All inclusive počitnice z letalom v Eftalia Splash Resortu 5* na Turški Rivijeri: 7x nočitev za 1 osebo v standard 2+1 sobi + letalski prevoz iz Ljubljane + 1 kos oddane in 1 kos ročne prtljage + slovensko govoreči predstavnik na destinaciji + uporaba bazenov in vodnega parka!

Hotel s kakovostnimi storitvami in veliko povratnih gostov vas bo navdušil z velikim Aquaparkom ob hotelskem bazenu in največjim Aquaparkom Eftalia Island na področju Alanye na lastni hotelski plaži.

Hotel Eftalia Splash Resort 5* v Alanyi, Turčija
Hotel Eftalia Splash Resort 5* v Alanyi, Turčija
Hotel Eftalia Splash Resort 5* v Alanyi, Turčija
Hotel Eftalia Splash Resort 5* v Alanyi, Turčija
Hotel Eftalia Splash Resort 5* v Alanyi, Turčija
Hotel Eftalia Splash Resort 5* v Alanyi, Turčija
od 599,00€
Izberi in kupi

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 3,00€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Hotel Eftalia Splash Resort 5* v Alanyi, Turčija
Poglej ponudbo
od 739,00 €
Super cena
Hotel Eftalia Splash Resort 5* v Alanyi, Turčija
Poglej ponudbo
od 969,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
  • V primeru odpovedi potovanja velja Media Lab odpovedna lestvica, stroški potnika so sledeči: do 30. dneva pred nastopom potovanja 30 % cene aranžmaja, od 29. do 22. dneva pred nastopom potovanja 50 % cene aranžmaja, od 21. do 15. dneva pred nastopom potovanja 60 % cene aranžmaja, od 14. do 8. dneva pred nastopom potovanja 90 % cene aranžmaja, od 7. dneva do vključno dneva odhoda ali v primeru neudeležbe 100% aranžmaja. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Za potovanje na to destinacijo potrebujejo državljani Republike Slovenije veljaven potni list z veljavnostjo še vsaj 6 mesecev od datuma zaključka potovanja.
  • Možna doplačila v nakupnem procesu: 65 €/potovanje za zunanje parkirišče P2 na Letališču Jožeta Pučnika.
  • Možna doplačila na destinaciji: različni fakultativni izleti, ki vam jih predstavi Kompasov predstavnik na destinaciji.
  • Na povpraševanje: enoposteljna soba, več dnevne počitnice, ostale kombinacije potnikov.
  • Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta predstavniku turistične agencije, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem prihodu nazaj v Slovenijo.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen, razprodanih terminov in prodajnih pogojev v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče.
  • Organizator potovanja je Turistična agencija Kompas.
  • Z nakupom ponudbe se strinjate s splošnimi pogoji, ki jih lahko preberete tukaj.
  • Ponudba vsebuje: 7x nočitev s storitvijo all inclusive za 1 osebo v hotelu Eftalia Splash Resort 5* v Alanyi v Turčiji: namestitev v standard dvoposteljni sobi (minimalna zasedenost sobe: 2 odrasli osebi; maksimalna kapaciteta sobe: 2 odrasli osebi in 1 otrok do 17,99. leta) + povraten let z letalsko družbo Trade Air: Ljubljana –  Antalya – Ljubljana + letališke in varnostne pristojbine + 1 kos oddane prtljage do 20 kg in ročna prtljaga do 5 kg + transfer od letališča do hotela in nazaj + samopostrežni obroki v glavni hotelski restavraciji (zajtrk, pozni zajtrk, kosilo, večerja, prigrizki, pecivo, sladoled) + izbrane lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače v izbranih barih (10:00-24:00) + slovensko govoreči predstavnik na letališču in destinaciji + uporaba notranjega in zunanjih bazenov z vodnim parkom + brezplačen vstop v aquapark Eftalia Island z zasebno plažo + brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenih in na plaži + kopalne brisače (s plačilom varščine) + brezplačen fitnes + aerobika, mini golf, namizni tenis, odbojka na plaži + dnevna in večerna animacija za otroke in odrasle, tematski večeri + mini klub (4-12 let) + brezplačno potovanje za otroka do 1,99. leta  + brezplačna otroška posteljica v sobi (glede na razpoložljivost in ob predhodni potrditvi) + turistična taksa + brezplačen WiFi v skupnih prostorih.
  • Program storitve vse vključeno je informativen, natančnega prejmete v hotelu. 
  • Ministrstvo za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju. Alkoholne pijače strežejo le gostom, starejšim od 18 let.
Koledar unovčljivosti

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.
Plačilo na obroke

Hotel Eftalia Splash Resort 5* leži 1 km od Eftalia Island (brezplačni shuttle, dostop skozi podhod), 4 km od letoviškega kraja Konakli, 18 km od centra Alanya, 100 km od letališča. Čas transferja je približno 2 uri. Hotelska ponudba obsega recepcijo s sprejemnico, diskoteko, mini market, trgovino s spominki, zlatarno, amfiteater, varstvo otrok (doplačilo), otroško igrišče, otroško igralnico.

Standardne sobe so velike približno 28 m², preprosto opremljene s klimatsko napravo, brezplačnim Wi-Fi, Sat TV, telefonom, sefom, mini barom, grelcem vode, kopalnico, sušilnikom za lase in balkonom. Možnost 1 pomožnega ležišča.

Na voljo je glavna hotelska restavracija, à la carte restavracija, hotelski bar, bar ob bazenu, bar s prigrizki, bar na plaži, patiserija.

Z doplačilom je na voljo SPA s savnami, masažami, in lepotnim salonom.

Hotelsko ponudbo dopolnjuje notranji bazen, zunanji bazeni s tobogani in otroški bazen s tobogani.

Velik vodni park v zabavišču Eftalia Island na zasebni plaži se razprostira na področju 80.000 m² z lepo urejenimi in med seboj povezanimi tematskimi sklopi, ki ustrezajo željam in potrebam vseh gostov. Odprto vsak dan med 10.00 – 02.00 z all inclusive ponudbo po programu (hrana in lokalna alkoholna in brezalkoholna pijača) med 10.00 – 23.00. Vodni park s 13 tobogani, več zunanjih bazenov, relax bazen (brez animacije), brezplačni senčniki in ležalniki ob bazenih in na plaži, kopalna brisača (menjava za doplačilo), zasebni paviljoni, silence beach (predel plaže samo za odrasle); ponudba za otoke: 4 otroški bazeni, otroška igrala v bazenu, otroško igrišče, mini vodni park, mini klub; glavna restavracija, večerja v 4 à la carte restavracijah (doplačilo in predhodna rezervacija, otomanska, italijanska, azijska, ribja), 12 barov (različni obratovalni čas, alkohol ni strežen v sklopu all inclusive ponudbe), slaščičarna, 3 snack bari, polnočni prigrizki; dnevni in večerni animacijski program, predstave v amfiteatru, živa glasba, open air diskoteka. Trgovine s spominki, market, butiki, bar z vodno pipo.

Hotel leži 750 m od peščene plaže.

Z doplačilom sta na voljo še biljard in vodni športi na plaži.

Turčija, uradno Republika Turčija, je obmorska država, ki ima ozemlje razdeljeno med Evropo in Azijo, osrčje države pa predstavlja Anatolski polotok med Črnim in Sredozemskim morjem. Turčija je prostrana dežela nasprotij, prepletena z vonjem po začimbah in usnju, svetleča od svile, zlata in srebra, kjer nas navduši sožitje sodobnega življenja in bogate, več tisoč let dolge zgodovine in z njo povezane kulturne dediščine. Impozantno gorovje Taurus okvirja najlepšo obalo Turčije, znano kot Turška riviera, katere biser je Antalijski zaliv, ki je s priljubljenimi obmorskimi letovišči in dolgimi sončnimi poletji idealen počitniški cilj. Idilične vasice, nešteti spomeniki preteklih civilizacij, romantični zalivi, več kilometrov dolge peščene in prodnate plaže s kristalno čistim morjem očarajo vsakogar.

Alanija je najstarejše turistično mesto turške riviere se razprostira na vzhodni strani južne obale. Poznana je po plantažah banan, trdnjavi z rdečim stolpom »Kizil Kule«, obzidjem ter po Kleopatrini plaži. Živahno mestno središče s številnimi trgovinami, bari in restavracijami kar vabi na potep. Zaradi živahnega nočnega življenja in številnih diskotek je ta kraj predvsem priljubljen pri mladih.

Podrobnosti o ponudniku

Hotel Eftalia Splash Resort 5*

Türkler, Cumhuriyet Cd. 17
07400 Alanya
Turčija

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Hurgada, Egipt

Počitnice z letalom iz Dunaja v all inclusive The Grand Resort 4* v Hurgadi!

Resort leži ob peščeni plaži in neposredno ob nakupovalni pasaži Grand Malla, ki hotelsko ponudbo dopolnjuje z različnimi restavracijami, kavarnami, bari, trgovinicami in možnostmi zabave.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Hurgada, Egipt

All inclusive počitnice z letalom iz Ljubljane v Siva Grand Beach 4* v Hurgadi!

Hotel z zasebno peščeno plažo, zunanjim bazenom in otroškim bazenom, na voljo so tudi namizni tenis, bilijard ter odbojka na mivki.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Makadi Bay, Hurgada, Egipt

Počitnice z letalom iz Ljubljane v all inclusive Makadi Palace 4*+ v Hurgadi!

Hotel se lahko pohvali z 8000 m2 vodnih površin, številnimi restavracijami ter odlično lego neposredno ob koralnem grebenu.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
NOVO Lixouri, Kefalonija, Grčija

Z letalom iz Ljubljane v Villo Anna Maria 3* na otoku Kefalonija v Grčiji!

Družinsko vodena Vila se nahaja na mirni lokaciji sredi zelenja v bližini znane plaže Xi. Ponudbo ponudbo dopolnjuje zunanji bazen.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
NOVO Lixouri, Kefalonija, Grčija

Z letalom iz Ljubljane v Vitoratos Studios 3* na otoku Kefalonija v Grčiji!

Družinsko voden objekt se nahaja na mirni lokaciji, obdani z zelenjem le nekaj metrov stran od plaže. Vitoratos Studios imajo tudi svoj zunanji bazen.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
NOVO Lixouri, Kefalonija, Grčija

Počitnice z letalom iz Ljubljane v hotel Summery 3* na otok Kefalonija v Grčiji!

Hotel je družinsko vodena namestitev direktno ob peščeni plaži, nahaja se sredi čudovitih vrtov v mestu Lixouri. Zajtrk si lahko privoščite med palmami na terasi za sončenje in se sprostite ob bazenu.