Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Permanentno lakiranje nohtov z osnovno manikuro v salonu Your Beauty

Dolgotrajna obstojnost in naraven videz nohtov!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Obnovitvena nega zrele kože

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50% na vrhunsko nego obraza v lepotnem salonu YourBeauty: obnovitvena nega zrele kože s profesionalno linijo Afrodita Professional z luksuzno masažo obraza, vratu in dekolteja + oblikovanje obrvi ALI depilacija brčic in brade!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

25,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
51,00 €
-50%
Prihranek:
25,50 €
 
 

Storitev zajema:
1. površinsko čiščenje s čistilnim mlekom
2. encimski piling 
3. hranljiva maska za nego zrele kože KAROTIN
4. ampula hyaluron&B5 shot 
5. aktivna regenerativna krema KAROTIN
6. oblikovanje obrvi z metodom voskanja
7. masaža obraza, vrata in dekolteja z masažno kremo MASSAGE iz profesionalne linije Afrodita (manualna masaža za maksimalno absorbiranje aktivih sestavin kreme)
Vsi izdelki so iz profesionalne linije Afrodita Professional

Linija KAROTIN  se priporoča za zrelo kožo, potrebno obnovitvene nege, kožo z izražeimi gubami, upadlim tonusom, pusto kožo brez sijaja. Odlikuje  se z bogato teksturo z močjo korenčkovega olja, ter intenzivno pospešuje naravni proces obnove celic povrhnjice in okrepi imunsko obrambo kože. 

Ključne prednosti izdelkov: 
- kožo učvrti in ji vrača mladosten tonus 
- zagotavlja dolgotrajno navlaženost 
- spodbuja obnavljanje kože in krepi njeno zaščitno funkcijo kožo bogato nahrani in v njej zadržuje vlago 
- intenzivno ščiti pred prezgodnjim staranjem
- spodbuja obnavljanje puste, izsušene kože 
- kožo vidno zgladi in učvrsti

Glavne aktivne sestavine:
1. Cera Derm kompleks - podbuja obsežen naravni proces obnove hidrolipidne barijere v roženi plasti povrhnjice, vzpostavlja dolgotrajno zaščito pred naravnim procesom staranja, zagotavlja dolgotrajno navlaženost kože ter jo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi.
2. Karitejevo maslo - izjemno bogato z antioksidanti, maščobnimi kislinami in vitamini na kožo deluje vlažilno, protivnetno in s hranljivo močjo.
3. Oljni izvleček korenčka - bogat z beta karotenom in vitaminom A. Pospešuje obnavljanje tkiv, kožo poživlja in regenerira ter deluje z anti-age učinkom.
4. Beta karoten - potreben je za rast novih celic in obnavljanje tkiva, poveča količino pigmenta v koži, varuje kožo pred škodljivimi vplivi sončnih žarkov, zagorelost pa se zaradi njega ohrani dalj časa, ohranja dober vid, ohranja gladko, mehko in zdravo kožo.
5. Avokadovo olje - bioaktivne sestavine avokada spodbujajo obnavljanje kože, krepijo njene funkcije in jo ščitijo. Olje je primerno še zlasti za suho in hrapavo kožo, zaradi blagodejnih učinkovin pa tudi za nego težavne kože.

HYALURON & B5 BOOST SHOT se priporiča za a ekstremno navlaženo, polno kožo. Povrnite koži »sočnost« Zaradi suhega zraka v hladnejših mesecih lahko na obrazu opazite dehidrirano, občutljivo, razdraženo in utrujeno kožo brez energije. Z uporabo profesionalnih vlažilnih izdelkov jo boste pomirili, napolnili z energijo in ji pričarali bolj svež, zdrav ter spočit videz.

Svetujemo, da svojo kožo navlažite z izdelkom Multiactive Hyaluron & B5 boost shot, ki vsebuje najboljše vlažilce (hialuronsko kislino, provitamin B5, ultimativni vlažilni kompleks/NMF), saj bo koža intenzivno in globinsko navlažena.

Rezultat uporabe: Napredna, visoko sofisticirana »light« kombinacija super vlažilcev za takojšnjo navlažitev in dolgotrajno izboljšano raven vlage v koži. Rezultat: spočita, osvežena in navlažena, mladostno »polna« koža zdravega videza.

ENCIMSKI PILING  je primeren za vse vrste kože, tudi najobčutljivejše.

Glavne aktivne sestavine pilinga:
1. Vitamin C (močan antioksidant, ki sodeluje pri oblikovanju kolagena v veznem tkivu. Tako povečuje vitalnost in čvrstost kože ter blaži znake staranja)
2. Encim papain (klinično dokazano uspešen v poenotenju tena kože, zmanjšanju nepravilnosti na koži in posvetlitvi pigmentacijskih nepravilnosti)
3. Izvleček tigrove trave ( z visoko vsebnostjo vitaminov, mineralov in aminokislin deluje protivirusno, protivnetno, protibakterijsko, stimulira nastanek kolagena, kožo tonizira)
4. Bela glina (kaolin) (je najbolj nežna od vseh glin in je zato primerna tudi za občutljivo kožo, saj je ne draži. Pomaga stimulirati prekrvavitev kože, deluje kot zelo nežen piling in jo čisti ter blago dezinficira, kar pomirja obstoječe akne in zavira nastanek novih)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-55%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Terapevtska masaža z zdravilnim CBD-jem v salonu Beauty District

Holistična tehnika masaže s svečami je starodavna praksa, ki jo izvaja profesonalni maser!

-50%
Oseb: 1
NOVO Miklavž na Dravskem polju, Slovenija

45-minutna refleksna masaža stopal in masaža nog do kolen

Masaža, ki pomaga pri mišični regeneraciji!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Permanentno lakiranje v salonu Nail Perfection v Mariboru!

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi!