- 51 % na vadbeno karto (4 obiski po 60 min) energične vadbe po vaši izbiri: Zumbe ali Bokwe ali TaeBo za vse starosti, v plesni šoli Samba v Mariboru, Ptuju ali v Kidričevem! Plačajte 9,80 € in razgibajte telo v prijetni družbi, v vrednosti 20 €.

Ponudba vsebuje: vadbeno karto (4 obiski po 60 min) za vadbo po vaši izbiri: Zumbe, Bokwe ALI TaeBo. Izbirate med tremi lokacijami: Maribor, Ptuj ali Kidričevo. Možna je kombinacija vadb Zumbe, Bokwe in TaeBo.

9,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,00 €
-51%
Prihranek:
10,20 €
 
 

Predstavljamo vam novo vadbo! Bokwa je nov in povsem drugačen pristop do skupinske vadbe, ki se hitro širi po vsem svetu. Bokwa udeleženci pripravijo črke in številke s svojih nog. Gre za kardio obliko vadbe. Vaje potekajo ob sodobni glasbeni podlagi in so primerne za vse starosti!

Ali pa se odločite za Zumbo. Kdo še ne pozna Zumbe, najbolj popularne skupinske vadbe v fitnes in plesnih centrih? Gre za pravi svetovni hit. Mešanica latino in pop glasbe s koreografijami, zavita v intenzivno plesno vadbo, je obnorela sicer večinoma žensko populacijo, a tudi moški niso izostali. Lahko se odločite tudi za Zumba Toning oz. za različico vadbe Zumbe z ročkami.
TaeBo je aerobična vadba, ki družuje ritmično aerobno vadbo z raztezanjem in rutino treninga moči, katerih cilj je izboljšanje vseh elementov fitnesa (prožnosti, mišične moči, in srčno-žilnega fitnesa). Na splošno se aerobika izvaja v skupini, z glasbo v ozadju, ki jo izbere inštruktor. Vadba je sestavljena iz različnih gibalnih vaj, pri njej pa se uporablja tudi različne pripomočke, kot recimo stopnička, palica, uteži, elastika, žoga...

Razgibajte svoje telo s Plesno šolo Samba!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Kope, Slovenija

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij smučarskih vozovnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-60%
Oseb: 1
NOVO

Vedeževanje preko elektronske pošte

Imate vprašanja, na katera želite hiter odgovor? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije vedeževanja preko elektronske pošte - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Vojnik, Slovenija

Masaža celega telesa

Masaža je zelo učinkovita tehnika s katero pospešimo krvni obtok in s tem lajšamo bolečino in sprostimo mišice!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Kraljevska nega z diamantnim pilingom (50 min)

Za odlično regeneracijo kože!