SUPER CENA za krasen zimski oddih za 2 osebi nedaleč od vrhunskih smučišč, v gostišču Macesen v Spodnji Sorici: 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi + 1x uporaba savne (2,5h) + brezplačen wi-fi in parkiranje!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja v gostišču Macesen - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Gostišče Macesen 3*, Spodnja Sorica: zimski oddih
Gostišče Macesen 3*, Spodnja Sorica: zimski oddih
Gostišče Macesen 3*, Spodnja Sorica: zimski oddih
Gostišče Macesen 3*, Spodnja Sorica: zimski oddih
Gostišče Macesen 3*, Spodnja Sorica: zimski oddih
160,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

V Sorici, majhni vasici, kjer se prostrane senožeti zlivajo v gozdove pod gorami, ravno na sredi vasi, leži Gostišče Macesen. Gostišče vam svoja vrata odpira od leta 2001 v zgradbi udarniško zgrajenega zadružnega doma. Gostišče je nastalo iz ideje domačnosti, iz želje po tem, da gostom nudijo delček sebe in jih pogostimo v tradicionalnem ambientu vaške gostilne, v kateri lahko posedite na domačem macesnu in pod opečnatimi oboki uživate v hišnih dobrotah. Gostišče pa vam nudi mnogo več kot samo odlično jedačo in pijačo. Pod našo streho se nahajajo tudi večnamenska dvorana s kozolcem, sobe in oaza za sprostitev s savnami in telovadnico.

Gostišče sestavljajo štirje med seboj ločeni prostori. Prostor v kleti sprejme do 20 oseb in je vsakodnevno namenjen druženju ob televiziji, računalniku in namiznem nogometu ali manjšim skupinam za praznovanja. Zgornji prostor je razdeljen v dve sobi, v katerih lahko postrežejo do 30 in do 45 gostov. Za prireditve, obletnice in poročna slavja imajo na voljo tudi dvorano, ki sprejme do 100 oseb in je verjetno ena izmed redkih, ki se ponaša z lastnim kozolcem v notranjosti. Gostišče ima tudi dve terasi; sprednja terasa z razgledom na okoliške hribe, na kateri vas ravno prav lahko poboža gorsko sonce in doseže vetrič s hribov, in terasa zadaj, ki je pokrita in kjer ste lahko zunaj tudi, ko z neba padajo ušpičene prekle.
Za okrepčilo vam je na voljo tudi manjši bar v drugem nadstopju v wellnesu.
Ob gostišču je urejeno veliko parkirišče, kjer lahko brez skrbi pustite svoja prevozna sredstva. Poleg parkirišča pa se na zelenici nahajajo otroška igrala, kjer lahko zliti z naravo preživljate brezkrbne trenutke z vašimi najmlajšimi.

SOBA
Vse sobe nudijo mizo, sef in posteljnino. Na voljo sta skupna ali zasebna kopalnica s tušem, sušilcem za lase in z brezplačnim toaletnim priborom.
Dvoposteljna soba je velika 25 m2 in opremljena z zakonsko posteljo.

SAVNE
Na voljo so finska, turška in infra savna. Prostor za sproščanje in počivanje. V drugem nadstropju, ki je namenjen sprostitvi in dobremu počutju, vam ob predhodni rezervaciji nudijo več različnih vrst masaž. Naj vas prevzame čudežna moč dotika, sproščenosti in ugodja.

Ko si v Rimu, delaj kot Rimljani. Ko si v Sorici, jej kot Soričan. Razvajali vas bodo z domačo kulinariko in ponujajo soriški sir, domače sire z okoliških kmetij, suhe mesnine, hišno pašteto, jetrca, juhe, jedi iz divjačine uplenjene v lovski družini Sorica, fileje postrvi, enolončnice, domači kruh. Za tiste, ki bi tudi v Sorici raje jedli kot Rimljani, ponujajo pestro paleto testenin, njokov in slastnih pic. Poleg domačega žganja in raznih hišnih derivatov soriškega šnopca pa ponujajo tudi pester izbor buteljčnih vin.

V okolici lahko uživate v številnih dejavnostih, kot so smučanje, kolesarjenje in pohodništvo. Smučarski center Soriška planina je oddaljen 6 km, smučarski center Cerkno je 15 km stran, do smučarskega centra Vogel pa je 36 km.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Pula, Hrvaška

Luksuzna sprostitev v Istri, v Grand Hotelu Brioni 5* v Puli

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih z zajtrkom za 2 osebi v Boutique Hotelu Dobrna 4*

Sproščen termalni oddih v Termah Dobrna!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

POMLAD! Oddih s polpenzionom v depandansi Casa Rosa 4* v Portorožu s SPA-jem!

Depandansa se nahaja na vzpetini Sv. Lovrenca, v bližini plaže in je od centra oddaljena le nekaj minut hoje. Gostom je na voljo Metropol Pool Lounge in Metropol SPA z bazeni in savnami.