih, poslovno srečanje ali sprostitev. Hotel se nahaja v glavnem hotelskem kompleksu na Rogli.