Prava sprostitev! - 66 % na odlično 75-minutno masažo po izbiri: antistresna masaža ALI protibolečinska masaža s kapljicami 3v1 ALI masaža za odpravo mišičnih krčev ALI intuitivna masaža, v Studiu Kvadrus!

Podarite si odmerek odlične masažne sprostitve!

Masaža po izbiri v studiu Kvadrus (75 min)
Masaža po izbiri v studiu Kvadrus (75 min)
23,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-66%
Prihranek:
46,10 €
 
 

Antistresna masaža po izbiri

Antistresna masaža telesa in lasišča
MASAŽA TELESA Ste napeti ? Imate nemirne noge? Se težko umirite? Imate težave s spanjem ? Ne veste kaj bi sami s seboj ? …še bi lahko naštevali.
Za vas so pripravili anti-stresno masažo, ki zajema masažo celega telesa in in suho masažo lasišča. Največ poudarka je na vratu, zgornjem delu hrbta in nogah. Na teh delih se najbolj kažejo znaki stresa, hitrega in napetega življenja. Prijemi med masažo so nekoliko bolj nežni, vendar vseeno dovolj močni, da bodo sprostili vse napetosti v vašem telesu. Masaža poteka v mirnem okolju ob prijetni glasbi in z mandljevim oljem, ki mu je dodana aroma sivke. Sivka je naravni antibiotik, antidepresiv in konec kocev tudi pomirjevalo. Vplivala bo na popolno sprostitev vseh čutov. Sivka pomaga pri psihični preobremenjenosti slabem spancu, razdražljivosti in pri živčnih boleznih. V kolikor je vaše telo močno >>zavozlano<< vam bomo do sprostitve pomagali še z konjsko mastjo.
SUHA MASAŽA LASIŠČA Eden od načinov sproščanja je tudi masaža lasišča, poleg tega je koristna proti izpadanju las, pomaga pri dobri prekrvavitvi lasišča, lasni čebulici dovaja hranilne snovi in kisik, pospeši nastajanje novih las. Pomaga tudi pri odpravljanju stresa, preprečimo nastajanje prhljaja, odpravlja glavobole, ublaži migrene. Pomaga pri preprečevanju nastajanja plešavosti, pospešuje rast novih las.

Masaža proti stresu 3v1:  refleksna masaža stopal (60 min) + suha masaža lasišča (10 min) + kopel za noge (5 min)
ZAKAJ TAKŠNA KOMBINACIJA ? Pet letne izkušnje na področju masaž so pokazale, da je kombinacija refleksne masaže stopal in masaže lasišča zmagovalna kombinacija v boju proti stresu. 
KOPEL Z HIMALAJSKO SOLJOPred pričetkom masaže vam bomo pripravili kopel z himalajsko soljo, ki bo poskrbela za umiritev telesa. 
HIMALAJSKA SOL VPLIVA na ožilje, na izboljšanje funkcij dihal in pljuč, na stabilnost pH ravnotežja  celic, na uravnoteženost elektrolitov, na upočasnjeno staranje (zmanjšanje znakov staranja), na izboljšanje spanja, na izboljšanje libida, na zmanjšanje ravni mišičnih krčev, na izboljšanje hidracije, na uravnavanje vsebnosti vode znotraj in zunaj celic, na okrepitev kosti, na nižji krvni tlak, na izboljšanje prekrvavitve, na razstrupljanje (odstranjevanje težkih kovin in strupov iz telesa).
REFLEKSNA MASAŽA STOPAL starodavna metoda zdravljenja, refleksna masaža stopal LAHKO aktivira zdravilne procese v telesu. Močno vpliva na telesno in duševno stanje. Stopala so >>zemljevid<<  celega telesa, sestavljena in 7000 živčnih končičev. Refleksna masaža se izvaja tako, da maser pritiska na refleksne točke stopal in s tem odkriva neravnovesja v telesu. Ko se ob pritisku na določene točke stopal pojavi bolečina, je jasno da je s tem delom telesa nekaj narobe. Naš maser vas bo na to opozoril in vam svetoval, kaj je primerno narediti. Refleksna masaža vam bo pomagala odgnati stres, napetosti, utrujenost in pomagala do boljšega spanca.

Akupresurna sprostitvena masaža telesa za boljši spanec 
…Božansko razvajanje. Tehnika klasične švedske masaže vzbuja ugodje in izboljša zdravje. Takšna masaža deluje preko živčnega sistema na vse naše organe, sprošča mišice in duševno napetost. Klasična sprostitvena masaža za celo telo vam bo povrnila občutke moči in povrnila veselje do življenja. Sprostitvena masaža je v primerjavi z ostalimi sodobnimi masažami, precej individualna izkušnja, maser-terapevt bo skozi kratek pogovor ugotovil kako se počutite in temu prilagodil masažo. Ritmično glajenje  in gnetenje izboljšujeta prekrvavitev tkiv, ter pripomoreta k hitrejšemu odplavljanju toksinov iz telesa. Trenutno počutje se spreminja in niti pri dveh ljudeh ni enako. Prepustite se in povejte svoje težave…
MASAŽA PETIH AKUPRESURNIH TOČK za boljši spanec Spanje je izredno pomembno, saj ohranja in obnavlja delovanje celotnega telesa. V preteklosti so ljudje vstajali ob sončnem vzhodu in hodili spat ob sončnem zahodu. To je bilo v skladu z naravnim ritmom Jin in Jang energije v telesu.
Kako poteka? Masirali vas bomo z mandljevim oljem z dodano esenco sivke, ki vas bo dodatno pomirila. Masiramo celo telo od glave do peta. Zadnjih 15 minut bomo namenili mehki masaži/stimulaciji 5 akupresurnih točk, ki si jih lahko ogledate na priloženi sliki.  

Kvadrus Vitalis antistresna masaža z Avium naravno kozmetiko
Klasična masaža, ki z dodanimi eteričnimi olji pomaga telesu proti stresu. 
Zakaj povezava med KVADRUSOM in proizvajalcem AVIUM naravne kozmetike? Ker: podpiramo in zaupamo slovenskim podjetjem, so v olju samo naravne sestavine, ne pušča madežev, blagodejno vpliva na vse naše čute, vpliva na hitrejšo regeneracijo, deluje negovalno, sprosti mišice, razbremeni sklepe, odpravlja napetosti in stres.
POSEBNOST MASAŽE: Posebnost te masaže je mešanica naravnih rastlinskih olj mandlja in sončnice. Dodana so še eterična olja sivke, bosvelije, baldrijana, limonske trave in mete, ter vitamin E. Vse sestavine olja delujejo na telo izjemno sproščujoče.

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA 
Masaža je osnovni naravni način ohranjanja zdravja. Dotik je najbolj naravni način, ki pomaga pregnati depresijo, razdražljivost in bolečino. Osnovni namen masaže je sprostiti duševne in telesne blokade. Proti bolečinska masaža z mandljevim oljem in kapljicami 31, ki so dodane olju je odličen način za blaženje posledic stresnega življenja. Kombinacija masažnih tehnik vas bo popeljala do popolne umiritve. Vsa olja ki jih uporabljamo so slovenskega porekla,  visoko kvalitetna in obogatena z vitamini.    

Masaža senc s zeliščnim oljem 31
Zeliščno kapljice 31 so sestavljene iz kar 31 rastlin. Naj jih naštejem vsaj nekaj..evkalipt, poprova meta, pomaranča, janež, limonska trava, citrona, bor, rožmarin, česen, cipresa, sivka, majaron, bazilika, itd. Skupek teh zelišč so fantastične kapljice 31. Kapljice so narejene po originalnem švicarskem receptu in ste verjetno že slišali za njih. Uporabljajo se za osvežitev nog, za nego lasišča, po britju, kot dodatek h kopelim. Namenjen  so tudi masaži.

Kapljice dodamo osnovnemu olju za masažo. Olje nato nanesemo na telo, še posebej na mesta, ki so prizadeta zaradi različnih dejavnikov ( hudi telesni napori, poškodbe, udarnine. V našem salonu vam bomo takšno olje nanesli tudi na čelo in vam jih utrli v kožo. Kapljice ne vsebujejo alkohola, ne mastijo in se hitro posušijo.

ZAKAJ KAPLJICE 31? 
Ker: zmanjšujejo bolečino, poživijo krvni obtok, večajo odpornost, blagodejno vplivajo na dihala, pomirijo čute in delujejo protivnetno.

  MASAŽA ZA ODPRAVO MIŠIČNIH KRČEV: masaža telesa (45 min) + masaža nog s protibolečinskim gelom in oljem (20 min) + masaža stopal (10 min)

RAZLOGI ZA NASTANEK KRČEV V NOGAH?
Velika obremenitev nog in utrujenost. Pomanjkanje magnezija, premalo zaužite tekočine sicer je razlogov še veliko več, a ti so najpogostejši.

KAKŠNE SO POGOSTE TEŽAVE ZARADI KRČEV?
slaba cirkulacija krvi, mrzle noge, utrujene noge, bolečine Krči se sicer lahko pojavi kjer koli v telesu, vendar se ta ponudba nanaša predvsem na krče v nogah. Znamo pomagati tudi pri krčih v ostalih delih telesa in če bi želeli se masažna terapija lahko "preusmeri" na druge dele telesa.

KAJ SE DOGAJA MED NASTAJANJEM KRČEV?
Cirkulacija krvi se zmanjšuje in takrat se v mišicah nabirajo toksini in mlečna kislina.

INTUITIVNA MASAŽA
 je masaža celega telesa. Vključuje različne masažne tehnike. Od intuicije maserja-terapevt je odvisno katero masažno tehniko bo izvedel. Masaža vključuje tudi reiki terapijo. Ta vrhunska masaža ugodno vpliva na telo in dušo. Pred masažo je primerno z maserjem spregovoriti par stavkov in opisati težave, s katerimi se srečujete. Običajno izberemo limfno drenažo, TUI-NA masažo, refleksno masažo za stopala ali roke, po potrebi tudi gastro masažo (masaža trebuha).

Vsako telo ima "v vesolju" svoje energijsko telo. Energijsko telo se nahaja okoli našega telesa (od 60-100 cm stran). Tako kot na fizično telo vpliva dotik, tako na energijsko telo vpliva REIKI terapija. Tokratna masaža je veliko več kot le masaža. Rešili boste težave na telesnem in energijskem nivoju.

PRIPRAVA NA MASAŽO
Pred prihodom na masažo se doma stuširate. Če imate daljše lase si jih pred masažo spnete. 2 uri pred masažo niso priporočeni obilnejši obroki, kajenje, uživanje alkoholnih pijač... Po masaži priporočam 10 minutno tuširanje, v dveh urah po masaži popite liter vode, počivajte.

STUDIO KVADRUS

Pričakali vas bomo v prijetnem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo. Uporabljamo izključno slovenska masažna olja.

Zakaj obiskati studio Kvadrus?
Ker:
- delajo s srcem,
- so natančni in resni,
- so strokovno podkovani,
- nudijo varno okolje,
- se lahko masirata dva istočasno,
- masira vas lahko maserka ali maser,
- njihov delavni čas je od 7:00 do 22:30,
- lokal je odprt tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih,
- pričakali vas bodo v prijetnem lokalu,
- uporabljajo izključno slovenska olja,
- lokal je klimatiziran,
- na voljo je veliko parkirišče,
- na voljo vam je samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Pričakali vas bodo v prijetnem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-82%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Tretma za pomlajevanje obraza v centru Spa Organic

Celoten tretma se izvaja po protokolu CIDESCO (rezultat viden takoj)! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Laze v Tuhinju, Slovenija

4-urna kopalna karta za Terme Snovik

Zagotovite si popoln kopalni dan v najvišje ležečih termah v Sloveniji, obkrožene s Kamniško-Savinjskimi Alpami! Otroci do 4. leta imajo prost vstop!

-50%
Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vrhunska SPA pedikura za ženske in moške

Na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!