Skupinsko križarjenje z ladjo MSC Lirica Benetke-Kotor-Mikonos-Santorini-Ancona-Benetke z odhodom 26.4.2025: 7x nočitev s polnim penzionom za 1 osebo v notranji kabini Bella + napitnine + pristaniške pristojbine + zabavne prireditve ter animacija + peš vodni ogledi!

VKLJUČENE NAPITNINE+3 IZLETI! Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Kotorja v Črni Gori, grškega otoka Mikonos in Santorinija ter do italijanske Ancone.

Križarjenje z MSC Lirica Italija-Črna Gora-Grčija
Križarjenje z MSC Lirica Italija-Črna Gora-Grčija
Križarjenje z MSC Lirica Italija-Črna Gora-Grčija
Križarjenje z MSC Lirica Italija-Črna Gora-Grčija
Križarjenje z MSC Lirica Italija-Črna Gora-Grčija
Križarjenje z MSC Lirica Italija-Črna Gora-Grčija
Križarjenje z MSC Lirica Italija-Črna Gora-Grčija
Križarjenje z MSC Lirica Italija-Črna Gora-Grčija
od 850,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 4,25€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite preko emaila [email protected], ob prijavi bomo potrebovali imena in priimke vseh potnikov, njihove rojstne datume in kontaktni telefon.
  • V primeru odpovedi potovanja velja Media Lab odpovedna lestvica, stroški potnika so sledeči: do 180. dneva pred nastopom potovanja 100 €/osebo, od 179. do 120. dneva pred nastopom potovanja 25 % cene aranžmaja, od 119. do 90. dneva pred nastopom potovanja 40 % cene aranžmaja, od 89. do 60. dneva pred nastopom potovanja 55 % cene aranžmaja, od 59. do 30. dneva pred nastopom potovanja 85 % cene aranžmaja, od 29. dneva do vključno dneva odhoda ali v primeru neudeležbe 100% aranžmaja. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Možna doplačila ob rezervaciji: 670 € za 3. ali 4. odraslo osebo na pomožnem ležišču v kabini; 480 € za otroka od 12. do 17,99. leta kot 3. ali 4. oseba na pomožnem ležišču v kabini; 440 € za otroka od 2. do 11,99. leta kot 3. ali 4. oseba na pomožnem ležišču v kabini; 180 € za otroka do 1,99. leta kot 3. ali 4. oseba na pomožnem ležišču v kabini; 273 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač EASY (neomejeno število izbranih pijač: brezalkoholne pijače, piva, vina, žgane pijače, koktejli, topli napitki); 378 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač EASY PLUS; 518 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač PREMIUM (neomejeno število vseh pijač z vrednostjo do 13 € na pijačo); 168 €/odraslo osebo za paket brezalkoholnih pijač; 119 €/otroka od 3. do 17,99. leta za paket brezalkoholnih pijač; 75 €/osebo nad 18 let za povratni transfer LJ – Benetke – LJ; 50 €/ troka do 17,99 let za povratni transfer LJ – Benetke – LJ.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen, razprodanih terminov in prodajnih pogojev v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče. 
  • Organizator potovanja je Turistična agencija Pozejdon.
  • Z nakupom ponudbe se strinjate s splošnimi pogoji organizatorja.
  • Ponudba vsebuje: 8-dnevno skupinsko križarjenje z ladjo MSC Lirica Benetke-Kotor-Mikonos-Santorini-Ancona-Benetke za 1 osebo: termin 26.4.-3.5.2025 + 7x nočitev s razširjenim polnim penzionom v času križarjenja (zajtrk, kosilo, večerja, prigrizki, večerja, kapitanova večerja in polnočni prigrizki) + voda, kava in čaj čez dan iz avtomatov v samopostrežnih restavracijah, ob zajtrku tudi sokovi + namestitev v notranji kabini Bella (minimalna zasedenost kabine: 2 odrasli osebi; maksimalna kapaciteta kabine: 4 odrasle osebe) + vključene ladijske napitnine + pristaniške pristojbine v višini 180 € na osebo + zabavne večerni program, predstave in animacija v organizaciji ladjarja MS + uporaba bazenov, masažnih kadi in fitnes centra ter športne aktivnosti + slovenski predstavnik in organizacija ter izpeljava potovanja + brezplačeni vodeni peš izleti po mestu Kotor, Mykonos in Ancona (v primeru, da bo do centra mesta potreben avtobusni prevoz se strošek transferja plača individualno na ladji).
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

GRŠKI OTOKI SONCA IN MITOLOGIJE 2025

26.4.2025: BENETKE, ITALIJA
Prihod v Benetke in vkrcanje na ladjo MSC Lirica. Predvidevn odhod ladje ob 16:00 uri.

27.4.2025: KOTOR, ČRNA GORA
Kotor je obmorsko mestece v eni od najmlajših držav na svetu - Črni gori. Staro mesto sodi med najbolj ohranjene srednjeveške urbane pozidave v tem delu Sredozemlja. V staro mesto, ki ga v celoti obdaja obzidje, je mogoče priti skozi troje vrat. Najstarejša so južna, ki so delno nastala v 9. stoletju, severna in glavna vrata pa so zgradili v renesančnem slogu v 16. stoletju. Zaliv Boke Kotorske je eden najdaljših in najglobjih zalivov v Jadranskem morju in se pogosto imenuje najjužnejši fjord v Evropi. Predviden prihod je ob 14:00 uri, odhod pa ob 20:00 uri.

28.4.2025: DAN NA MORJU
Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje vse ponudbe na ladji ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij.

29.4.2025: MIKONOS, GRČIJA
Mikonos je grški otok, ki leži na severu Kikladov, med otoki Tinos, Syros, Paros ter Naxos. Mikonos je znan po nočnem življenju, zato je na otoku ogromno barov in nočnih klubov, ter po čudovitih plažah. Korak vstran pa se nahajajo idilične vijugaste uličice, polne snežno belih kockastih hišic z živo pobarvanimi okni, prodajalka cvetja z osličkom, barantanje ribičev za jutranji ulov, na vrhu hriba se nahajajo mlini na veter. Najlepše plaže so na južnem delu otoka, kar nekaj pa jih velja za najlepše v Grčiji. Kljub svetovljanstvu pa je otok ohranil lepoto ter tradicijo Kikladov. Za kikladsko arhitekturo so značilne bele hišice z modro pobarvanimi okni, vrati in balkoni, bele cerkve z modrimi kupolami, zavite in stopničaste ulice, arkade ter hiše zgrajene ena na drugi. Mikonos je znan tudi po pelikanu ki se potepa po pristanišču in je maskota mesta. Predviden prihod je ob 9:00 uri, odhod pa 30.4. ob 2:00 uri.

30.4.2025: SANTORINI, GRČIJA
Santorini, otok zaljubljencev, leži na jugu Kikladskih otokov v Egejskem morju. Obiskovalce navduši predvsem na pol potopljena kalder, ostanek verjetno največjega vulkanskega izbruha v zgodovini. Osupljivo vulkansko pokrajino dopolnjujejo kikladska arhitektura, tisočletna zgodovina, bogata turistična ponudba ter prijaznost domačinov. Otok je bil že večkrat izbran kot najbolj priljubljena destinacija v Evropi in kot najlepši vulkan na svetu. Vasica Oia je bila že trikrat proglašena kot najlepša turistična vasica na svetu. Vulkan je še vedno aktiven. Zadnji izbruh leta 1950 je uničil skoraj vse vasice na otoku. Do vrha otoka se lahko sprehodite po 900 stopnicah, greste z oslički ali se peljete z vzpenjačo. Predviden prihod je ob 7:00 uri, odhod pa ob 18:00 uri.

1.5.2025: DAN NA MORJU
Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje vse ponudbe na ladji ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij.

2.5.2025: ANCONA, ITALIJA
Ancona ponuja ene najbolj čistih plaž, zato je že nekaj let zapovrstjo nosilka mednarodnega priznanja Modre zastave. Mesto ponuja nekaj zgodovinskih stavb, vendar so le te vpete v moderno središče mesta, med njimi je tudi katedrala sv. Ciriaca. Predviden prihod je ob 13:00 uri, odhod pa ob 20:00 uri.

3.5.2025: BENETKE, ITALIJA
Predviden prihod ladje v Benetke je ob 7:00 uri.

MSC LIRICA
Na čudoviti MSC Lirica boste izkusili tradicionalno gostoljubnost v udobnem in edinstvenem okolju. Kakovostni materiali in okusen italijanski dizajn navdušijo vsakega potnika. Vzdušje sproščenega prostora je posuto s čudovito notranjostjo, od skupnih prostorov do nezastrtih pogledov na morje skozi okna ladijskih barov. Lahko pa uživate tudi v številnih intimnih prostorih, kot je razkošen bar Beverly Hills ali tradicionalna angleška lordska dvorana Nelson Pub za krajšo pijačo pred začetkom predstave v gledališču.
Gledališče Broadway je ultra moderna reinterpretacija tradicionalnih linij. Razširjene restavracije gostom ponujajo še več izbire finih in okusnih jedi. Novih 312 m² skupnih prostorov je pripravljenih za ples in zabavo. S pomočjo partnerjev, kot so Chicco, LEGO® in Namco®, so ustvarili fantastične nove sobe za otroke vseh starosti, začenši z razburljivim pršilnim parkom, opremljenim z zabavnimi vodnimi elementi. Da bi lahko ponudili še več sprostitve, so okrepili MSC Aurea Spa z več prostora za masažo.
Zaradi novih izkušenj in uživanja v vsakem trenutku na krovu, ni presenetljivo, da ta potniška ladja navdušuje popotnike. Ravno tako kot neverjetne destinacije na katere jih popelje.

NOTRANJA KABINA
Velikost notranje kabine je od 13-15 m2. Kabine nudijo zakonsko posteljo, ki se lahko pretvori v dve ločeni ležišči, kopalnico s tušem in wc, interaktivno televizijo, možnost uporabe interneta (doplačilo po ceniku), telefon, mini bar in sef. Imajo možnost 2 pomožnih ležišč. Čeprav kabine nimajo naravne svetlobe, so svetle in dajejo občutek prostornosti.

BELLA DOŽIVETJE
Komfortne kabine Bella ponujajo potnikom udobje po najugodnejših cenah. Ta kategorija potniku omogoča, da poda željo glede turnusa večerje, ladjar pa ga določi glede na razpoložljivost na licu mesta.

FAKULTATIVNI IZLETI
Ob dovolj velikem številu potnikov in v kolikor bodo takrat veljavni ladjarjevi pogoji to omogočali, bo vodenje izletov na kopnem potekalo v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bo podal vodnik na informativnem sestanku prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posamezni izlet voden v slovenskem jeziku je 40 (odraslih potnikov). V kolikor bodo ladjarjevi pogoji onemogočali izvedbo katere od predvidenih storitev si pridržujemo pravico do spremembe oz. prilagoditve pri izvedbi potovanja.

Na povpraševanje: enoposteljna kabina z 80-100 % doplačilom.

Možna doplačila na ladji: fakultativni izleti in osebna poraba na ladji.

Za potovanje je potreben oseben dokument z veljavnostjo vsaj še šest mesecev po koncu križarjenja. 

Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta predstavniku turistične agencije, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem prihodu nazaj v Slovenijo.

Na ladji vam bodo avtomatično zaračunali prispevek 1 € na osebo za UNICEF, ki ga po želji lahko odstranite z račun.

Paketi pijač se naročijo za ves čas križarjenja in za vse potnike, ki potujejo skupaj in želijo sedeti za isto mizo pri večerji (v strežni restavraciji).

Za dodatna vprašanja smo na voljo na telefonski številki 01 2325505 ali preko emaila [email protected].

Podrobnosti o ponudniku

Križarjenje z MSC Lirica

/ /
/ Benetke
Italija

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 9  |   Oseb: 1
Grčija, Turčija, Italija

10-dnevno križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija z odhodom 21.10.!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do grške Olympia-e in Aten, turškega Efesa in Istanbula, Krfa ter pravljičnega italijanskega Barija!

Super cena
Nočitev: 11  |   Oseb: 1
Španija, Maroko, Portugalska, Francija

12-dnevno križarjenje z MSC Poesia Španija-Maroko-Portugalska z odhodom 22.10.!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Barcelona, Casablance v Maroku, portugalskega otoka Madeira, španskega otoka Tenerife, Malage in Marseilla.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Francija, Španija, Italija

8-dnevno križarjenje s Costa Toscana Francija-Španija-Italija z odhodom 26.10.!

VKLJUČENE NAPITNINE+2 IZLETA!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Marseille-a, Barcelone, španskega otoka Palma de Mallorca, Sicilije in Rima.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Španija, Francija

8-dnevno križarjenje z MSC Seaside Italija-Španija-Francija z odhodom 22.6.2024!

VKLJUČEN IZLET PO MARSEILLE

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do Rima, Palerma na Siciliji, španske Ibize in Valencie ter Marseille-a!

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Črna Gora, Grčija

8-dnevno križarjenje z MSC Lirica Italija-Črna Gora-Grčija z odhodom 22.6.2024!

VKLJUČEN IZLET PO ANCONI

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do Kotorja v Črni Gori, grškega otoka Mikonos in Santorinija ter do italijanske Ancone.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Apulija, Grčija, Črna Gora

8-dnevno križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora z odhodom 24.6.2024!

AKCIJA PLAČA 1, POTUJETA 2!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Dubrovnika, Kotorja v Črni Gori, grškega otoka Krf in Zakintos ter do pravljičnega italijanskega Barija.