Prava pika na i za zaključek študija! SUPER CENA za vezavo diplomske ali magistrske naloge in natis na trdo platnico! Izbirate lahko med 7 barvami platnic (bordo, črna, temno zelena, bela, azur, grafit, aluminij) in zlatim ali srebrnim tiskom na platnico!

Zagotovite si kvalitetno trdo vezavo plodov vašega dela!

7,50€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,04€ na eDenarnico
5
rezerviranih kuponov
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite.
  • Naročilo opravite preko e-maila ponudniku na univez@siol.net V mail pripnite datoteko z diplomsko ali magistrsko nalogo v formatu PDF. Ob naročilu obvezno vpišite želeni tisk (črno-beli ali barvni tisk) IN barvo platnic: bordo, črna, temno zelena, bela, azur (svetlo modra), grafit (temno siva), aluminij (svetlo siva) IN barvo natisa na platnico (najpogosteje srebrna ali zlata). Ponudnik naproša, da pošljete vse potrebne podatke, saj se dogaja, da na nekaterih fakultetah, zlasti zasebnih, hitro spreminjajo navodila. Če želite urgentno narejeno nalogo, prav tako javite. Potrudili se bodo in vam jo bodo naredili v zelo kratkem času.
  • Naročeno prejmete po pošti. Poštnina ni vključena v ceno in znaša 3,66 € (z ddv) za pošiljanje na naslove na območju Republike Slovenije, poravnate jo ob prevzemu, skupaj s stroški tiska.
  • Osebni prevzem je mogoč do 30. 4. 2021, po predhodnem dogovoru s ponudnikom na telefon 040 389 000, na naslovu Stegne 3, 1000 Ljubljana (v času epidemije pred prevzemom pokličite na telefon 040 389 000 in ob obisku obvezno uporabite zaščitno masko in razkužilo pri vhodu). V primeru osebnega prevzema ni stroškov poštnine.
  • Obvezno doplačilo: tiskanje dokumenta (tisk vpišete ob naročilu) - črno-beli tisk 0,05 €/stran ali barvni tisk 0,25 €/stran. Tiskanje je lahko enostransko ali obojestransko, pri obojestranskem tisku bodite pozorni, da bo imel PDF dokument zrcalne robove.
  • Za doplačilo so na voljo tudi druge storitve (po želji): tiskanje na rob, kotniki, CD, CD žepek, spiralna vezava, ...
  • Ponudba vsebuje: 1x vezavo diplomske ali magistrske naloge in natis na trdo platnico.

Uunivez podjetje z večletnimi izkušnjami (od 1992) vezave in tiskanja zaključnih nalog. Vežemo diplomske ,magistrske naloge in doktorske disertacije za vse študente ljubljanske mariborske in primorske univerze in za vse zasebne izobraževalne ustanove : Erudio izobraževalni center, Šolski center Novo Mesto – Celje- Šentjur- Nova Gorica- Kranj- Slovenj Gradec- Postojna- Škofja Loka- Velenje- Ravne na Koroškem, ICES višja strokovna šola, VIST visoka šola za storitev, Policijska akademija, FUDŠ fakulteta za uporabne družbene študije, Izobraževalni center MEMORY, ALMA MATER EUROPAEA, ABITURA, Visokošolski zavod FIZIOTERAPEVTIKA, IBS mednarodna poslovna šola, Mednarodna fakulteta za družbene in poslovne študije, Fakulteta za DIZAJN,…. Diplomske naloge izdelujemo tudi za univerzo v Trstu , Celovcu in Münchnu…

Zakaj izbrati Uunivez:
- dolgoletne izkušnje
- uporabljajo najnovejšo tehnologijo
- ni skritih stroškov
- uporabljajo ekološke materiale (80 % reciklirani materiali, 100 % proizvodnja iz zelene energije) izdelane v EU-Belgija, Nizozemska
- kratek odzivni čas
- dosegljivi so tudi izven delovnega časa (040 389 000)
- ni potrebno, da se oglasite pri njih, pošljete nalogo v PDF obliki in vam narejeno po povzetju pošljejo na kateri koli naslov

Podrobnosti o ponudniku

UuniVez d.o.o.

Stegne 3
1000 Ljubljana
Slovenija

040 389 000
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ponudba je del kategorij: Dom avto in vrt |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-62%
Rezerviranih 19

6-urni tečaj tenisa za odrasle in otroke nad 16 let

Šola tenisa za odrasle Net sport je odlična priložnost, da izboljšate svojo igro. Odlična lokacija, parkirno mesto!

-50%
Rezerviranih 8

Tečaj za voditelja čolna z vključenimi učnimi gradivi

Optimalna rešitev za uspešno pripravo na izpit za čoln!

-55%
Rezerviranih 28

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-66%
Rezerviranih 5
NOVO

Ultrazvočno čiščenje zobnega kamna, peskanje, poliranje

Za lepe in zdrave zobe obiščite zobno ordinacijo Doktor Dentalne medicine!

-50%
Rezerviranih 3
-50%
Rezerviranih 2
NOVO

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!