Počitnice na jugu Istre! Super cena za 7-dnevni oddih, 6x nočitev za 2 osebi v apartmaju Glorija 4* v Puli + pijača dobrodošlice + posteljnina in brisače + klima + končno čiščenje + darilo presenečenja + brezplačno parkirišče in wi-fi!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Apartma Glorija 4*, Pula: poletne počitnice
Apartma Glorija 4*, Pula: poletne počitnice
Apartma Glorija 4*, Pula: poletne počitnice
Apartma Glorija 4*, Pula: poletne počitnice
344,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Obiščite največje mesto na istrskem polotoku in uživajte v vseh lepotah narave, istrskih specialitetah, zgodovinskih znamenitostih ter se sprostite v čudovitem apartmaju. Odkrijte lepote kulturnih in zgodovinskih znamenitosti Pule, čare nacionalnega parka Brioni, obiščite istrski zeliščni Disneyland v Balah (gojenje in proizvodnja aromatičnih in kozmetičnih izdelkov iz sivke, suhocvetnice, žajbla, rožmarina), akvarij v stari avstro-ogrski trdnjavi stari 130 let, izberite vrhunsko ekstra deviško oljčno olje iz bližnjih mlinov, se sprehodite po poteh kažuna ... predlagamo sprehode ob obmorskem sprehajališču in obisk naravnih parkov Šijanski gozd in Rt Kamenjak (pot dinozavrov).

Apartma je moderno opremljen in stilsko urejen. Ima veliko spalnico z udobno zakonsko posteljo (ležišče Dormeo), popolnoma opremljeno moderno kuhinjo s pomivalnim strojem in dvema hladilnikoma, pečico, indukcijsko ploščo, klimo, dnevno sobo, na novo prenovljeno kopalnico s pralnim in sušilnim strojem in veliko tuš kabino.
Apartma ima
tudi opremljen balkon za popolno sproščanje ob pogledu na morje in otoke nacionalnega parka Brioni in panoramskem pogledu na pokrajino bližnjih krajev (Vodnjan, Galižana, Barbariga).

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rabac, Hrvaška

Čudovit wellness oddih v Hotelu Narcis 4* v Rabcu!

Opcija tudi za 1.maj!

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Rovinj, Hrvaška

Krasen pomladni oddih v mobilnih hiškah v kampu Polari v Rovinju

Pomladni oddih v prelepem Rovinju! V tej ponudbi so na voljo tudi drugi termini - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!