Skupinsko križarjenje z ladjo MSC Armonia Benetke-Dubrovnik-Kotor-Krf-Zakintos-Bari-Benetke z odhodom 24.6.2024: 7x nočitev s polnim penzionom za 1 osebo v notranji kabini Bella + pristaniške pristojbine + zabavne prireditve ter animacija!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Dubrovnika, Kotorja v Črni Gori, grškega otoka Krf in Zakintos ter do pravljičnega italijanskega Barija.

Križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora
Križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora
Križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora
Križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora
Križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora
Križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora
Križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora
Križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora
od 939,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 4,70€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Ne spreglejte dodatnih možnosti

Super cena
Križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora
Poglej ponudbo
od 989,00 €
Super cena
Križarjenje z MSC Armonia Apulija-Grčija-Črna Gora
Poglej ponudbo
od 1109,00 €

Podrobnosti o ponudbi

  • Rezervacijo opravite preko emaila [email protected], ob prijavi bomo potrebovali imena in priimke vseh potnikov, njihove rojstne datume in kontaktni telefon.
  • V primeru odpovedi potovanja velja Media Lab odpovedna lestvica, stroški potnika so sledeči: do 90. dneva pred nastopom potovanja 150 €/osebo, od 89. do 60. dneva pred nastopom potovanja 40 % cene aranžmaja, od 59. do 45. dneva pred nastopom potovanja 60 % cene aranžmaja, od 44. do 20. dneva pred nastopom potovanja 85 % cene aranžmaja, od 19. dneva do vključno dneva odhoda ali v primeru neudeležbe 100% aranžmaja. Za odpoved se obrnite na e-mail [email protected].
  • Obvezno doplačilo ob rezervaciji: 84 €/osebo nad 12 let oziroma 42 €/otroka od 2-11,99. leta za napitnine (Hotel Service Charge – HSC).
  • Možna doplačila ob rezervaciji: od 599 € za 3. ali 4. odraslo osebo na pomožnem ležišču v kabini; od 160 € za otroka do 17,99. leta kot 3. ali 4. oseba na pomožnem ležišču v kabini; 273 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač EASY (neomejeno število izbranih pijač: brezalkoholne pijače, piva, vina, žgane pijače, koktejli, topli napitki); 378 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač EASY PLUS (neomejeno število vseh pijač z vrednostjo do 8 € na pijačo); 518 €/odraslo osebo za all inclusive paket pijač PREMIUM (neomejeno število vseh pijač z vrednostjo do 13 € na pijačo); 168 €/odraslo osebo za paket brezalkoholnih pijač; 119 €/otroka od 3. do 17,99. leta za paket brezalkoholnih pijač; 70 €/osebo nad 14 let za povratni transfer LJ – Benetke – LJ; 60 €/otroka do 13,99 let za povratni transfer
  • LJ – Benetke – LJ.
  • Pridružujemo si pravico do spremembe cen, razprodanih terminov in prodajnih pogojev v kateremkoli trenutku brez predhodnega obvestila. Po potrjeni rezervaciji spremembe niso več mogoče. 
  • Organizator potovanja je Turistična agencija Kompas. Z nakupom ponudbe se strinjate s splošnimi pogoji organizatorja in splošnimi pogoji za križarjenja.
  • Ponudba vsebuje: 8-dnevno skupinsko križarjenje z ladjo MSC Armonia Benetke-Dubrovnik-Kotor-Krf-Zakintos-Bari-Benetke za 1 osebo: termin 24.6.-1.7.2024 + 7x nočitev z dopolnjenim polnim penzionom v času križarjenja (zajtrk, kosilo, večerja, polnočni prigrizek) + voda, kava in čaj čez dan iz avtomatov v samopostrežnih restavracijah, ob zajtrku tudi sokovi + namestitev v notranji kabini Bella (minimalna zasedenost kabine: 2 odrasli osebi; maksimalna kapaciteta kabine: 4 odrasle osebe) + pristaniške pristojbine v višini 160 € na osebo + zabavne prireditve ter animacija v organizaciji ladjarja MSC + kopanje v bazenih in uporaba fitnes centra + Kompasov vodnik in organizacija potovanja.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

POZDRAV POLETJU Z LADJO MSC ARMONIA

24.6.2024: BENETKE, ITALIJA
Prihod v Benetke in vkrcanje na ladjo MSC Armonia. Predvidevn odhod ladje ob 20:00 uri.

25.6.2024: DAN NA MORJU
Dan na morju vam bo prišel še kako prav za odkrivanje raznovrstne ponudbe na ladji MSC Armonia ter za počitek in zabavo. Ob vključenem polnem penzionu in številnih aktivnostih na ladji bo vaš dan poln doživetij. 

26.6.2024: DUBROVNIK, HRVAŠKA
Dubrovnik, skrit v najjužnejšem delu Hrvaške, je neprecenljiv biser južnih obal Jadranskega morja. S svojo dih jemajočo naravno lepoto, popolnim podnebjem, bogato zgodovinsko dediščino in raznoliko turistično ponudbo, je ena izmed najbolj priljubljenih in redno obiskanih destinacij v regiji. Dubrovnik že dolgo velja za eno lepših mest na Hrvaškem. Preverite, kaj je na njem tako posebnega in česa zagotovo ne smete izpustiti. Predviden prihod je ob 7:00 uri, odhod pa ob 19:00 uri.

27.6.2024: KOTOR, ČRNA GORA
Kotor je obmorsko mestece, vpisano v seznam svetovne dediščine UNESCO. Staro mestno jedro sodi med najbolj ohranjene srednjeveške urbane pozidave v tem delu Sredozemlja. V staro mesto, ki je v celoti obdano z obzidjem, je mogoče priti skozi troje vrat, južna, severna in glavna vrata. Priporočamo sprehod po starem mestnem jedru, da začutite utrip mesta. Predviden prihod je ob 8:00 uri, odhod pa ob 18:00 uri.

28.6.2024: KRF, GRČIJA
Krf je najbolj zelen grški otok. Leži v mirnih vodah Jonskega morja. Prekrivajo ga bogati nasadi južnega sadja in oliv, ki se mešajo z vonjem pinj in cipres. Otok zaznamuje izjemno bogata kulturna dediščina in arhitektura še iz časov francoske in angleške nadvlade. Obiščite lahko številne muzeje, kulturne centre, templje in cerkve. Krf se lahko pohvali s čistim morjem in čudovitimi plažami, nekatere od njih sodijo med najlepše na jonskih otokih. Predviden prihod je ob 9:00 uri, odhod pa ob 19:00 uri.

29.6.2024: ZAKINTOS, GRČIJA
Zakintos očara z odtenki zelene barve, saj je prekrit s številnimi nasadi oljk in agrumov, ter različnim cvetjem in vinogradi. Najjužnejši otok v Jonskem morju obdaja modrina kristalno čistega morja. Lepote otoka so prevzele že Benečane, saj so ga imenovali ≫Fiore di Levante≪ oz. roža vzhoda. Je otok nasprotij, saj na njem lahko odkrivate idilične grške vasice, ki še niso izgubile svojega čara in pristnosti ter mesta s svetovljanskim utripom. Predviden prihod je ob 7:00 uri, odhod pa ob 16:00 uri.

30.6.2024: BARI, ITALIJA
Bari je glavno mesto province Bari v italijanski deželi Apulija in pomembno pristanišče na jadranskem morju. Mesto ima prek 300 tisoč prebivalcev in ima dobro razvito industrijo, poleg tega pa je znano kot univerzitetno mesto. Zaščitnik mesta je Sv. Nikolaj, čigar baziliko si lahko ogledate na severu, v starem delu mesta. Tukaj si je vredno ogledati tudi katedralo San Sabino ter grad Barletta, ki je bil zgrajen za Frederika II. Takoj za starim mestnim obzidjem se nadaljuje moderni del mesta, v ozadju pa so industrijske četrti. Na jugu mesta se nahaja moderna četrt Murat, kjer se lahko sprehodite po obalni promenadi ali se odpravite po nakupih v ulicah Via Sparano in Via Argiro. Predviden prihod je ob 8:00 uri, odhod pa ob 13:00 uri.

1.7.2024: BENETKE, ITALIJA
Predviden prihod ladje v Benetke je ob 10:00 uri.

MSC ARMONIA
MSC Armonia vam omogoči izpolnitev vaših sanj. To je ena od ladij, ki so prvič predstavile značilno kombinacijo klasičnega mediteranskega stila in pionirskega oblikovanja MSC Cruises. Nedavno je MSC Armonia bila popolnoma obnovljena in je zahvaljujoč impresivni paleti novih funkcij in zmogljivosti sedaj še bolje opremljena, da zadovolji vse potrebe. Torej stopite na krov in potovanje se bo začelo še preden boste sploh odpluli!
MSC Armonia ima štiri gurmanske restavracije in 20-urni bife. Vsaka gurmanska restavracija ima svoj poseben slog in kuhinjo, vse pa imajo isto mediteransko strast do vrhunskih jedi, ki postrežejo sveže pripravljene domače dobrote z najboljšimi sestavinami. Izbira tematskih lounge barov, ki jih dopolnjuje široka paleta glasbe v živo, zagotavlja popolno vzdušje ne glede na vaše razpoloženje. Obstaja tudi pub v angleškem slogu in italijanska kavarna, kjer strežejo sveže pečeno pecivo in pristne italijanske espresso pijače. 
Za otroke je poskrbljeno v novih igralnih območjih Chicco, LEGO® in Namco®, Spray park na prostem pa obljublja neskončno zabavo za vso družino. Bogat razkošen spa MSC Aurea je zagotovil še več prostora za tradicionalne balijske masaže, na voljo je tudi dobro opremljena telovadnica s čudovitim razgledom na morje in gibljivo stezo za hojo ter prostor površine 330 m², namenjen glasbi in plesu, ki ponuja najširšo možno izbiro glasbe za vse okuse in razpoloženje. Zabavate se lahko tudi v glamuroznem igralnem salonu ali razkošnem gledališču.

NOTRANJA KABINA
Velikost notranje kabine je od 13-15 m2. Kabine nudijo zakonsko posteljo, ki se lahko pretvori v dve ločeni ležišči, kopalnico s tušem in wc, interaktivno televizijo, možnost uporabe interneta (doplačilo po ceniku), telefon, mini bar in sef. Čeprav kabine nimajo naravne svetlobe, so svetle in dajejo občutek prostornosti.

BELLA DOŽIVETJE
Komfortne kabine Bella ponujajo potnikom udobje po najugodnejših cenah. Ta kategorija potniku omogoča, da poda željo glede turnusa večerje, ladjar pa ga določi glede na razpoložljivost na licu mesta.

FAKULTATIVNI IZLETI
Ob dovolj velikem številu potnikov in v kolikor bodo takrat veljavni ladjarjevi pogoji to omogočali, bo vodenje izletov na kopnem potekalo v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bo podal vodnik na informativnem sestanku prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posamezni izlet voden v slovenskem jeziku je 25 (odraslih potnikov). V kolikor bodo ladjarjevi pogoji onemogočali izvedbo katere od predvidenih storitev si pridržujemo pravico do spremembe oz. prilagoditve pri izvedbi potovanja.

Na povpraševanje: enoposteljna kabina z 80-100 % doplačilom.

Možna doplačila na ladji: fakultativni izleti (shore excursions); osebna poraba na ladji; storitve v frizerskem salonu in SPA centru; igre na srečo v ladijskih casinojih; storitve pri ladijskem zdravniku.

Za potovanje je potreben oseben dokument z veljavnostjo vsaj še šest mesecev po koncu križarjenja. 

Vse reklamacije in pritožbe je potrebno oddati na licu mesta predstavniku turistične agencije, v nasprotnem primeru je ne moremo reševati po vašem prihodu nazaj v Slovenijo.

Na ladji vam bodo avtomatično zaračunali prispevek 1 € na osebo za UNICEF, ki ga po želji lahko odstranite z račun.

Paketi pijač se naročijo za ves čas križarjenja in za vse potnike, ki potujejo skupaj in želijo sedeti za isto mizo pri večerji (v strežni restavraciji).

Za dodatna vprašanja smo na voljo na telefonski številki 01 2325505 ali preko emaila [email protected].

Podrobnosti o ponudniku

Križarjenje z MSC Armonia

/ /
/ Benetke
Italija

Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi
Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Španija, Francija

8-dnevno križarjenje z MSC Fantasia Italija-Španija-Francija z odhodom 28.10.!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do Cinque Terre-a, Neaplja, španskega otoka Palma de Mallorca, Barcelone in Marseilla.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Španija, Francija

8-dnevno križarjenje z MSC Seaside Italija-Španija-Francija z odhodom 27.4.2024!

Prvomajske počitnice malo drugače, vsako jutro se zbudite na drugi destinaciji in odkrite njihovo bogato zgodovino. Skupinsko križarjenje vas bo pripeljalo do Rima, Palerma, Ibize, Valencie in Marseille!

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Španija, Francija

Križarjenje z MSC Seaview Italija-Španija-Francija z odhodom 29.4.2024!

ŠE ZADNJA PROSTA MESTA

Prvomajske počitnice malo drugače, vsako jutro se zbudite na drugi destinaciji in odkrite njihovo bogato zgodovino. Skupinsko križarjenje vas bo pripeljalo do Cinque Terre, Rima, Palma de Mallorce, Barcelone in Cannesa.

Super cena
Nočitev: 9  |   Oseb: 1
NOVO Grčija, Turčija, Italija

10-dnevno križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija z odhodom 21.10.!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do grške Olympia-e in Aten, turškega Efesa in Istanbula, Krfa ter pravljičnega italijanskega Barija!

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Francija, Španija, Tunizija

8-dnevno križarjenje 6.10. z MSC Grandiosa s koncertom Petra Graša!

VKLJUČEN PAKET PIJAČ+NAPITNINE

Skupinsko križarjenje vas bo pripeljalo do francoskega Marseille-a, španske Barcelone, Tunizije, Palerma na Siciliji in Neaplja!

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Italija, Malta, Španija, Francija

8-dnevno križarjenje 10.11. z MSC World Europa Italija-Malta-Španija-Francija!

VKLJUČEN IZLET PO PALERMU!

Skupinsko križarjenje s slovenskim/hrvaškim vodnikom vas bo pripeljalo do italijanskega Rima in Palerma, Malte ter španske Barcelone in francoskega Marseilla.