Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Refleksna masaža stopal in pregled po energijskih točkah

Razvajanje telesa in duha!

Neverjeten učinek liftinga! -50% na izjemno 90-minutno nego za osvežitev kože v Studiu Suzana: kemični piling priznane znamke HL + nekirurški lifting z napravo LPG!

Za napeto, prožnejšo in pomlajeno kožo!

Studio Suzana: kemični piling, nekirurški lifting
Studio Suzana: kemični piling, nekirurški lifting
72,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
145,00 €
-50%
Prihranek:
72,50 €
 
 

Kemični pilingi priznane HL znamke, so proizvodi s področja estetike in kozmetike, ki zaradi bogate kombinacije in različne koncentracije aktivnih učinkovin ponujajo vrsto pozitivnih učinkov na koži. Nežno odstranjujejo vrhnje odmrle celice, brez da bi kožo poškodovali, pospešijo obnavljanje epidermisa, delujejo antioksidativno in učinkujejo proti prezgodnjem staranju.

Nekirurški lifting obraza omogoča naprava LPG (Liftmassage), ki krepi obrazne mišice in poskrbi za izjemen učinek liftinga, izboljša napetost kože in celično aktivnost.

Endermolift tehnologija, s svojim intenzivnim globinskim delovanjem spodbudi naravno sintezo kolagena in elastina, zmanjšuje starostne in izrazne gube, lokalizirano maščobo na določenih delih; (najpogosteje na podbradku), vrne koži sijaj in napetost. Koža se z masažo obnavlja, postane bolj napeta, prožnejša in pomlajena. Končni rezultat je popolni lifting, brez pomoči injekcij in kirurških posegov.

V Studiu Suzana vam nudijo to izjemno učinkovito nego, ki vključuje uporabo kakovostnih kozmetičnih izdelkov in kemičnih pilingov glede na vaš tip kože ter LPG (Liftmassage) tehniko pomlajevanja za učinek nekiruškega lifitnga. Nego izvaja diplomirana kozmetičarka z več letinimi mednarodnimi izkušnjami, ki vam bo zagotovila individualnen pristop, svetovanje in odlično nego.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

45-minutna vakumska terapija za oblikovanje zadnjice

Za popolno zadnjico!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!