Skupinsko križarjenje z ladjo MSC Grandiosa Livorno-Marseille-Barcelona-La Goulette-Palermo-Neapelj-Livorno z odhodom 29.9.2024: 7x nočitev s polnim penzionom za 1 osebo v zunanji kabini z oknom Fantastica + pristaniške pristojbine + zabavne prireditve ter animacija!

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do francoskega Marseille-a, španske Barcelone, Tunizije, Palerma na Siciliji in Neaplja!

Križarjenje z MSC Grandiosa Francija-Španija-Tunizija
Križarjenje z MSC Grandiosa Francija-Španija-Tunizija
Križarjenje z MSC Grandiosa Francija-Španija-Tunizija
Križarjenje z MSC Grandiosa Francija-Španija-Tunizija
Križarjenje z MSC Grandiosa Francija-Španija-Tunizija
Križarjenje z MSC Grandiosa Francija-Španija-Tunizija
Križarjenje z MSC Grandiosa Francija-Španija-Tunizija
od 1049,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 5,25€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite preko emaila [email protected], ob prijavi bomo potrebovali imena in priimke vseh potnikov, njihove rojstne datume in kontaktni telefon.
  • V primeru odpovedi potovanja velja Media Lab odpovedna lestvica, stroški potnika so sledeči: do 180. dneva pred nastopom potovanja 100 €/osebo, od 179. do 120. dneva pred nastopom potovanja 25 % cene aranžmaja, od 119. do 90. dneva pred nastopom potovanja 40 % cene aranžmaja, od 89. do 60. dneva pred nastopom potovanja 55 % cene aranžmaja, od 59. do 30. dneva pred nastopom potovanja 85 % cene aranžmaja, od 29. dneva do vključno dneva odhoda ali v primeru neudeležbe 100% aranžmaja. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Obvezno doplačilo ob rezervaciji: 84 €/osebo nad 12 let oziroma 42 €/otroka od 2-11,99. leta za napitnine (Hotel Service Charge – HSC).
  • Možna doplačila ob rezervaciji: 649 € za 3. ali 4. odraslo osebo na pomožnem ležišču v kabini; 329 € za otroka do 17,99. leta kot 3. ali 4. oseba na pomožnem ležišču v kabini; 40 €/osebo (1. in 2.) v primeru večposteljne kabine; 273 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač EASY (neomejeno število izbranih pijač: brezalkoholne pijače, piva, vina, žgane pijače, koktejli, topli napitki); 378 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač EASY PLUS; 518 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač PREMIUM (neomejeno število vseh pijač z vrednostjo do 13 € na pijačo); 168 €/odraslo osebo za paket brezalkoholnih pijač; 119 €/otroka od 3. do 17,99. leta za paket brezalkoholnih pijač; 140 €/osebo nad 18 let za povratni transfer LJ – Livorno – LJ; 110 €/otroka do 17,99 let za povratni transfer LJ – Livorno – LJ (pri min. 40 potnikih).
  • Paketi pijač se naročijo za ves čas križarjenja in za vse potnike, ki potujejo skupaj in želijo sedeti za isto mizo pri večerji (v strežni restavraciji).
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen, razprodanih terminov in prodajnih pogojev v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče. 
  • Organizator potovanja je Turistična agencija Svet križarjenj.
  • Z nakupom ponudbe se strinjate s splošnimi pogoji organizatorja.
  • Ponudba vsebuje: 8-dnevno skupinsko križarjenje z ladjo MSC Grandiosa Livorno-Marseille-Barcelona-La Goulette-Palermo-Neapelj-Livorno za 1 osebo: termin 29.9.-6.10.2024 + 7x nočitev z dopolnjenim polnim penzionom v času križarjenja (zajtrk, kosilo, večerja, prigrizke, polnočni bife in kapitanovo večerjo) + voda, kava in čaj čez dan iz avtomatov v samopostrežnih restavracijah, ob zajtrku tudi sokovi + namestitev v zunanji kabini z oknom Fantastica (minimalna zasedenost kabine: 2 odrasli osebi; maksimalna kapaciteta kabine: 4 odrasle osebe) + pristaniške pristojbine + zabavne večerni program, predstave in animacija v organizaciji ladjarja MS + uporaba bazenov, masažnih kadi in fitnes centra ter športne aktivnosti + slovenski/hrvaški predstavnik in organizacija ter izpeljava potovanja + brezplačen voden peš ogled mesta Palermo.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

ITALIJA-FRANCIJA-ŠPANIJA-TUNIZIJA Z LADJO MSC GRANDIOSA

29.9.2024: LIVORNO, ITALIJA – MSC GRANDIOSA
Prihod v Livorno in vkrcanje na ladjo MSC Grandiosa. Predviden odhod ob 20:00 uri.

30.9.2024: MARSEILLE, FRANCIJA
Marseille je glavno mesto in občina jugovzhodne francoske regije Provanse. Mesto velja za drugo največje mesto in tretje največje metropolitansko območje v Franciji. Vsakdo, ki je že kdaj obiskal Marseille si ga je zapomnil po zanimivi zgodbi otoka Château d’If (grof Monte Cristo) in katedrali Notre-Dame de la Garde, ki se nahaja na hribu nad mestom. Vsekakor vam svetujemo, da se z ladjico zapeljete do otoka Château d’If, ter sprehodite po ulicah tega sredozemskega mesta, kjer se stikajo različne kulture, vere in pogledi na svet. Predviden prihod je ob 10:00 uri, odhod pa ob 19:00 uri.

1.10.2024: BARCELONA, ŠPANIJA
To svetovljansko mesto je vedno zanimivo, pa četudi spijete samo kavico na znameniti ulici “La Rambla” v srcu Barcelone. Poznana ulica je polna življenja, kjer lahko najdete vse, od spominkov, barov, restavracij, tipičnih Tapasov do španske umetnosti. Ob obali je na voljo mnogo restavracij, trgovin ter znani akvarij. “Sagrada Familia” prikazuje vrh arhitekturne umetnosti znanega arhitekta Antoni Gaudí-ja. Zgrajena je v neogotskem stilu in še danes ni končana. Predviden prihod je ob 8:00 uri, odhod pa ob 18:00 uri.

2.10.2024: DAN NA MORJU
Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje raznovrstne ponudbe na ladji MSC Grandiosa ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij.

3.10.2024: LA GOULETTE, TUNIZIJA
Pristanišče “La Goulette” je od glavnega mesta Tunizije, Tunisa, oddaljeno približno 14 km. Spoznajte preplet tradicije z modernim načinom življenja. Sprehodite se po tipičnih tradicionalnih ulicah najstarejšega predela Medina, kjer najdete glavno tržnico z začimbami, tekstilnimi, tipičnimi obrtniškimi in drugimi izdelki. Ogledate si lahko tudi šarmanten francoski del mesta in pa novi del mesta z modernimi nebotičniki. Priporočamo izlet do bližnjih ostankov starodavne Kartagine, ki je bila nekoč glavno mesto enakoimenske pomorske in trgovske sile ali obisk čudovitega mesteca Sidi Bou Said, ki vas bo očaralo s kamnitimi belimi hišami z modrimi vrati in okraski. Slikoviti kraj, znan tudi kot mesto umetnikov, leži na vzpetini, s katere se razprostira panoramski pogled na ostanke starodavne Kartagine in zaliv. Predviden prihod je ob 8:00 uri, odhod pa ob 18:00 uri.

4.10.2024: PALERMO - SICILIJA, ITALIJA
Bella Sicilija kot Italijani pravijo, je največji sredozemski otok in verjetno pokrajina, ki je v Italiji še vedno najbolj vezana na stare tradicije in običaje. Območje vsako leto privabi precejšnje število turistov in je splošno znano po pisanih tržnicah sadja, zelenjave in rib v središču Palerma, znanih kot Vucciria, Ballarò in Capo. Staro mestno jedro ponuja tudi nešteto lepih palač, cerkva, trgov in ulic, mesto pa se ponaša z eno največjih opernih hiš na svetu, kraljevo palačo in Monrealom nad paelrmom, kjer vsakega osupne pogled na katedralo in 6400 km2 mozaikov, ki jo krasijo. Predviden prihod je ob 8:00 uri, odhod pa ob 18:00 uri.

5.10.2024: NEAPELJ, ITALIJA
Neapelj, ki velja za rojstno mesto pice, je največje mesto južne Italije ter glavno mesto Kampanije. Leži ob aktivnem ognjeniku Vezuv in se ponaša z znamenito operno hišo Teatro San Carlo. Neapelj je tudi odlično izhodišče za obisk Pompejev, eno najbolj znanih in najbolj obiskanih arheoloških najdišč - mesto, ki ga je uničil izbruh Vezuva. Predviden prihod je ob 6:30 uri, odhod pa ob 17:00 uri.

6.10.2024: LIVORNO, ITALIJA
Predviden prihod ladje v Livorno je ob 09.00 uri.

MSC GRANDIOSA
Potovanje na ladji MSC Grandiosa je fascinantno, ne glede na to, ali ste na ladji ali na kopnem. Ladja se ponaša z elegantnim dizajnom, kjer kraljujeta že tradicionalno stopnišče iz Swarovski kristalov ter najdaljša LED kupola na morju nad spektakularno promenado. Spada med največje ladje na svetu, očarala vas bo z notranjo promenado na dveh nadstropjih, led osvetlitev le te pričara različne spektakularne laser showe. Ladja nudi obilico priložnosti za razvajanje brbončic, saj ima kar 12 restavracij, katerih menije sestavljajo najboljši kuharji na svetu, ter 20 barov. Ob vstopu v kabino vas bo pozdravila ZOE – vaš virtualni asistent na križarjenju. ZOE vam na pomembna vprašanja odgovarja v sedmih jezikih. Vsak dan na krovu ladje MSC Grandiosa prinese nova doživetja kot so Carousel Lounge bar, večnamenski karaoke bar, klub za komedije, TV studio in bar ter dve igrišči celotne velikosti za Bowling, dva prava virtualna F1 bolida, mlajši potniki lahko uživajo v fantastičnem zabaviščnem parku, športnem centru in vodnem parku s tremi vodnimi tobogani, „himalajskim mostom“ in peščico bazenov. Zvečer vam pa vzamejo dih enkratne predstave, med katere se uvršča tudi svetovno priznani Cirque du Soleil at Sea.

ZUNANJA KABINA Z OKNOM
Površina zunanje kabine z oknom je od 15-17 m2. Kabine nudijo zakonsko posteljo, ki se lahko pretvori v dve ločeni ležišči, kopalnico s tušem in wc, interaktivno televizijo, možnost uporabe interneta (doplačilo po ceniku), telefon, mini bar in sef. Imajo možnost 2 pomožnih ležišč. Zunanje kabine z oknom so v zlati sredini. Nudijo odlično razmerje med ceno in udobjem. Nahajajo se na prvih palubah namenjenim gostom.

FANTASTICA DOŽIVETJE
Komfortne kabine Fantastica ponujajo več dodatkov na križarjenju: prednost pri izbiri turnusa večerje, možnost izbire priviligiranega položaja kabine na višjih palubah in 24-urno sobno strežbo. 

FAKULTATIVNI IZLETI
Ob dovolj velikem številu potnikov in v kolikor bodo takrat veljavni ladjarjevi pogoji to omogočali, bo vodenje izletov na kopnem potekalo v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bo podal vodnik na informativnem sestanku prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posamezni izlet voden v slovenskem jeziku je 40 (odraslih potnikov). V kolikor bodo ladjarjevi pogoji onemogočali izvedbo katere od predvidenih storitev si pridržujemo pravico do spremembe oz. prilagoditve pri izvedbi potovanja.

Na povpraševanje: enoposteljna kabina z 80-100 % doplačilom.

Možna doplačila na ladji: fakultativni izleti in osebna poraba na ladji.

Za potovanje je potreben potni list z veljavnostjo vsaj še šest mesecev po koncu križarjenja. 

Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta predstavniku turistične agencije, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem prihodu nazaj v Slovenijo.

Na ladji vam bodo avtomatično zaračunali prispevek 1 € na osebo za UNICEF, ki ga po želji lahko odstranite z račun.

Paketi pijač se naročijo za ves čas križarjenja in za vse potnike, ki potujejo skupaj in želijo sedeti za isto mizo pri večerji (v strežni restavraciji).

Za dodatna vprašanja smo na voljo na telefonski številki 01 2325505 ali preko emaila [email protected].

Podrobnosti o ponudniku

Križarjenje z MSC Grandiosa

/ /
/ Benetke
Italija

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Apulija, Grčija, Črna Gora

8-dnevno križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora z odhodom 28.10.!

VKLJUČEN PAKET PIJAČ+NAPITNINE

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Dubrovnika, Kotorja v Črni Gori, grškega otoka Krf in Zakintos ter do pravljičnega italijanskega Barija.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Španija, Francija, Tunizija

8-dnevno križarjenje 4.11. z MSC Fantasia Italija-Tunizija-Španija-Francija!

VKLJUČEN PAKET PIJAČ+NAPITNINE

Skupinsko križarjenje vas bo pripeljalo do italijanskega Neaplja in Palerma, Tunizije, španske Barcelone in Marseilla.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Malta, Španija, Francija

8-dnevno križarjenje 10.11. z MSC World Europa Italija-Malta-Španija-Francija!

VKLJUČEN IZLET PO PALERMU!

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do italijanskega Rima in Palerma, Malte ter španske Barcelone in francoskega Marseilla.

Super cena
Nočitev: 9  |   Oseb: 1
Grčija, Turčija, Italija

10-dnevno križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija z odhodom 21.10.!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do grške Olympia-e in Aten, turškega Efesa in Istanbula, Krfa ter pravljičnega italijanskega Barija!

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Francija, Španija, Italija

8-dnevno križarjenje s Costa Toscana Francija-Španija-Italija z odhodom 26.10.!

VKLJUČENE NAPITNINE+2 IZLETA!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Marseille-a, Barcelone, španskega otoka Palma de Mallorca, Sicilije in Rima.

Super cena
Nočitev: 11  |   Oseb: 1
Italija, Grčija, Ciper, Egipt, Hrvaška

12-dnevno križarjenje z MSC Lirica Italija-Grčija-Ciper-Egipt z odhodom 26.10.!

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do grške Olympie in otokov Kreta ter Rodos, Cipra, egipčanskega Port Said in Alexandrije ter Splita.