- 50 % na vstopnico za 2 osebi za bazene, whirlpoole s termalno vodo ter različne savne (turška, finska, infra rdeča in zeliščna), v Termah Fontana!

Plačajte 7 € za rekreacijo in sprostitev v dvoje, v vrednosti 14 €.

7,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
14,00 €
-50%
Prihranek:
7,00 €
 
 

Rekreacijsko - sprostitveni dan!
Kot vaš najljubši osvežilni koktejl, mora imeti tudi termalna voda v bazenu uravnotežene elemente, ki so z vsakim kravl zamahom ali lebdečim elementom boljšega rekreacijskega okusa. Poskrbite, da je vaše telo pripravljeno na spomladansko in poletno plavanje in brizganje v vodi termalnega slovesa, ki ima zdravilni in sprostitveni učinek. Čofotanje v modrinah bazenov, predajanje številnim podvodnim masažam in vodnim efektom, boste imeli na razpolago kar cel dan.

Če vas bo vodna aktivnost utrudila pa se predajte tudi uživanciji v whirlpoolih s termalno vodo ali pa se odpočijte in z energijo napolnite v turški parni savni, finski suhi, infra IR ali zeliščni savni, v Termalnem centru Fontana.

Medicinsko termalni center Fontana skrbi za vaše zdravje in dobro počutje. Center za diagnostiko, Center za fizikalno terapijo in rehabilitacijo in Center za rekreacijo nudijo medicinske storitve in možnosti za rekreacijo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza z diamantim pilingom in pomladitveno ročno masažo!

Za sijoč in osvežen videz obraza!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Moško striženje v salonu Frizerstvo Weis

Čas za novo pričesko!

-50%
Oseb: 1
NOVO Središče ob Dravi, Slovenija

Ogled oljarne Jeruzalem SAT z degustacijo

Pravo kulinarično doživetje!