Nepozabna avantura! SUPER CENA za 1x zipline spust za 1 osebo nad morjem na plaži Zrće v Novalji pri Noa Zipline: spust po 250 m jeklenih vrveh zipline + vključena vsa potreba oprema + spremstvo izkušenih vodnikov! Največja hitrost kar do 40 km/h!

Spektakularen pogled na Velebit in čudovito paško obzorje!

Noa ziplnine: zipline spust nad morjem, plaža Zrće
Noa ziplnine: zipline spust nad morjem, plaža Zrće
13,30€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Popestrite svoj dopust z nepozabno pustolovščino! Potujte po zraku čez plažo Noa Zrće, poleg Noa Beach Cluba, ki se nahaja na plaži Zrće, kjer se vedno dogaja kaj zanimivega. Dve 250 metrov dolgi jekleni vrvi se raztezata od Noa Food Corner-ja do LIFT Club-a in dosežeta hitrost do 40 km/h. Varno boste pritrjeni na pas, ki je povezan z ziplin-om. Izkušeno osebje zipline vam bo pomagalo skozi postopek in poskrbelo, da boste varno začeli in pristali na tleh!

Zrće je ena najlepših plaž v Novalji, pa tudi na Hrvaškem. Bela prodnata plaža se nahaja na severovzhodnem delu otoka Paga v zalivu Zrće, 2 km oddaljena od Novalje. Obkroža ga borov gozd in veliko parkirišče. Na plaži se lahko vključite v rekreacijske in zabavne objekte, kot so: odbojka na mivki, vodni skuterji, ski lift, tobogan ... Najamete lahko čoln, ležalnike, senčnike in uživate v gostinski ponudbi.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza z diamantim pilingom in pomladitveno ročno masažo!

Za sijoč in osvežen videz obraza!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Moško striženje v salonu Frizerstvo Weis

Čas za novo pričesko!

-50%
Oseb: 1
NOVO Središče ob Dravi, Slovenija

Ogled oljarne Jeruzalem SAT z degustacijo

Pravo kulinarično doživetje!