Ohranite vitalnost! - 82 % na VITAMINSKO-MINERALNI TEST telesa + GRATIS nutri svetovanje v Zen centru! Inovativna in vrhunska metoda po principu bioresonance za hitro merjenje stanja vitaminov in mineralov v vašem organizmu!

Ali je v vašem telesu DOVOLJ vitaminov in mineralov? Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

25,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
141,99 €
-82%
Prihranek:
116,00 €
 
 

Ali ste pogosto UTRUJENI in IZČRPANI?
BOLEČINE v telesu? Vas mučijo GLAVOBOLI?
Ste BREZVOLJNI ali brez ENERGIJE?
Ali je v vašem telesu DOVOLJ vitaminov in mineralov?

Preverite vitaminsko-mineralni status vašega telesa ter ustreznost hranilnih snovi, ki jih uživate saj so glavnega pomena za ohranjanje vitalnosti!
Prehranske dodatke jemlje večina ljudi kar po občutku, ali po nasvetu reklam, prijateljev ali fitness trenerjev. Resnično pa se malokdo loti tega znanstveno, premišljeno in z meritvami česa mu zares primanjkuje in v kakšni količini.

Bio NutriScan® test s pomočjo naprave Conformity® tehnologije, ki je trenutno najbolj inovativna in vrhunska metoda za hitro merjenje stanja vitaminov, mineralov ter stanju o obremenitvi s težkimi kovinami v telesnih tkivih. Test omogoča zelo natančno določitev nutri-stanja telesa. S pomočjo tehnologije, ki deluje po principu bioresonance – na podlagi vibracij celičnega valovanja vašega telesa v minuti pridemo do informacij o razmerju vitamini – minerali, o stanju zakisanosti telesa in koliko ste obremenjeni s težkimi kovinami.

Z rezultati vitaminsko-mineralnega testa boste prejeli pomembne informacije o ravneh vitaminov in mineralov v vašem organizmu. Nudimo vam BREZPLAČNO svetovanje s strani naših strokovnjakov z namenom, da s pomočjo priporočil nudite vašem zdravju več pozornosti in ustvarite ravnovesje v telesu.
Postopek je popolnoma neboleč, naraven ter hiter. Izmeri se preko frekvence vaše dlani. Vitaminsko mineralni test  - v minuti do pomembnih informacij o vašem zdravju. 

Naprava Bio NutriScan® s katerim se opravi analiza, ni medicinska naprava, zato ne more preprečiti, zdraviti ali pozdraviti zdravstvenih težav, niti ne more diagnosticirati bolezenskega stanja. Rezultati analize služijo v informativne namene.

Ponudba je del kategorij: Šport in prosti čas |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-66%
Rezerviranih 67

Ultrazvočno čiščenje zobnega kamna, peskanje, poliranje

Za lepe in zdrave zobe obiščite zobno ordinacijo Doktor Dentalne medicine!

-51%
Rezerviranih 9

Stomatološki pregled in čiščenje zobnega kamna

Storitev lahko koristite na eni izmed 2 lokacij: v Trebnjem ali Medvodah! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi stomatološki pregled in čiščenje zobnega kamna s poliranjem ter peskanjem za 36,50 €!

-50%
Rezerviranih 3
NOVO

Čiščenje zobnega kamna in svetovanje

Za lep nasmeh in zdravje ustne votline obiščite prenovljeno ambulanto Meldent!

-50%
Rezerviranih 2
NOVO

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Rezerviranih 4
NOVO

Cela postrv na žaru s prilogo po izbiri

Kulinarični užitek v središču Ljubljane!