Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Popoln pomladni oddih za 2 osebi v Heritage Hotelu Imperial 4* v Opatiji

PRVOMAJSKI ODDIH!

Mega počitnice na hrvaški obali! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ičići, Opatija, Hrvaška

Krasen pomladni oddih za 2 osebi v hotelu Ičići 4* blizu Opatije

Ne spreglejte vseh opcij oddiha v hotelu Ičići med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Mošćenička Draga, Hrvaška

Popoln pomladni oddih za 2 osebi v Hotelu Marina 4* v Mošćenički Dragi

Zagotovite si nepozaben družinski oddih na hrvaški obali! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

SUPER CENA za 3-dnevni zimski oddih za 2 osebi v Hotelu Istra 3* v Opatiji: 2x nočitev s polpenzionom v superior dvoposteljni sobi + pijača iz šankomata ob večerji + uporaba notranjega bazena z ogrevano morsko vodo + wi-fi!

Krasna zima v objemu morja in svežega zraka na hrvaški obali! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Hotel Istra 3*, Opatija: 3-dnevni zimski oddih
Hotel Istra 3*, Opatija: 3-dnevni zimski oddih
Hotel Istra 3*, Opatija: 3-dnevni zimski oddih
Hotel Istra 3*, Opatija: 3-dnevni zimski oddih
Hotel Istra 3*, Opatija: 3-dnevni zimski oddih
Hotel Istra 3*, Opatija: 3-dnevni zimski oddih
Hotel Istra 3*, Opatija: 3-dnevni zimski oddih
Hotel Istra 3*, Opatija: 3-dnevni zimski oddih
Hotel Istra 3*, Opatija: 3-dnevni zimski oddih
Hotel Istra 3*, Opatija: 3-dnevni zimski oddih
Hotel Istra 3*, Opatija: 3-dnevni zimski oddih
139,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
To lahko opravite takoj po plačilu kupona ali kadarkoli kasneje, in sicer preko povezave v zavihku Moji kuponi. Koledar prikazuje trenutno stanje prostih terminov, ki se lahko spreminja glede na zasedenost kapacitet, zato priporočamo, da rezervacijo opravite takoj po nakupu in si zagotovite želeni termin. Po uspešni rezervaciji boste prejeli potrditev rezervacije direktno na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Hotel Istra 3* v Opatiji ponuja namestitev na samem morju, medtem ko vas kratek sprehod po opatijski glavni ulici privede do centra mesta. Znano 12-kilometrsko opatijsko obalno sprehajališče Lungomare vas ravno tako popelje do centra ob sami obali in prekrasnih pogledih na morje. Hotel je zaradi svoje lege idealen za goste, ki želijo biti v središču dogajanj, hkrati pa ljubijo mir in zasebnost.
Lastna plaža in notranji bazen z ogrevano morsko vodo sta glavna aduta tega opatijskega hotela s 168 sobami. Vse hotelske sobe so klimatizirane z možnostjo samodejne regulacije temperature zraka, medtem ko balkoni v sobah Superior ponujajo veličasten pogled na morje, prav takšnega, kot bi pričakovali od hotela z lokacijo na sami obali. Bistro na plaži in zunanja terasa sta izvrstna kraja za lahko jed ali osvežilno pijačo.

Optimizirajte svoj življenjski slog v Active Healthy Hotelu Istra, kjer se lahko sprostite v udobnih sobah z izborom zdrave hrane. Uživajte v blagodejnem učinku morskega zraka, bogatega z negativnimi ioni, in si okrepite imunski sistem s kopanjem v morju skozi vse leto.

• Brezplačen najem koles
• Aktivni sprehodi
Udeležite se aktivnih sprehodov in tur nordijske hoje vzdolž 12 km dolge, znane obalne sprehajalne poti Lungomare. Vdihnite morski zrak, ki pomirja vnetja in izboljša kvaliteto spanca zaradi bogate koncentracije negativnih ionov.

• Joga
Preizkusite jogo ob morju, ki bo sprostila vaše telo in um. Meditacija na svežem morskem zraku vam bo pomagala zmanjšati stres, izboljšati moč in povečati fleksibilnost. Začnite vsak dan z več koncentracije in energije!

• Zimsko kopanje*
Pridružite se "Opatijskim kukalom" (Opatijskim galebom) na zimskem kopanju, vsako nedeljo na plaži Slatina. Plavanje pozimi krepi imunski sistem, spodbuja tvorbo endorfinov, kuri kalorije in povečuje libido.
* priporoča se samo zdravim osebam.

• Plavanje v bazenu
Povečajte zdržljivost, izboljšajte mišični tonus in vzdržujte dober srčni utrip s plavanjem v zaprtem bazenu z ogrevano morsko vodo v Active Healthy Hotelu Istra 3*.

• Kotiček zeliščarja Alda
Poskusite zdravilne rastline v obliki domačih zeliščnih čajev, zeliščnega masla, kruha in začimb znanega lokalnega zeliščarja, g. Alda Santa Pulića z Učke.

RAZLOGI ZA OBISK OPATIJE IN ACTIVE HEALTHY HOTELA ISTRA
MEDITERAN TAKO BLIZU
Opatija je slikovito mestece na jadranski obali, polno mediteranskega vzdušja in srednjeevropske kulture, ki ponuja številne znamenitosti in edinstvene izkušnje. Tam lahko uživate v blagodejni mikroklimi in svežini morskega zraka med sprehodom po eni najlepših obmorskih sprehajalnih poti - Lungomare, ki je bila zgrajena konec 19. in v začetku 20. stoletja. Dolga je 12 km in se razteza od Voloskega do Lovrana. Pri gradnji te poseben sprehajalne poti so sodelovali tudi zdravniki, zato sprehod po njej še dodatno prispeva k rehabilitaciji in preventivi različnih bolezni. Odkrijte Mediteran skozi Opatijo in občutite čarovnijo sonca, morja, kulturne dediščine, narave, gastronomije in edistvenega načina življenja!

BOGASTVO KORISTNIH NEGATIVNIH IONOV
Morski zrak v neposredni bližini obale vsebuje izjemno visoko koncentracijo blagodejnih negativnih ionov v naravi. Active Healthy Hotel Istra stoji na sami obali morja, kar pomeni, da lahko gostje začutijo prednosti izjemno zdravega morskega zraka, bogatega z negativnimi ioni.
Telesne aktivnosti, kot so plavanje v morju, dihalne vaje na plaži, aktivna hoja in tek po obalni sprehajalni poti Lungomare, so še posebej priporočljive zaradi prednosti vdihovanja negativnih ionov:
• zmanjšanje vnetij
• krepitev imunske funkcije
• izboljšanje psihičnega zdravja
• uravnoteženje avtonomnega živčevja za dober dan in zdravo prebavo
• revitalizacija celičnega metabolizna
• splošno dobro počutje

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!