Naučite se španskega jezika! - 93 % na 6-mesečni online tečaj španskega jezika pri Cervantes Idiomas + zaključni izpit in certifikat!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije online tečaja španskega jezika, preverite med dodatnimi možnostmi!

19,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
299,00 €
-93%
Prihranek:
280,00 €
 
 

Izboljšajte svoje znanje španskega jezika kar od doma! Tečaj preko spleta dostopen 24 ur na dan!

Cervantes Idiomas 
Cervantes Idiomas se ponaša z več kot 10-letnimi izkušnjami pri poučevanju španščine. Cervantes Idiomas si prizadeva pomagati svojim učencem pri doseganju višje ravni jezika. Njihov program je bil razvit v tesnem sodelovanju z vodilnimi centri za izobraževanje odraslih, vključno z britanskim jezikovnim centrom, TELC in Pearson. Tečaji, ki jih pripravljajo domači govorci, vsebujejo uporabniku prijazen, sodoben učni sistem, video materiale z zvočnimi posnetki, pa tudi vrsto večnamenskih vaj. Metoda poučevanja, ki se uporablja pri Idiomih Cervantes, se imenuje ‘Natural Immersion Technique’. Gre za posodobljeno različico komunikativnega pristopa, ki se osredotoča predvsem na poučevanje praktične strani španskega jezika, in sicer v obliki, ki jo uporabljajo španski govorci, pri čemer je sposobnost sporazumevanja pomembnejša od slovnično-leksikalne pravilnosti.


METODA UČINKOVITEGA UČENJA 
To je revolucionaren način, ki vam omogoča nemoteno pridobivanje španskega jezika z neprimerljivo hitrostjo. Naš program se temelji na najnovejši znanosti o učenju, vodilni jezik pridobivanja jezika in je bil preizkušen in dokazan v naših jezikovnih programih in šole z dobesedno na tisoče in tisoče študentov po vsem svetu.

MEDNARODNI CERTIFIKAT 
Po zaključenem tečaju lahko opravljate izpit Mastery of the Language in prejmete mednarodno potrdilo o znanju španskega jezika.

Ponudba je del kategorij: Tečaji in izobraževanja | Jezikovni tečaji |

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih 298

Celodnevna kopalna karta za Termalno riviero

Vodni raj na več kot 10.000 m2 zunanjih termalnih površin! Otroci do 4,99. leta starosti imajo v spremstvu staršev brezplačen vstop!

-50%
Rezerviranih 188

2,5-urna plovba z ladjico Lucija po jezeru na Mostu na Soči

Nepozabna poletna plovba po smaragdni reki Soči in sladke dobrote: aperitiv, sladoled in kava! Čudovita in nedotaknjena narava!

Super cena
Rezerviranih 124

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h! Kupone lahko koristite do 31. 8. 2020!

Super cena
Rezerviranih 3
NOVO

Zapeljite se z vlakcem okoli Blejskega jezera

Odlična ideja za družinski potep!

-50%
Rezerviranih 3
NOVO

2-urno zasebno wellness razvajanje v SPA sobi za 2

Prepustite se užitku! Razvajajte se v dvoje!

Super cena
Rezerviranih 6
NOVO

4-urni ribolovni izlet z ladjo Klaudia v Poreču

Ne spreglejte vseh opcih ribolovnega izleta med dodatnimi možnostmi ponudbe! Kuponi so unovčljivi kar do 31. 10. 2020!