Naučite se španskega jezika! - 93 % na 6-mesečni online tečaj španskega jezika pri Cervantes Idiomas + zaključni izpit in certifikat!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije online tečaja španskega jezika, preverite med dodatnimi možnostmi!

19,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
299,00 €
-93%
Prihranek:
280,00 €
 
 

Izboljšajte svoje znanje španskega jezika kar od doma! Tečaj preko spleta dostopen 24 ur na dan!

Cervantes Idiomas 
Cervantes Idiomas se ponaša z več kot 10-letnimi izkušnjami pri poučevanju španščine. Cervantes Idiomas si prizadeva pomagati svojim učencem pri doseganju višje ravni jezika. Njihov program je bil razvit v tesnem sodelovanju z vodilnimi centri za izobraževanje odraslih, vključno z britanskim jezikovnim centrom, TELC in Pearson. Tečaji, ki jih pripravljajo domači govorci, vsebujejo uporabniku prijazen, sodoben učni sistem, video materiale z zvočnimi posnetki, pa tudi vrsto večnamenskih vaj. Metoda poučevanja, ki se uporablja pri Idiomih Cervantes, se imenuje ‘Natural Immersion Technique’. Gre za posodobljeno različico komunikativnega pristopa, ki se osredotoča predvsem na poučevanje praktične strani španskega jezika, in sicer v obliki, ki jo uporabljajo španski govorci, pri čemer je sposobnost sporazumevanja pomembnejša od slovnično-leksikalne pravilnosti.


METODA UČINKOVITEGA UČENJA 
To je revolucionaren način, ki vam omogoča nemoteno pridobivanje španskega jezika z neprimerljivo hitrostjo. Naš program se temelji na najnovejši znanosti o učenju, vodilni jezik pridobivanja jezika in je bil preizkušen in dokazan v naših jezikovnih programih in šole z dobesedno na tisoče in tisoče študentov po vsem svetu.

MEDNARODNI CERTIFIKAT 
Po zaključenem tečaju lahko opravljate izpit Mastery of the Language in prejmete mednarodno potrdilo o znanju španskega jezika.

Ponudba je del kategorij: Tečaji in izobraževanja | Jezikovni tečaji |

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

-50%
Rezerviranih 18

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu! Kuponi so unovčljivi kar do 31. 8. 2020!

Super cena
Rezerviranih 23

Kopanje s kosilom v Termah Topolšica

Vrednost kupona je 2,70 €. Razliko 10,80 € do polne cene (13,50 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe! Kuponi so unovčljivi kar do 24. 12. 2020!

-50%
Rezerviranih 2
NOVO

SHR lasersko odstranjevanje dlačic na predelu po izbiri

Učinkovita metoda za popolno gladkost in mehkobo kože!

-60%
Rezerviranih 3
NOVO

Terensko jahanje za 1 osebo, 1h

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi 30-minutno terensko jahanje za 1 otroka za 9,90 €! Kuponi so unovčljivi vse do 5. 9. 2020!

-55%
Rezerviranih 4
NOVO

Tečaj za voditelja čolna, izpit za čoln

Vse, kar potrebujete, da se boste lahko samostojno odpravili na morje! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi tečaj za upravljanje z radijsko postajo VHF GMDSS za 51,70 €!