-65% na 60-minutno masažo po izbiri: 1.) flow terapija ALI 2.) masaža proti bolečim nogam z magnezijem ALI 3.) vulkano refleksa masaža stopal ALI 4.) refleksna masaža glave in vratu ALI 5.) masaža - limfna drenaža "utrujeni od COVID-19" ALI 6.) ayurveda masaža, v Studiu Kvadrus!

Poskrbite za svoje zdravje! Pri tej ponudbi lahko izberet tudi drugo opcijo, preverite med dodantimi možnostmi!

24,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-65%
Prihranek:
45,10 €
 
 

FLOW TERAPIJA - DVIGNITE VAŠE TELO V NESLUTENE VIŠAVE DOBREGA POČUTJA IN ZDRAVJA

DOTIK REFLEKSNIH TOČK ustvarja pretočnost in povezuje ločenost v celoto. Z masažnim pritiskom na glavo, hrbtenico in stopala telesu povrnemo energijsko ravnovesje, da lahko začne svoj lastni proces zdravljenja. Refleksoterapevtka vam bo preko dotika refleksnih točk (vibracije vaših refleksnih točk povedo zelo veliko o vašem telesu) svetovala, kaj bi bilo potrebno storiti, da bi bilo vaše telo spet prožno in nekaj let mlajše.

TERAPIJA SE OSREDOTOČA NA NAJPOMEMBNEJŠE DELE TELESA:

- PODROČJE GLAVE, ki vas intenzivno zavaruje pred stresnimi posledicami, uri možganske valove za mentalno zdravje ter ustvarja občutke globokega miru.
- HRBTENICO - GLAVNO KOMUNIKACIJSKO POT, ki povezuje organske centre. Masaža sprosti vsako posamezno vretence, ki ima preko živca neposredno povezavo s točno določenim organom v telesu. Preventivno poskrbimo za dobro kondicijo vretenc, da ne povzročajo napetosti v organih in seveda tudi obratno.
- STOPALA, ki so poleg srca najbolj obremenjen del telesa. S starodavno zdravilsko metodo refleksoterapijo stopal regeneriramo vse organe in organske sisteme ter poskrbimo za psiho-fizično ravnovesje, ki je najpomembnejše za trdno zdravje. Notranji organi so pomembnejši od mišic, saj delajo tisto, kar razvite mišice ne morejo - zagotavljajo regeneracijo organizma in nas ščitijo pred boleznijo.

1.) FLOW TERAPIJA PROTI STRESU
Stres je naraven odziv telesa na dogodke. Namen stresa je zaščita pred nevarnostmi, ki vsak dan prežijo na naše telo. Ko telo zazna nevarnost , ki je lahko realna nevarnost ali izmišljena. Mnogo je oblik tega uničevalca dobrega počutja.Ena od metod proti stresu je ravno masaža. Tokrat taka posebna izjemna, ki preko refleksih točk v telo >>vnese<< boljše počutje.

2.) FLOW TERAPIJA – analiza stanja telesa, priporočila in terapija
Šolana terapevtka bo preko refleksnih točk povedala svoje mnenje in vam dala napotke za naprej. To so le smernice, ki so vam lahko v oporo pri >>urejanju<< vašega telesa na poti v lepše in boijše življenje. Nasvet terapevtke: še vedno jemljite vsa zdravila, ki so vam jih predpisali zdravniki ali specialisti.

Kaj dobim ?

POSVET: Znano je, da so terapije uspešnejše, če se vzpostavi zaupanje med stranko in izvajalcem terapij. V salonu že skoraj 10 let pomagamo strankam pri različnih težavah.

NAMAKANJE NOG V MAGNEZIJEVI KOPELI
MAGNEZIJEVA KOPEL je za potrebe našega salona narejena v Sloveniji. Magnezij je izjemno čist in bo vašemu telesu zagotovil optimalno raven magnezija. MAGNEZIJEVA kopel nima stranskih učinkov. Je darilo narave vašemu telesu. Magnezij je skorajda najpomembnejši mineral za ohranjanje zdravja. Zaužiti magnezij se prehitro izloči iz telesa, saj deluje močno odvajalno. Mnogo boljša je magnezijeva kopel, Na ta način pride magnezij v telo v večjih količinah. Najprej v krvni obtok in od tam v vsako celico telesa.

MASAŽA NOG:
Izpeljali bomo kombinacijo masažnih tehnik, ki bodo vaše noge sprostile. Kombinacija refleksne masaže stopal, klasične švedske masaže in limfne drenaže bo vaše počutje v hipu spremenila.

Ali sodite med tiste, ki jim povzročajo preglavice utrujene, boleče in težke noge?
TEŽAVE SE KAŽEJO NA RAZLIČNE NAČINE:

· krčne žile (izvedemo rahlo švedsko masažo, glajenje mišic
· otečeni gležnji ( izvedemo limfno drenažo, klasično masažo)
· boleče, težke in srbeče noge ( izvedemo kombinacijo masaž)

NEKAJ VZROKOV ZA BOLEČE NOGE:
· družinske (dedne) pred dispozicije,
· izguba elastičnosti žil pri starejših,
· premalo gibanja v prostem času,
· čezmerna telesna teža
· dolgotrajno stanje ali sedenje,
· tesna oblačila,
· nošenje čevljev z visoko peto
· jemanje hormonov
· nosečnost

V bistvu so to dejavniki, ki slabijo tonus venskega ožilja.

POMEMBNO OPOZORILO

· Upoštevajte vsa navodila, ki ste jih dobili pri osebnem zdravniku ali specialistu.
· Terapija ne more nadomestiti obiska pri zdravniku ali specialistu.
· Če uživate zdravila nas o tem obvestite pred terapijo.

3.) REFLEKSNA MASAŽA STOPAL VULKANO
KAJ DOBIM ?

· zeliščno kopel
· OGREVANJE STOPAL Z TOPLIMI VUKLANSKIMI KAMNI
· refleksno masažo stopal

ZELIŠČNA KOPEl
Pred pričetkom masaže vam bomo pripravili zeliščno kopel, ki bo poskrbela za pomiritev vašega telesa.
OGREVANJE STOPAL Z TOPLIMI VUKLANSKIMI KAMNI
Ogrete noge so precej bolj >> dovzetne<< za obdelavo. V manjšo banjo bomo zložili tople vulkanske kamne, ki jih bomo prej ogreli na primerno temperaturo in na njih postavili brisačo. Nato boste v banjo položili noge, pokrili jih bomo z toplo brisačo. Pustili vas bomo nekaj minut uživati.
REFLEKSNA MASAŽA STOPAL
Starodavna metoda zdravljenja, refleksna masaža stopal aktivira zdravilne procese v telesu. Močno vpliva na telesno in duševno stanje. Stopala so >>zemljevid<< celega telesa, sestavljena in 7000 živčnih končičev.
Refleksna masaža se izvaja tako, da maser pritiska na refleksne točke stopal in s tem odkriva neravnovesja v telesu. Ko se ob pritisku na določene točke stopal pojavi bolečina, je jasno da je s tem delom telesa nekaj narobe. Naš maser vas bo na to opozoril in vam svetoval, kaj je primerno narediti. Refleksna masaža vam bo pomagala odgnati stres, napetosti, utrujenost in pomagala do boljšega spanca.
REFLEKSNA MASAŽA GLAVE IN VRATU
Refleksna masaža glave in vratu sprosti napetosti v telesu. Je naravna terapevtska metoda brez stranskih učinkov in je sestavljenka različnih masažnih pristopov.Tako kot na dlaneh, stopalih in ušesih so na glavi različne točke, ki se vežejo na celo telo. Usmerjena je na čustveni, energijski duševni nivo telesa. Preko refleksnih točk glave učinkovito vplivamo na centralni živčni sistem in na možgane. Taka masaža sproži sistem samozdravljenja.


Kako pomaga ?
Izboljša počutje, omili stres, dvigne imunski sistem. Lahko izjemo dobro vpliva na depresijo, migreno, nespečnost, izboljšanje vida, poveča koncentracijo, uravnoveša hormonski sistem, vpliva na delovanje epifize in hipofize.
Nasvet terapevtke: še vedno jemljite vsa zdravila, ki so vam jih predpisali zdravniki ali specialisti.

4.) Masaža utrujeni od COVID-19

Skrb za razstrupljanje je ključni element ohranjanja dolgoročnega zdravja. Ta >>zlobni<< virus je zamajal celi svet, tudi pri nas je povzročil veliko težav in še vedno jih povzroča. Vabimo vas na edinstveno čiščenje telesa…na LIMFNO DRENAŽO. S pomočjo limfne drenaže bomo vašemu telesu pomagali izločiti škodljive toksine .

Priporočilo: Pred limfno drenažo in po njej je priporočljivo popiti vsaj pol litra vode.
Kaj je ročna limfna drenaža ?

Ročna limfna drenaža je masažni postopek, pri katerem pomagamo telesu da lažje izloči toksine. Včasih je zaradi velike količine limfe in drugih procesov moteno in upočasnjeno pretakanje limfe. Tehnike limfne drenaže se izvajajo s počasnimi, nežnimi manipulacijami, ki se ponavljajo. Na ta način se stimulira in lajša pretok limfe in medcelične tekočine iz delov telesa, kjer zastaja in se kopiči ter se tako omogoči dotok vedno sveže in obogatene tekočine v tkivo. Gibi sledijo limfnemu toku ter stimulirajo krčenje limfnih žil. Na popolnoma naraven način pomagamo telesu da se očisti strupov.

OPOZORILO: Masaža lahko povzroči zaspanost in povečano delovanje mehurja.

KAKO POTEKA ?

Masaža poteka tako, da z >>lahko masažo<< stimuliramo limfni obtok. Taka masaža stimulira limfni sistem po celem telesu in pomaga telesu na naravni način odvajati vodo. Lahko jo uporabljamo pri odpravi celulita, zabuhlosti, alergijah, po lepotnih posegih, po poškodbah. Ta izjemna tehnika je zelo učinkovita v boju proti zateklim nogam. Pomaga ohranjati tonus kože med hujšanjem. Telo vam bo zelo hvaležno, regeneracija telesa pa je rezultat, ki bo bivanje na tem planetu naredil lahkotnejše. Največkrat jo izvajamo kot dopolnilno tehniko pri izvajanju različnih masaž. Limfno masažo telesa si je dobro privoščiti tudi takrat, ko smo še popolnoma zdravi, na tak naravni način telesu pomagamo do ostaja vitalno.

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA + TERMO TERAPIJA
PROTIBOLEČINSKA MASAŽA   
Vsem, ki trpite zaradi bolečin v križu ali vratni hrbtenici, priporočamo odlično 60 minutno protibolečinsko masažo celega telesa, ki zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in v vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost, ali druge funkcijske motnje.    
Proti bolečinska masaža zelo dobro prekrvavi kožo in vpliva na mišice. Zato jo priporočamo po napornih fizičnih ali psihičnih dejavnostih.  Bolečine se bodo občutno zmanjšale ali celo izginile. Masaža pozitivno vpliva na vaše počutje in zdravje.
TERMO TERAPIJA
Mnogokrat se bolečine že kronične narave, trajajo že dlje časa in so trdovratne. Z grelno blazino bomo predel telesa nekoliko ogreli (max. 8-10 stopinj Celzija več kot je toplota telesa). S tem bomo pomagali da terapija ne bo toliko boleča. Termo terapija pomaga lajšati bolečine, blaži mišične krče, izboljša gibljivost sklepov. Močno se prekrvavi del telesa, ki ga ogrejemo. Poveča se pretok krvi, toplota pomaga pri odvajanju odpadnih snovi. Sprošča mišice. Toplota daje občutek ugodja, sprošča in tudi pomirja.  
Pomembno opozorilo! Vzemite si čas in po terapiji ostanite v čakalnici salona vsaj 20 minut, prehitro ohlajanje bi izničilo efekt terapije.

TERAPEVTSKA MASAŽA KVADRUS BALANS
Terapevtska masaža za balansiranje mišično skeletnega sistema
Bolečine v hrbtenici, zategnjen ramenski obroč, težko obračanje glave, bolečine v rokah in nogah, težave z dlanmi, sindrom karpalnega kanala (slaba živčna prevodnost v rokah, so vaše roke "gluhe" in vas ne ubogajo več?) Pri vsem tem vam lahko pomagamo olajšati bolečine ali celo bolečino odpravimo. Manualno terapija Balans je veliko boljša od proti bolečinske tablete, saj se spopada z vzroki za nastalo stanje. Taka masaža ima dolgotrajnejši učinek. Taka masaža se priporoča vsaj 1x mesečno, saj se statika telesa zaradi stresnih okoliščin spreminja in povzroča zgoraj opisane težave. Namenjena je najbolj izpostavljenim delom telesa in je primerna za vsakogar.
Že po prvem obisku boste čutili veliko olajšanje, bolj boste učinkoviti, boljše razpoloženi zdelo se vam bo kot da ste na počitnicah, saj bo breme izginilo iz vašega telesa.

KAJ SE DOGAJA MED MASAŽO?
- Sproščajo se napete mišice
- Telo se segreva
- Ustvarijo se pogoji za boljše dihanje
- Poveča se izločanje odpadnih in škodljivih snovi
- Razteza se vezno tkivo sklepov
- Preko živčevja deluje na notranje organe

Zakaj obiskati studio Kvadrus?
Ker:
- delajo s srcem,
- so natančni in resni,
- so strokovno podkovani,
- nudijo varno okolje,
- se lahko masirata dva istočasno,
- masira vas lahko maserka ali maser,
- njihov delavni čas je od 7:00 do 22:30,
- lokal je odprt tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih,
- pričakali vas bodo v prijetnem lokalu,
- uporabljajo izključno slovenska olja,
- lokal je klimatiziran,
- na voljo je veliko parkirišče,
- na voljo vam je samopostrežni avtomat s prigrizki, toplimi in hladnimi napitki.

Pričakali vas bodo v prijetnem lokalu in vas ob prijetni glasbi presenetili s kvalitetno masažo!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tradicionalna tajska masaža v salonu Puki tajske masaže, 60 min

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodantimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Zobne krone iz cirkonija

Najnovejše tehnologije omogočajo visokoestetske rešitve, da bo vaš nasmeh še lepši in zdrav z uporabo brezkovinskega materiala - cirkonija!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Teniranje celotnega telesa + Tanning Jam v Iconic studiu

Zakaj ne bi na dopust odšli že porjaveli in tako samozavestnejše stopili v svoje najljubše kopalke?