Prekrasen spomin! -50% na nosečniško fotografiranje v studiu v Ljubljani, v naravi ali na vašem domu: do 2 uri fotografiranja + 30 obdelanih digitalnih fotografij v polni ločljivosti + 15 razvitih fotografij formata 10 x 15 cm + hramba fotografij do 1 leta!

Obeležite eno izmed pomembnejših obdobij v življenju!

Nosečniško fotografiranje v studiu, naravi, na domu
Nosečniško fotografiranje v studiu, naravi, na domu
Nosečniško fotografiranje v studiu, naravi, na domu
Nosečniško fotografiranje v studiu, naravi, na domu
75,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
150,00 €
-50%
Prihranek:
75,00 €
 
 

Nosečniška fotografija
Nosečnost je zagotovo eno izmed pomembnejših obdobij v življenju vsake ženske in si zagotovo zasluži, da to obdobje ohranijo v večnem spominu.

Za vas je na voljo nosečniško fotografiranje v studiu v Ljubljani, v naravi ali pa kar na vašem domu, kjer se počutite najbolje. Izbira je seveda vaša. Pri izbiri lokacije je potrebno upoštevati le vreme oz. letni čas, v zimskem času predlagajo studijsko fotografiranje, prav tako če imate željo po bolj intimnih fotografijah. Pri izbiri lokacije imate odprte roke, če ste čustveno navezani na nek kraj oziroma vam je kakšna lokacija še posebej blizu, se seveda z veseljem prilagodijo vašim željam.

Za nosečniško fotografiranje se je najbolje odločiti v tretjem trimesečju, najbolje med 28. in 36. tednom, ko je trebušček že lepo zaobljen. Seveda pa v prvi vrsti upoštevajo vaše želje in se prilagodijo okviru, ki vam najbolj odgovarja.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-84%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa

Tretma po protokolu CIDESCO, 100% garancija! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi MEGA paket preoblikovanja telesa za 250 €! NOVOST - na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična estetska pedikura z masažo stopal (35 min)

Za popolne in razigrane nogice! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije pedikure, preverite med dodatnimi možnostmi!

-76%
-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Oblikovanje in barvanje obrvi v sobi lepote LiLa!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije depilacije, preverite med dodatnimi možnostmi!