SUPER CENA za luksuzne aktivne počitnice za 2 osebi v glamping resortu Natura Fina na Ravnah na Koroškem: 2x nočitev v Hiši Fina ali Cikcak + pijača dobrodošlice (penina Frangež) + dnevna karta za Bike Park Poseka ali vstop v velnes center (bazen in savne) ali na letno kopališče + wi-fi!

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Glamping resort Natura Fina, Ravne na Koroškem
Glamping resort Natura Fina, Ravne na Koroškem
Glamping resort Natura Fina, Ravne na Koroškem
Glamping resort Natura Fina, Ravne na Koroškem
Glamping resort Natura Fina, Ravne na Koroškem
Glamping resort Natura Fina, Ravne na Koroškem
Glamping resort Natura Fina, Ravne na Koroškem
195,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Obiščite Ravne, obiščite Koroško!
Dobrodošli v srcu Koroške, na Ravnah na Koroškem. Prepustite se doživetju v luksuznem glamping resortu Natura Fina. Razvajajte se v bazenu in velnesu športnega centra Ravne na Koroškem. Privoščite si adrenalinsko doživetje v kolesarskem parku Poseka. Bike park Poseka na Ravnah kot prvi v Sloveniji uporablja sistem za vlečnice easy loop; gre za varno, stabilno in enostavno rešitev za manjša smučišča, ki poleti gostijo kolesarje. V kolikor pa vam razvajanje in adrenalin ne bosta dovolj, si lahko ogledate Koroški pokrajinski muzej, Prežihovo bajto ali pa Muzej železarstva (Štauharija). Odpravite se lahko tudi v center mesta Ravne na Koroškem, katerega tradicija sega do rimskih antičnih časov.

GLAMPING RESORT NATURA FINA
Glamping Natura Fina resort se nahaja na Ravnah na Koroškem ne daleč stran od vsega. Natura Fina ponuja tri hiše Fine, ki so namenjene za 6 oseb. Hiša Fina ponuja svojo kopalnico, kuhinjo in dve sobi, tri glamping hiške Natura so namenjene za 2 osebi. Hiša Natura ima zakonsko posteljo, kopalnica je skupna. Hiša Cikcak je namenjena za 4 osebe. Ta hiška ponuja svojo kopalnico, kuhinjo in dve spalnici. Glamping ponuja tudi self-service, kjer si lahko gostje sami postrežejo pijačo iz avtomata ter zajtrkujejo in se družijo. Za aktivne obiskovalce je poskrbljeno, da lahko kolesa, smuči, shranijo na varno.

VELNES ŠPORTNEGA CENTRA RAVNE
V sklopu velnesa imate na voljo zimski bazen, ki je namenjen rekreativnemu plavanju. Nova pridobitev na bazenu je whirlpool in čofotalnik za otroke. Voda je izredno kvalitetna, temperatura pa prijetnih 29,5–30 °C. Dimenzije bazena so 25 x 10 m, globina pa je od 90 do 160 cm. Poleg bazena imate na voljo tudi nove savne (finska, turška, zeliščna in infra – za odrasle). Po želji pa se lahko prepustite tudi izkušenim rokam maserjev (doplačilo), ki vas bodo razvajali z različnimi tajskimi masažami.

BIKE PARK in DOŽIVLJAJSKI PARK POSEKA
V športnem centru Ravne se nahaja kolesarski park Poseka kot tudi čisto novi, doživljajski park Poseka (doplačilo). Bike park Poseka na Ravnah kot prvi pri nas uporablja sistem za vlečnice easy loop; gre za varno, stabilno in enostavno rešitev za manjša smučišča, ki poleti gostijo kolesarje. Kolesarski park nudi dve zanimivi progi: Šnel Pepi flow ter Enduro Bavči. Progi sta namenjeni vsem rekreativcem kot tudi izkušenim kolesarjem. Z vrha parka je nepozabni razgled na mesto Ravne in okoliške hribe ter kmetije. Edinstveno in nepozabno doživetje, kjer gorsko kolesarjenje poteka v samem mestu.
Koristite lahko tudi bližnji ''pumptrack'' poligon. Sestavljen je iz zaobljenih grbin in zavojev, ki so med seboj ritmično povezani v krožno celoto. Razgibanost poligona omogoča pestro in zabavno, a varno kolesarsko izkušnjo.

• Glamping Natura Fina se nahaja v samem Bike Parku Poseka – vlečnica EasyLoop, ki vas popelje na vrh smučišča/kolesarskega parka, je le streljaj stran od resorta Natura Fina
• uživajte v novem doživljajskem parku Poseka za otroke, v neposredni bližini glamping resorta Natura Fina
• ogledate si lahko Koroško osrednjo knjižnico dr. Franca Sušnika v grajskem parku na Ravnah
• uživajte v doživetju z alpakami na Strojni, najvišje ležeči vasici v Sloveniji
• v bližini vas čaka tudi Koroški pokrajinski muzej in Muzej železarstva (Štauharijo)
• Podzemlje Pece: čudovit izlet z vlakcem, kolesi ali s kajakom
• Muzej Podzemlje Pece: ambientalna razstava "Tako so nekoč živeli knapi", je urejena v bivši upravno stanovanjski stavbi nekdanjega Rudnika svinca in cinka v Mežici, je del stalnih zbirk v okviru turističnega rudnika in muzeja.
• Kužno znamenje Gornikov križ v Šentanelu: iz 16. stoletja in je slopno znamenje. V njegovi neposredni bližini stoji tudi cerkev sv. Danijela.
• Brusnikova bajta v Šentanelu: iz 17. stoletja, z ohranjeno črno kuhinjo in krušno pečjo.
• Podajte se na Koroško planinsko pot po obronkih treh koroških dolin – Mežiške, Dravske in Mislinjske doline in osvojite priljubljene koroške vrhove: Uršljo goro, Peco, Raduho, Smrekovec, Olševo, …
• V bližnjih Kotljah si lahko ogledate Prežihovo bajto, spominski muzej Prežihovega Voranca
• Kolesarski parki: Bikenomad - Single trail park Jamnica; Flow Country Trail na Peci; Bike park Kope
• Olimpline v Črni: spust poteka z Navrškega vrha nad Črno navzdol proti smučišču, pristajalna ploščad pa je v bližini kmetije Kogelnik. Jeklenica je dolga 1.260 metrov, najvišje nad tlemi boste 206 metrov.
• Ferata Mučevo v Črni na Koroškem
• Splavarjenje po reki Dravi: zapeljite se kot nekoč splavarji – na lesenih hlodih po Dravi! Nekoč so flosarji, kot so jim rekli v teh krajih, opravljali pomembno nalogo transporta lesa.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Mošćenička Draga, Hrvaška

Adventna čarovnija za 2 osebi v Hotelu Marina 4* v Mošćenički Dragi

En otrok do 5,99 let in en otrok do 13,99 let GRATIS! Zagotovite si nepozaben družinski adventni oddih na hrvaški obali!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Kope, Slovenija

Smučarski božič v Lukovem domu na Kopah

Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Medulin, Hrvaška

Zimski wellness oddihza 2 osebi v Hotelu Park Plaza Belvedere 4*

En otrok do 3. leta in en otrok do 12. leta GRATIS! Pustite se razvajati in navdušiti v idiličnem Medulinu!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 1
Benetke, Italija

Romantičen oddih za 2 osebi v Venice Michelangelo hotelu 4* blizu Benetk

Luksuzne počitnice blizu Benetk! Vrednost kupona je 16,26 €. Razliko 65,04 € do polne cene (81,30 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Kope, Slovenija

Boom vikend za 2 osebi v NOVEM Grmovškovem domu na Kopah

V letu 2022 POPOLNOMA NOV Grmovškov dom na lokaciji le 50 m od smučišča!