Odlična metoda za odpravo celulita! SUPER CENA za 5x + 1x GRATIS tretma MADEROTERAPIJE v salonu Glow up v Slovenski Bistrici! Masaže s posebnimi antomsko oblikovanimi lesenimi pripomočki za preoblikovanje telesa!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!

180,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Maderoterapija je posebna tehnika masaže s posebnimi anatomsko oblikovanimmi lesenimi pripomočki za namen preoblikovanja telesa, pomlajevanja in odpravo celulita.

Maderoterapijo prilagodijo vašim željam, terapija se lahko izvaja na predelih: noge, zadnjica, boki, trebuh, hrbet. Tretma traja 30min. Slikajo, zmerijo in zabeležijo obseg predela pred in po terapiji, da lahko preverijo končne rezultate.  Maderoterapijo izvaja strokovno izjušeno medicinsko osebje.
Za preoblikovanje telesa se pri maderoterapiji uporabljajo različni leseni pripomočki (valjari, lopatice), odvisno od problema (odprava celulita, dvigovanje zadnjice, oprava maščobe).
Maderoterapija je masaža z lesenimi pripomočki. Terapija je sistem, celota različnega znanja in metod, obravnava stranko kot celoto, usmerjena je na odkrivanje vzroka in doseganje popolnega rezultata.  Lahko bi rekli, da je maderoterapija leseni pripomoček, metoda pa je znanje kako ta pripomoček uporabiti, da dosežemo popolni rezultat.

Maderoterapija je uspešna metoda za odpravo celulita, saj z valjanjem pospešujemo mikrocirkulacijo, tekočina, ki je ujeta v medceličnem prostoru se sprosti. S pospešitvijo limfnega sistema se poveča izločanje odpadnih snovi iz telesa.

KAJ JE MADEROTERAPIJA?
Maderoterapija je posebna tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa s posebnimi anatomsko lesenimi pripomočki. 

KAKO DELUJE MADEROTERAPIJA?
Z intenzivnim pritiskom z valjčki razbijamo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke, iz maščobne celice se sprosti maščoba, zmanjšuje pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni. Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi ter pospešeno limfna drenaža, zaradi česa se videz tkiva izboljša. 

KOLIKO TRETMAJEV MADEROTERAPIJE JE POTREBNO, DA VIDIMO NAPREDEK?
Po prvi maderoterapiji je že drugačen občutek, v primeru mehkega celulita, nog polnih vode pa zaradi limfne drenaže celo opazen rezultat. Pri izgubi obsega pa more telo izločiti oz. porabiti odveščno maščobo tako, da se rezultat opazi odvisno od stranke do stranke, pri nekaterih se vidi po 3. tretmaju, nekatere potrebujejo malce več. Za vidno spremembo je potrebno med 6 – 12 terapij maderoterapije.  

KOLIKO MADEROTERAPIJ JE POTREBNO ZA REZULTAT?
Koliko maderoterapij je potrebno za rezultat, je odvisno več dejavnikov:
- Kakšen rezultat želimo?
- Kakšna je vrsta celulita?
- Kakšno je zdrvstveno stanje (stres, hormonsko ravnovesje, ostali dejavniki, ki povzročajo celulit, povečanje teže)
- Koliko smo pripravljeni pomagati telesu (prehrana, gibanje, odprava stresa,…)?
- Kakšno je začetno stanje (stopnja celulita, starost,…)? 

ALI JE MADEROTERAPIJA BOLEČA?
Ali je maderoterapija boleča, vpliva več dejavnikov: stopnje in vrste celulita, občutljivosti na bolečino, preteklo izvajanje anticelulitnih terapij. Maderoterapija je na začetku lahko malce neprijetna, lahko rečemo tudi boleča, odvisno od stopnje, vrste celulita, očutljivosti stranke. Madero terapevt terapijo prilagodi tako, da je masaža vseeno prijetna. Neprijeten občutek traja smo prvih par terapij, dokler se ne razbijejo maščobni skupki, pospeši limfna drenaža,… kasneje postane madero terapija prijetna.   

ALI SE JE POTREBNO OB MADEROTERAPIJI DRŽATI KAKŠNE DIETE?
Odvisno kaj želimo doseči, kakšen je način prehranjevanja pred madero terapijo. Vsekakor spodbujamo in zagovarjamo uživanje zdrave, lokalno predelane hrane in ne kratkotrajnih nizkokaloričnih diet. Madero terapevt vam bo ustrezno svetoval glede pravilne prehrane med terapijami in po njih.   

KATERE PROBLEME REŠUJEMO Z MADEROTERAPIJO?
- Odpravo celulita
- ddpravo toksinov iz telesa
- Preoblikovanje telesa
- Odpravo maščobe
- Zmanjšanje obsega
- Lepši tonus kože
- Za oblikovanje in dvigovanje zadnjice  

NA KAKŠEN DRUG NAČIN JE MADEROTERAPIJA KORISTNA ZA ZDRAVJE?
Lesna terapija sprošča um in telo, da zmanjša mentalno in fizično napetost. Prav tako spodbuja organe in spodbuja kroženje krvi in ​​limfno drenažo.  

ZAKAJ ENI UPORABLJAJO DRUGAČNE LESENE PRIPOMOČKE PRI MADEROTERAPIJI?
Na začeku so pri madero terapiji uporabljali osnovne in doma narejene lesene pripomočke ampak skozi čas in skozi različne študije terapevtov in profesionalcev se je razvil nov dizajn. Danes obstaja dosti  različnih lesenih pripomočkov izdelanih iz določenega lesa in z oblikami, ki ustrezajo človeški anatomiji in se uporabljajo za različne namene. Glavni elementi pa so povsod enaki.  

OD ČESA JE ODVISNO KAKŠEN VALJČEK UPORABIMO?
Potrebno je upoštevati pravilno zaporedje valjčkov, kateri valček uporabimo pa je odvisno od problematike. Madero terapevt pozna delovanje posameznega valjčka in ga zna uporabiti glede na problematiko.  

KOLIKO MADEROTERAPIJ JE POTREBNO ZA REZULTAT?
Ker celulit nismo dobili čez noč, ne moremo pričakovati čudeža po eni maderoterapiji, čeprav se takoj občuti razlika. Prvo je potrebno definirati kakšen rezultat se pričakuje, kaj je zadovoljiv rezultat. Potem je potrebno pogledati vzroke za nastanek celulita ali povečane teže. Po pregledu se ugotovi kakšna je stopnja in vrsta celulita in procent maščobe, po posvetu pa kaj bi lahko spremenili za dolgotrajni rezultat. Po prvi terapiji vidimo kakšna je občutljivost na masažo in šele nato lahko približno ocenimo koliko maderoterapij  bi potrebovali za željeni rezultat. V povprečju je to med 6. in 12. maderoterapijami, če ni kakšnih hormonskih neravnovesij.  

ALI SE ZA VEDNO ZNEBIM CELULITA?
Z maderoterapijo izboljšujemo trenutno stanje, ne odpravljamo pa vzrokov zakaj je nastal celulit. Če odpravimo vse vzroke, ki so povzročali celulit, imamo zdrav način življenja, je stanje brez pomarančne kožeSeveda je rezultat odvisen od stopnje in vrste celulita. Tako kot celulit ni nastal v enem mesecu, se ga tudi znebiti ne moramo takoj. Lahko pa izboljšamo videz kože, razjasnimo vzroke zakaj je nastal in naredimo načrt za odpravo celulita za naprej.

KAKO POGOSTO LAHKO IMAM MADEROTERAPIJO?
Najbolj idealno je, da imamo med terapijami dvonevni premor, da se odpadle snovi izločijo iz telesa. Se pravi, da izvajamo maderoterapijo na dva ali tri dni.  

ALI POTREBNO IMETI PO DOLOČENEM ŠTEVILO MADEROTERAPIJ PREMOR?
Ker je maderoterapija naravna metoda, masaža z lesenimi pripomočki, ki lajša številne tegobe, se lahko izvaja brez premora, po želji stranke. V bistvu se priporočajo redne vzdrževalne terapije.  

KOLIKO ČASA TRAJA TRETMA MADEROTERAPIJE?
Čas je odvisen od želje stranke in predelov, ki se jih želi preoblikovati. Maderoterapija traja od 30 do 60 min, odvisno od predelov, ki jih tretiramo. 

KATERE PREDELE SE LAHKO TRETIRA Z MADEROTERAPIJO?
Z maderoterapijo se lahko tretira celo telo, tudi obraz. 

ZAKAJ JE POTREBNO PRI MADEROTERAPIJI PITI VEČ VODE?
Med maderoterapijamo moramo popiti več vode kot običajno, saj pospešimo limfni sestem in odpravljamo maščobo, ki se mora izločiti iz telesa. 

KAKŠNI SO STRANSKI UČINKI MADEROTERAPIJE?
Po prvih nekaj maderoterapijah se lahko pojavi kakšna modrica in malo bolj občutljivo tkivo na mestih izvajanja terapije. 

KOMU SE PRIPOROČA MADEROTERAPIJA?
Maderoterapija se priporoča vsaki, ki bi rada odpravila celulit in toksine iz telesa, preoblikovala telo in dosegla lepši tonus kože ter oblikovanjo in privzdignjeno zadnjico. 

KAKO SE MADEROTERAPIJO KOMBINIRA Z DRUGIMI TERAPIJAMI ZA PREOBLIKOVANJE TELESA?
Maderoterapija se lahko kombinira z drugimi terapijami za preoblikovanje telesa. Ker maderoterapija deluje globinsko, od znotraj navzven, razni kozmetični produkti pa razno obratno je idealna kombinacija za hitrejše in boljše razultate. Maderoterapija in ostale metode za preoblikovanje telesa se lahko izvajajo tudi na isti dan, če se maderoterapija prilagodi. (moč maderoterapije in prilagoditev glede na to katero terapijo smo izvajali).

O Glow up!
Svojo pot v kozmetiko so pričeli s tečaji v letu 2019; prvi tečaji so bili namenjeni izobrazbi podaljševanju trepalnic. Tako so opravili tečaj za tehniko classic in volume pri lash artistiki Evi Plesnik. Svoje znanje so izpopolnili z opravljenim tečajem London Lash Pro ruski volumen pri Nives Špehar in ogromno tečajev za microblading, gelish in geliranje nohtov. V letu 2021 pa so v Slovenski Bistrici otvorili svoj prvi salon Glow up! in tako vsakodnevno svoje stanke razveseljujejo z novimi storitvami, preciznostjo in natančnostjo. 

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Anticelulitna masaža v zasebni kliniki Zdrav splet

Pri tej ponudbi lahko zberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Popolna sprostitev, regeneracija in razstrupljanje telesa s 3v1 masažnim paketom

Privoščite si popolno sprostitev, regeneracijo in razstrupljanje telesa s "3 v 1" masažnim paketom!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Klasična masaža v Magnolija beauty salonu

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
NOVO Celje in Miklavž, Slovenija

Klasična pedikura za lepa in zdrava stopala

Poskrbite za svoja stopala!