Skupinsko križarjenje z ladjo MSC Splendida Trst-Olympia-Atene-Efes-Istanbul-Krf-Bari-Trst z odhodom 21.10.2024: 9x nočitev s polnim penzionom za 1 osebo v notranji kabini Bella + pristaniške pristojbine + zabavne prireditve ter animacija!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do grške Olympia-e in Aten, turškega Efesa in Istanbula, Krfa ter pravljičnega italijanskega Barija!

Križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija
Križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija
Križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija
Križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija
Križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija
Križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija
Križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija
Križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija
od 940,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 4,70€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite preko emaila [email protected], ob prijavi bomo potrebovali imena in priimke vseh potnikov, njihove rojstne datume in kontaktni telefon.
  • V primeru odpovedi potovanja velja Media Lab odpovedna lestvica, stroški potnika so sledeči: do 90. dneva pred nastopom potovanja 150 €/osebo, od 89. do 60. dneva pred nastopom potovanja 40 % cene aranžmaja, od 59. do 45. dneva pred nastopom potovanja 60 % cene aranžmaja, od 44. do 20. dneva pred nastopom potovanja 85 % cene aranžmaja, od 19. dneva do vključno dneva odhoda ali v primeru neudeležbe 100% aranžmaja. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Obvezno doplačilo ob rezervaciji: 108 €/osebo nad 12 let oziroma 54 €/otroka od 2-11,99. leta za napitnine (Hotel Service Charge – HSC).
  • Možna doplačila ob rezervaciji: od 650 € za 3. ali 4. odraslo osebo na pomožnem ležišču v kabini; od 280 € za otroka do 17,99. leta kot 3. ali 4. oseba na pomožnem ležišču v kabini; 351 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač EASY (neomejeno število izbranih pijač: brezalkoholne pijače, piva, vina, žgane pijače, koktejli, topli napitki); 486 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač EASY PLUS (neomejeno število vseh pijač z vrednostjo do 8 € na pijačo); 666 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač PREMIUM EXTRA (neomejeno število vseh pijač z vrednostjo do 13 € na pijačo); 216 €/odraslo osebo za paket brezalkoholnih pijač; 153 €/otroka od 3. do 17,99. leta za paket brezalkoholnih pijač; 60 €/osebo za povratni transfer LJ – Trst – LJ.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen, razprodanih terminov in prodajnih pogojev v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče. 
  • Organizator potovanja je Turistična agencija Kompas. Z nakupom ponudbe se strinjate s splošnimi pogoji organizatorja in splošnimi pogoji za križarjenja.
  • Ponudba vsebuje: 10-dnevno skupinsko križarjenje z ladjo MSC Splendida Trst-Olympia-Atene-Efes-Istanbul-Krf-Bari-Trst za 1 osebo: termin 21.-30.10.2024 + 9x nočitev z dopolnjenim polnim penzionom v času križarjenja (zajtrk, kosilo, večerja, prigrizki, polnočni bife in kapitanova večerja) + voda, kava in čaj čez dan iz avtomatov v samopostrežnih restavracijah, ob zajtrku tudi sokovi + namestitev v notranji kabini Bella (minimalna zasedenost kabine: 2 odrasli osebi; maksimalna kapaciteta kabine: 4 odrasle osebe) + pristaniške pristojbine + zabavne prireditve ter animacija v organizaciji ladjarja MSC + uporaba bazenov, masažnih kadi in fitnes centra ter športne aktivnosti + Kompasov vodnik in organizacija potovanja.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

ANTIČNA GRČIJA IN ORIENT Z LADJO MSC SPLENDIDA

21.10.2024: TRST, ITALIJA
Predviden odhod ladje MSC Splendida ob 19:00 uri.

22.10.2024: DAN NA MORJU
Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje raznovrstne ponudbe na ladji MSC Splendida ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij.

23.10.2024: KATAKOLON (OLYMPIA), GRČIJA
Možnost samostojnega ogleda majhnega mesteca Katakolon ali se v naši družbi odpravite do antične Olimpije (približno 1 ura vožnje), ki leži sredi idilične pokrajine in sodi med najvidnejša območja antične Grčije. V antičnem času je bila Olimpija predvsem Zeusu posvečeno svetišče in romarski kraj. Ogled arheološkega prostora, kjer so bile leta 776 p. n. š. ustanovljene prve olimpijske igre antike, v čast bogu Zeusu. Trajale so samo dan, na sporedu je bil tako imenovani stadionski tek na 192 m, v naslednjih letih se je zvrstilo 293 olimpijad, ki so jih organizirali vsake štiri leta. Ogled nekdaj veličastnega naselja s stadionom, palestro in številnih templjev. Predviden prihod je ob 8:00 uri, odhod pa ob 16:00 uri.

24.10.2024: PIREJ (ATENE), GRČIJA
Pirej leži v pokrajini Atika in je največje potniško pristanišče v Sredozemlju. Mesto ima dolgo zgodovino, ki sega v antično Grčijo, od Aten je oddaljen le 15 kilometrov, zato je odlično izhodišče za ogled grškega glavnega mesta. Po pristanku ladje sledi vožnja do atenske Akropole in ogled največje mestne znamenitosti. Vožnja do Panathinaiko stadiona, kjer so se leta 1896 odvijale prve olimpijske igre moderne dobe, palače ministrskega predsednika in bivše kraljeve palače s častno stražo Evzonov, parlamenta z grobom neznanega junaka…Sprehod po ozkih ulicah stare četrti Plaka, v kateri je skoraj vsaka hišica spremenjena v prodajalno, obrtno delavnico ali lokalček, tako da je sprehod po tej četrti prav gotovo posebno doživetje. Predviden prihod je ob 8:00 uri, odhod pa ob 18:00 uri.

25.10.2024: KUSADASI (EFES), TURČIJA
Kušadasi – eno izmed turških obalnih mest in glavna destinacija za križarjenja na zahodni obali Egejskega morja se nahaja približno 90 km južno od Izmirja in ponuja odlično okolje za nepozabne počitnice. Kušadasi slovi kot eno najprivlačnejših mest v Egejskem morju in je izhodiščna točka, saj je blizu pomembnih zgodovinskih znamenitosti, vključno z Efezom, Artemidinim templjem, boginjo Artemido, hišo Device Marije, sedmimi spečimi, Didimo, Priene, Miletos. Kušadasi ima tipično sredozemsko podnebje z vročimi poletji in milimi zimami, kar zagotavlja dolgo turistično sezono, saj je mesto 300 dni v letu obsijano s soncem. Predviden prihod je ob 7:00 uri, odhod pa ob 15:00 uri.

26.10.2024: ISTANBUL, TURČIJA
Edino mesto na svetu, ki leži med dvema celinama, zgodovinski zakladi, kaotični promet, v noči zlato osvetljene mošeje, ki mestu dajejo pravljičen pridih. Bizanc, Konstantinopel, Carigrad, Istanbul so imena, ki označujejo nekoč mesto osvajalcev, haremov, sultanov, cesarjev in rubinastih zakladov. Istanbul je vsekakor vreden obiska z glavnih mestnih znamenitosti: Modra mošeja, Aya Sofiya, Topkapi palača, Grand bazar, Cisterne Yerebatan, Galata stolp, vožnja z ladjico po Bosporju. Predviden prihod je ob 10:00 uri, odhod pa ob 23:00 uri.

27.10.2024: DAN NA MORJU
Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje raznovrstne ponudbe na ladji MSC Splendida ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij.

28.10.2024: KRF, GRČIJA
Krf je najbolj zelen grški otok. Leži v mirnih vodah Jonskega morja. Prekrivajo ga bogati nasadi južnega sadja in oliv, ki se mešajo z vonjem pinj in cipres. Otok zaznamuje izjemno bogata kulturna dediščina in arhitektura še iz časov francoske in angleške nadvlade. Obiščite lahko številne muzeje, kulturne centre, templje in cerkve. Krf se lahko pohvali s čistim morjem in čudovitimi plažami, nekatere od njih sodijo med najlepše na jonskih otokih. Predviden prihod je ob 13:00 uri, odhod pa ob 21:00 uri.

29.10.2024: BARI, ITALIJA
Bari je glavno mesto province Bari v italijanski deželi Apulija in pomembno pristanišče na jadranskem morju. Mesto ima prek 300 tisoč prebivalcev in ima dobro razvito industrijo, poleg tega pa je znano kot univerzitetno mesto. Zaščitnik mesta je Sv. Nikolaj, čigar baziliko si lahko ogledate na severu, v starem delu mesta. Tukaj si je vredno ogledati tudi katedralo San Sabino ter grad Barletta, ki je bil zgrajen za Frederika II. Takoj za starim mestnim obzidjem se nadaljuje moderni del mesta, v ozadju pa so industrijske četrti. Na jugu mesta se nahaja moderna četrt Murat, kjer se lahko sprehodite po obalni promenadi ali se odpravite po nakupih v ulicah Via Sparano in Via Argiro. Predviden prihod je ob 7:00 uri, odhod pa ob 14:00 uri.

30.10.2024: TRST, ITALIJA
Predviden prihod ladje v Trst je ob 9:00 uri.

MSC SPLENDIDA
Na ladji MSC Splendida se boste lahko prepustili mnogim užitkom. MSC Splendida s svojo inovativnostjo predstavlja nove dimenzije križarjenja, poznana je kot zelo udobna, moderna, ekološka in tehnološko izpopolnjena ladja. Svoj mir na ladji lahko najdete v wellness centru MSC Aurea Spa, kjer lahko izbirate med številnimi SPA paketi. Na ladji so trije bazeni, igrišče za tenis in košarko, virtualni svet, stimulator F1, 4D kino, več restavracij, barov, internet cafe, salon za kadilce, gledališče, casino, diskoteka in še in še.

NOTRANJA KABINA
Velikost notranje kabine je od 13-15 m2. Kabine nudijo zakonsko posteljo, ki se lahko pretvori v dve ločeni ležišči, kopalnico s tušem in wc, interaktivno televizijo, možnost uporabe interneta (doplačilo po ceniku), telefon, mini bar in sef. Čeprav kabine nimajo naravne svetlobe, so svetle in dajejo občutek prostornosti.

BELLA DOŽIVETJE
Komfortne kabine Bella ponujajo potnikom udobje po najugodnejših cenah. Ta kategorija potniku omogoča, da poda željo glede turnusa večerje, ladjar pa ga določi glede na razpoložljivost na licu mesta.

FAKULTATIVNI IZLETI
Ob dovolj velikem številu potnikov in v kolikor bodo takrat veljavni ladjarjevi pogoji to omogočali, bo vodenje izletov na kopnem potekalo v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bo podal vodnik na informativnem sestanku prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posamezni izlet voden v slovenskem jeziku je 25 (odraslih potnikov). V kolikor bodo ladjarjevi pogoji onemogočali izvedbo katere od predvidenih storitev si pridržujemo pravico do spremembe oz. prilagoditve pri izvedbi potovanja.

Na povpraševanje: enoposteljna kabina z 80-100 % doplačilom.

Možna doplačila na ladji: fakultativni izleti (shore excursions); osebna poraba na ladji; storitve v frizerskem salonu in SPA centru; igre na srečo v ladijskih casinojih; storitve pri ladijskem zdravniku.

Za potovanje je potreben potni list z veljavnostjo vsaj še šest mesecev po koncu križarjenja. 

Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta predstavniku turistične agencije, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem prihodu nazaj v Slovenijo.

Na ladji vam bodo avtomatično zaračunali prispevek 1 € na osebo za UNICEF, ki ga po želji lahko odstranite z račun.

Paketi pijač se naročijo za ves čas križarjenja in za vse potnike, ki potujejo skupaj in želijo sedeti za isto mizo pri večerji (v strežni restavraciji).

Za dodatna vprašanja smo na voljo na telefonski številki 01 2325505 ali preko emaila [email protected].

Podrobnosti o ponudniku

Križarjenje z MSC Splendida

/ /
/ Trst
Italija

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Apulija, Grčija, Črna Gora

8-dnevno križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora z odhodom 28.10.!

VKLJUČEN PAKET PIJAČ+NAPITNINE

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Dubrovnika, Kotorja v Črni Gori, grškega otoka Krf in Zakintos ter do pravljičnega italijanskega Barija.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Španija, Francija, Tunizija

8-dnevno križarjenje 4.11. z MSC Fantasia Italija-Tunizija-Španija-Francija!

VKLJUČEN PAKET PIJAČ+NAPITNINE

Skupinsko križarjenje vas bo pripeljalo do italijanskega Neaplja in Palerma, Tunizije, španske Barcelone in Marseilla.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Malta, Španija, Francija

8-dnevno križarjenje 10.11. z MSC World Europa Italija-Malta-Španija-Francija!

VKLJUČEN IZLET PO PALERMU!

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do italijanskega Rima in Palerma, Malte ter španske Barcelone in francoskega Marseilla.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Francija, Španija, Tunizija

8-dnevno križarjenje 29.9. z MSC Grandiosa Italija-Francija-Španija-Tunizija!

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do francoskega Marseille-a, španske Barcelone, Tunizije, Palerma na Siciliji in Neaplja!

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Francija, Španija, Italija

8-dnevno križarjenje s Costa Toscana Francija-Španija-Italija z odhodom 26.10.!

VKLJUČENE NAPITNINE+2 IZLETA!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Marseille-a, Barcelone, španskega otoka Palma de Mallorca, Sicilije in Rima.

Super cena
Nočitev: 11  |   Oseb: 1
Italija, Grčija, Ciper, Egipt, Hrvaška

12-dnevno križarjenje z MSC Lirica Italija-Grčija-Ciper-Egipt z odhodom 26.10.!

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do grške Olympie in otokov Kreta ter Rodos, Cipra, egipčanskega Port Said in Alexandrije ter Splita.